ciaza? czy zwidy?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Byłam na becie-wyniki wieczorem lub jutro rano.Nawet Labotantka po wysłuchaniu w czym problem jest ciekawa co pokaże wynik.Dalej @ brak,choć ciągle wydaje mi sie, ze TO JUZ.Temp juz standardowo 37,2.Eh żałuję ,ze cierpliwość nie jest moją mocną stroną
alka89, alka89 lubią tę wiadomość
-
SunSun wrote:Oby ,ale okrutnie sie boję rozczarować tak jak w zeszłym tygodniu choć ...każda w mniejszym czy większym stopniu przez to przechodzi

Znajdz sobie zajecie jakies to moze Ci szybciej czas zleci,wiem jak to jest...,ale co ma byc to bedzie,trzymam kciuki
SunSun lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
No teraz uzupełniłam statystykę na Ovufriend i wykres sugeruje faktycznie @ w innym terminie niż moje wiliczenia -przez przesuniętą OVU - i tak to jest SOBOTA!
Ciężko mi o tym nie myśleć zwłaszcza ,że jestem na chorobowym.Przez złe samopoczucie i inne czynniki ;)I poza tym kurcze...już przeżyłam ten zawód-dam radę drugi raz ale...ta ciekawość.Jak teraz nie wyjdzie obiecałam sobie-ŻADNYCH TESTÓW PRZED @!
PS.wyników dalej brak.Dodatkowo zrobiłam morfologie.Nie wspominałam ,ale mam pewien problem(czasami) z interpretacją wyników bo zlepiają mi się krwinki i dają wyniki jakbym miała białaczkę.A to tylko specyficzna reakcja na odczyny znajdujące się w pojemniczkach-taka uroda.Pytałam się laborantki czy to może mieć wpływ i może manualnie zbadać krew-ale odradziła bo to na beta podobno nie ma wpływu. -
zaciskam mocno kciuki i czekam na informację jak to jest u Ciebie. Mam nadzieję na szczęśliwy finał.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Magda_lena88 wrote:mam nadzieję, że finał całej sytuacji będzie taki o jakim marzysz
a ja dziś mam wizytę i zobaczę co tam w tym moim organizmie...czy cykl był rzeczywiście bezowulacyjny .. okaże się
ale trzeba być dobrych myśli 
To dziś obie mamy dzień wyczekiwania! No coś słyszałam o "pozytywnym myśleniu"
Wizualizacja też wskazana
choć jak co noc przed zaśnięcięm wyobrażałabym sobie ,że jestem w ciąży to dopiero bym się wkręciła!
Madzia to jestem z tobą myślami!Mam nadzieję, że wizyta u lekarza przyniesie dobre samopoczucie i nowiny!