Ciepło, herbatka i test ciążowy – kobiecy październik💛
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy321 wrote:Hejka, przełamałam się i zrobiłam dzisiaj jeszcze jeden test🥹 jutro idę na pierwszą betę. Dzisiaj 16dpo 2 dzień po spodziewanej miesiączce. Wczoraj miałam gorszy dzień bo to był 4 dzień jak zobaczyłam drugą kreskę a przy biochemicznej po 4 dniach zaczęło się krwawienie. Jestem już spokojniejsza.
Trzymam kciuki za kolejne dwie kreski i piękne wzrosty bet. Dziewczyny, które przeszły biochemiczną to chyba naprawdę mogła być próba generalna organizmu🥰
https://i.ibb.co/Y4339cZQ/IMG-2549.jpgLucy321 lubi tę wiadomość
11.2022 w oczekiwaniu na nasz naturalny cud po 6 latach ciężkich starań 😍🤰🏼
11.2024 start starania o drugie dzieciątko -
Pa-u-linka wrote:Też mam wynik bety : 5,49 mlU
Mam nadzieję, że dopiero startuje .
Ile jesteś dpo? Brałaś zastrzyk? -
Lucy321 Taka gruba kreska! Wow! Trzymam kciuki za betę! 🤞💖
Luna11 Co to za nastrój? Głowa do góry! Wszystkie będziemy w ciąży, wszystkie zobaczymy nasze maluszki! 💕 Może nie tak szybko, jak byśmy chciały, ale zobaczymy! Wszystko będzie dobrze! ✨
Kaaamika 🫂Kaaamika, Lucy321, Luna11 lubią tę wiadomość
👩🏻36 🧔🏻♂️42
🍀 Początek starań 09.2024
🤞🏻 Na poważnie od 01.2025
10.2025 💔
👩🏻 Hashimoto, niedoczynność tarczycy. Dysplazja tkanki łącznej
Plamienie miedzy/przed miesiączkami. Cykle 25-27 dniowe
Letrox 88 - TSH 1,6 ✅
Prolaktyna 8,67 ✅
Progesteron 7dpo - 15,6 ng/mL (1,2 - 15,9) ✅
USG ✅ -
Irynka, bardzo mi przykro. Odpoczywaj jeśli masz taką możliwość, ale proszę, mimo wszystko nie wmawiaj sobie, że musisz przejść przez coś ciężkiego, żeby być szczęśliwa.
Eliora, Kaaamika, Irynka lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie prawego jajowodu -
Kaaamika wrote:Niby tak. ale wielu kobietom w ciąży test owulacyjny wychodzi pozytywny, bo oba hormony mają podobny skład chemiczny
Lucy gratki! Piękny test!
Pailinka, Eleonora piekne wyniko bet. Czekamy na Wasze przyrosty!!!Kaaamika lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Ounai wrote:To po prostu loteria z tym owulacyjnym. Prawdopodobieństwo, że wyjdzie pozytywny wynosi 50%. Szansa, że owulacyjny pokaże Ci ciąże.jest taka sama jak przy wypatrywaniu bociana. Nie ma co sobie wkręcać, bo to wróżenie z fusów
Pailinka, Eleonora piekne wyniko bet. Czekamy na Wasze przyrosty!!! -
Kurcze dziewczyny, nie ogarniam mojego cyklu kompletnie.
Jest tak:
1-6 dzien cyklu krwawienie [4-9.10]
7 dzień cyklu rano krwawienie, (sex wieczorem) [10.10]
8 dzień cyklu bardzo mocne brunatne plamienie pomieszane ze śluzem rozciągliwym na 2cm [11.10]
9 dzień cyklu śluz rozciągliwy na 5cm, test owulacyjny negatywny (sex wieczorem) [12.10]
10 dzień cyklu test negatywny (sex wieczorem) [13.10]
11 dc test negatywny (dzisiaj) [14.10]
Czyli podsumowujac, sluz rozciagliwy byl w dniach kiedy nadal jakby trwal okres a owulaka pozytywnego jeszcze nie widzialam. Maci epomysl o co tu chodzi? Ginekologa udalo mi sie najwczesniej na poniedzialek umowic, niestety w PZU terminow brak
Edit
Dodam, ze brak kłucia jajnikow, jedynie ćmienie całego podbrzusza jak przed okresem a nie przed owulacją.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:58
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Eliora wrote:Ile jesteś dpo? Brałaś zastrzyk?
Dziś 11 dpoOunai lubi tę wiadomość
2015 👶
2018 👶
05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d)
13.07.2025 - aniołek💔 (9t)
13.10.2025 - cień cienia na teście ( po czasie)
14.10.2025 - beta : 5,49 mlU -
Ounai wrote:To po prostu loteria z tym owulacyjnym. Prawdopodobieństwo, że wyjdzie pozytywny wynosi 50%. Szansa, że owulacyjny pokaże Ci ciąże.jest taka sama jak przy wypatrywaniu bociana. Nie ma co sobie wkręcać, bo to wróżenie z fusów
Pailinka, Eleonora piekne wyniko bet. Czekamy na Wasze przyrosty!!!
Myślę czy to jeszcze może być zastrzyk? -
Kaaamika wrote:Dzięki za sprowadzenie na ziemię
Kaaamika lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Mamacita wrote:Co tutaj sie wyprawia od rana!! Wlasnie nadrobilam.
- Olinka1329 i Karinaaa witam serdecznie w naszym gronie 😊
- Marta93 trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie! 🤞
- Eliora i Paulinka gratuluje kreseczek i zycze super przyrostow bety! 🤩🤞
I zgadzam sie Ounai o co chodzi z tym sikaniem w parach tutaj?? hahaha
U mnie okres zdecydowanie bardziej bolesny niz zazwyczaj, wiec no czuje ze cos bylo na rzeczy...Pracuje zdalnie dzis wiec dresik, kocyk i herbatka 😌Mamacita lubi tę wiadomość
-
Eliora wrote:Myślę czy to jeszcze może być zastrzyk?
Super! W czwartek badamy przyrost 😍 -
OMG! 🙉 Dziewczyny tutaj to jakieś combo 😅 położyłam się spać po nocce a tutaj tyle się wydarzyło 😃
Eliora i Pa-u-linka zaciskamocno kciuki i czekam na przyrosty Waszych bet 🤞🏼🍀❤️
Ounai mam nadzieję że u nas też jakaś klątwa zadziała co żebyśmy razem w parze wysikały te wymarzone teściory pozytywne 😁
EVK dzięki za wirusy mam nadzieję że wszyscy zarazimy się ekspresowo ❤️Mamacita lubi tę wiadomość
M 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
🔸 starania od czerwca 2025 (5cs)
➡️ 💁🏽♀️ M
TSH: 3,87 (lipiec) ➡️ 2,12 (sierpień) ✅ (euthyrox 25)
Ft3: 3,26 ✅
Ft4: 1,13 ✅
Ferrytyna: 11,5 (lipiec) ➡️ 24,37(wrzesień)
Prolaktyna: 22,32 ❓
Progesteron 7-8dpo: 11,90 ✅
Estradiol 7-8dpo: 126 ✅
Toksoplazmoza IgG/ IgM: 0,10/0,06 ✅
• Suplementacja: Ovarin, żelazo Microferr, witamina D3, olej z wiesiołka, Jod, DHA+EPA
➡️ 💁🏼♂️ T
• Suplementacja: Fertistim
Czekamy na.. ⏸️🥹❤️ -
No właśnie Maalwii ja nie mam pojęcia co u mnie się dzieje, bo ten cykl jest taki dziwny że zaczynam go podejrzewać o bycie bezowulacyjnym a dałam pupy i nie umówiłam się na czas do gin żeby podejrzeć czy jajo rośnie.SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Kaaamika wrote:Eliora jak Ty zmieniłaś nick? zakładałaś nowe konto, czy można to jakoś zmienić?
Napisałam meila, że był wymyślony spontaniczne bez pomyślunku i mi pozwolili.Kaaamika lubi tę wiadomość