Ciąża po usunięciu przegrody w macicy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wera12 z tego co czytam to byłyśmy razem operowane. Ja jestem po 3 balonach, 28-go mam mieć czwarty, a dopiero przynajmniej 2 miesiące po zabiegu sprawdzenie , czy wszystko Ok. Ja plamilam do pierwszego balona a potem po każdym jakieś trzy dni. Na usg wyglada w porządku."Kto nie miał odwagi do marzeń,
nie będzie miał siły do walki" -
3 dni przed @ miałam balonik, bezpośrednio po zalewało mnie, że wracając musieliśmy się na 2 stacjach zatrzymywać, przez dwa dni się to uspokajało, a potem zgodnie z terminem nastąpiła ciut bardziej obfita miesiączka, ale bez tragedii."Kto nie miał odwagi do marzeń,
Ja wlasnie dzien przed @ mialam zakladany balonik i bolalo bardzo, i od tego balonika juz mialam krwawienie ale wlasnie slabiej niz zwykle, tyle ze musialam jechac na przeciwbolowych jakies 3 dni bo nie dalabym rady funkcjonowac. Nie mialam mocnego krwawienia bylo bardzo slabeSTART 2014 ;(
-
Ja ani razu nie musiałam brać nic przeciwbólowego, pierwszy balonik nie bolał wcale, drugi pompował aż mocno zabolało, trzeci podobnie, tyle że ból mijał wraz z wypompowaniem soli fizjologicznej.
Przy pierwszym tylko lekko plamiłam, drugi przed okresem wiązał się z dużym krwawieniem, a trzeci tuż po okresie krótkim krwawieniem tylko w dniu balonika, następnego dnia już tylko lekko plamiłam, a po dwóch dniach byłam czysta.
Zmartwiłam się tylko faktem, że nie chce przy ostatnim balonie już zrobić sono, tylko muszę znów przyjechać minimum 8 tygodni po zabiegu."Kto nie miał odwagi do marzeń,
U mnie największe krwawienie miałam w dniu zakładania balonika. Później jeszcze z 3 dni plemienia i zaś od nowa bo balony co tydzień. Bolało tylko przy balonikowaniu i parę minut później.śmiałam się że od zabiegu miałam prawie 2 miesiące okres. Jak nie plamienie po balonikach to miesiączka. Miesiąc po ostatnim balkonie SIS i jak jest ok to zielone światło. Wszystko trwa ok 3 miesięcyMonia
-
Byłam wczoraj na ostatnim baloniku, robił dokładne usg i potem z balonikiem model 3D. Wg dr Ludwina powinno być wszystko Ok, na sis mam się zgłosić po miesiączce czyli za 2 tygodnie.
Ps. Po tym balonie nie krwawiłam, tylko lekkie plamienie wieczorem i nad ranem."Kto nie miał odwagi do marzeń,
nie będzie miał siły do walki"