Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sleepy z moim brzuchem i z kotem lepiej. Mam karmę dla kotów z problemami, mam pastę urinary i suplementy. Mój często choruje bo persy tak mają. Mam jeszcze dachowca i tego nic nie rusza :p
My z mężem dla relaksu też chlapneliśmy po kielichu antonówki 😆Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzamanka to dobrze, że już z Wami wszystko dobrze
Dobrze też, że chociaż jeden z kotów zdrowy jak ryba u nas też jeden chorowitek, wzięty z fundacji po przebytym kocim katarze. Zawsze w okolicach jesienno zimowych nam choruje.
Zosia, jasna sprawa, ale nie w takim natężeniu jak u mnie w przypadku jabłek. Oprócz męża, nie znam osoby która miałaby problem po jabłkach 🤪 -
nick nieaktualny
-
Zosia, ale wymogi w pracy a jak ktoś faktycznie zachoruje?
Co do tamponów i podpasek słyszałyście o "free-bleeding"? 🤪
Miłego dzionkaStarania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
nick nieaktualnyStrach pomyśleć jakbym zaszła w ciąże no nie wiem wlasnie ale zabrzmiało poważnie.
O kurcze no to juz nie fajne jest jednak koboeta mimo wszystko musi jakos wygladac a krew pomiedzy nogami wyglada niesmacznieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 11:18
-
nick nieaktualnyTak będę podchodzić. Ale nie w tym cyklu. Jajniki muszą mi odpocząć po 2 stymulacjach. Tym razem wybiorę się szybciej na monit, żeby nie było znów niespodzianki i wariackich papierów
Zosia, to gdzie Ty pracujesz, ze sobie takie rzeczy wymyślają? No napewno jakbym miała być chora to bym powiedziała chorobie - idz sobie, bo mi w pracy być każą. Niech się z takimi pomysłami w łeb stukną, nie mogą zakazać chorować
Szamnka nie słyszałam 🙈 ktoś coś takiego stosuje? 🙈😳 -
Podobno tak. Usłyszałam o tym jak jedna kobieta tak przebiegła maraton, a świat obeszły jej zdjęcia bo jej po nogach leciało. To był jakiś manifest. 😳
Wiecie jak jest. Kiedyś rewolucja podpaski i tampony wow, a teraz wszyscy EKO i na topie są podpaski, pieluchy wielorazowe. Dlatego free-bleeding nawet mnie nie dziwi gorzej ucierpi na tym mąż i np łóżko 😆Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
nick nieaktualnySleepy nie moge zaprosic Cie do przyjaciólek:/ sleepy no widzisz z powodu korona takie decyzje a mam jeszcze 16 dni urlopu 6 dni na listopad rozpisane
Szamanka no tak eko ale trzeba jakis balans zachowac a nie popadac w skrajnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 13:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFuuuuuu. Nieraz jak się zdarzy mi dostać w nocy okresu i po wstaniu z łóżka mi popłynie po nodze, to jestem zniesmaczona tym faktem i lecę szybko do łazienki 🤣
Dziewczyny odebraliśmy wyniki męża, wysłałam go na darmowy seminogram. Przy inseminacji wyszły mu złe wyniki, mało w ilości, dużo umarlaków (przed odwirowaniem 15 milionów i tylko 20 % żywych). Byłam podłamana.
Dziś na szczęście jest ok! Ponad 64 miliony żołnierzy w ml i 85% żywych. Kamień z serca!
Ze względu, że insemka była na wariackich papierach, mieliśmy za krótki okres abstynencji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 13:52
-
nick nieaktualnySleepy to cale szczescie ze dobrze ale mozna jeszcze zobaczyc na wizycie u urologa czy jakis tam zylakow nie ma
Marysiu ja to jakas zmeczona jestem wrocilam z pracy i chyba sobie drzemke zrobieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 15:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarysiaaa wrote:Po ovu. Dzisiaj 25 dzień cyklu, w niedzielę testowanie, a w poniedziałek okres.
A co do zmęczenia to dziś byłam zadowolona, bo spałam 6 h po nocce zamiast tradycyjnych 4 h, więc można powiedzieć, że też miałam dodatkową drzemkę
Trzymam kciuki za najbliższy test! ✊ -
nick nieaktualnyMarysiaaa wrote:U mnie wręcz przeciwnie. Muszę do końca tego kwartału wykorzystać cały urlop zaległy, 6 dni bieżącego i 6 dni bezpłatnego, aby ratować firmę przez covid xD Ogólnie u nas teraz wykorzystują bardzo sytuację, aby zwiększyć zyski. Podwyżek nie będzie, bo covid, premii nie ma, bo covid itp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, jestem na innych wątkach bo się w sumie kwalifikuje do długich staraczek i do bobo w 2020 bo wiadomo kolejne marzenie kolejny rok. Krótko o mnie . 31 lat od 4 starania. Znowu faza rezygnacji i smutku, dlatego założyłam tą Apke. Ale jak tak czytam to wiem że jeszcze wiele przede mną. Jutro mam wolne więc uzupełnie listę badań bo widzę już że kilka mi jeszcze brakuje do zrobienia a mam już ich cały segregator 😌. Napiszcie pokrótce coś o sobie. Fajnie że są takie fora. W końcu w kupie siła, jakoś trzeba żyć i się wspierać by nie zwariować.🙄