ciaza? czy zwidy?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Byłam na becie-wyniki wieczorem lub jutro rano.Nawet Labotantka po wysłuchaniu w czym problem jest ciekawa co pokaże wynik.Dalej @ brak,choć ciągle wydaje mi sie, ze TO JUZ.Temp juz standardowo 37,2.Eh żałuję ,ze cierpliwość nie jest moją mocną stroną
alka89, alka89 lubią tę wiadomość
-
SunSun wrote:Oby ,ale okrutnie sie boję rozczarować tak jak w zeszłym tygodniu choć ...każda w mniejszym czy większym stopniu przez to przechodzi
Znajdz sobie zajecie jakies to moze Ci szybciej czas zleci,wiem jak to jest...,ale co ma byc to bedzie,trzymam kciukiSunSun lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
No teraz uzupełniłam statystykę na Ovufriend i wykres sugeruje faktycznie @ w innym terminie niż moje wiliczenia -przez przesuniętą OVU - i tak to jest SOBOTA!
Ciężko mi o tym nie myśleć zwłaszcza ,że jestem na chorobowym.Przez złe samopoczucie i inne czynniki ;)I poza tym kurcze...już przeżyłam ten zawód-dam radę drugi raz ale...ta ciekawość.Jak teraz nie wyjdzie obiecałam sobie-ŻADNYCH TESTÓW PRZED @!
PS.wyników dalej brak.Dodatkowo zrobiłam morfologie.Nie wspominałam ,ale mam pewien problem(czasami) z interpretacją wyników bo zlepiają mi się krwinki i dają wyniki jakbym miała białaczkę.A to tylko specyficzna reakcja na odczyny znajdujące się w pojemniczkach-taka uroda.Pytałam się laborantki czy to może mieć wpływ i może manualnie zbadać krew-ale odradziła bo to na beta podobno nie ma wpływu. -
zaciskam mocno kciuki i czekam na informację jak to jest u Ciebie. Mam nadzieję na szczęśliwy finał.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Magda_lena88 wrote:mam nadzieję, że finał całej sytuacji będzie taki o jakim marzysz a ja dziś mam wizytę i zobaczę co tam w tym moim organizmie...czy cykl był rzeczywiście bezowulacyjny .. okaże się ale trzeba być dobrych myśli
To dziś obie mamy dzień wyczekiwania! No coś słyszałam o "pozytywnym myśleniu" Wizualizacja też wskazana choć jak co noc przed zaśnięcięm wyobrażałabym sobie ,że jestem w ciąży to dopiero bym się wkręciła!
Madzia to jestem z tobą myślami!Mam nadzieję, że wizyta u lekarza przyniesie dobre samopoczucie i nowiny!