Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzamanka no to do boju! Hihi 😀 a jutro nie dasz rady też odebrać? Myślę że spokojnie w poniedziałek jak Ci się nie uda jutro.
Turkusowa a jak u Ciebie sytuacja?
Ja ostatnio na wizycie robiłam też cytologie i miałam odebrać w tym tygodniu ale nawet nie dzwoniłam się zapytać bo jak wizytę mam 2 grudnia to pewnie od razu odbiorę. Skoro lekarz nie dzwonił to chyba wszystko ok 🤔 -
@Iskierka Na pewno wszystko ok skoro nie dzwonili
U nas do przodu, bo wczoraj byliśmy na pierwszej wizycie w Gyncentrum W sumie klinika wygladowo mocno średnia, ciasna itp. Ale i tak zrobiła na nas lepsze wrażenie (personel) niż Artvimed w Krakowie. Zrobili mi usg ( endometrium w porządku po histeroskopii ) , mam na dniach owulke ( wczoraj był ładny pecherzyk) więc idę na monitoring za tydzień czy przebiega ok. Zrobiłam cześć hormonów, no i tyle póki co.
Oczywiście pytałam i doktor powiedziała mi że spokojnie moglam mieć zrobiona droznosc jajowodow przy okazji histeroskopii !!!!😑😑😑😑
Ale oczywiście to było na NFZ i nawet mój lekarz ginekolog który to robił ( chodziłam do niego pryawtnie) to popieprzyl. Twierdził, że nie da się w jednym zabiegu jak o to poprosilam. Masakra. Jestem zła na niego jak nie wiem bo byłabym już o to jedno do przodu tym bardziej w znieczuleniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iskierka87 wrote:W sobotę bd się byczyć a w niedziele jedziemy z moim zawieźć mojego tatę do szpitala.
A Wy jakieś plany?
My może pojedziemy do szwagra na andrzejki. Albo też pobycze się w domu.Iskierka87 lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualnyHej u mnie 1 dzien @ zbieralo sie ze 2 dni ale w koncu przyszla liczylam na inny efekt jak zawsze ale juz przywyklam ze @ co miesiac mnie odwiedza i w tym cyklu nawet nie mam dolka z tego powodu. Ostatnio skupilam sie na porzadkach nie tylko domowych ale tez w papierach swoich organizacji wiec i mniej przesiaduje na intetnecie pozdrawiam zycze milego weekendu
-
nick nieaktualnyTurkusowa tata będzie miał operacje na drugie biodro. Prawą stronę miał robioną w czerwcu a teraz pora na drugą stronę. Praktycznie nie mógł chodzić i długo czekał na operację ale w końcu trafił na dobrego lekarza który skierował go od razu i dziwił się jak tata mógł jeszcze wgl chodzić tak było źle.
To spędź miło wieczorek 😊
Samosiowa przykro mi 😔 mam tak samo co miesiąc od 4 lat...Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
Iskierka87 wrote:Szamanka no to do boju! Hihi 😀 a jutro nie dasz rady też odebrać? Myślę że spokojnie w poniedziałek jak Ci się nie uda jutro.
Turkusowa a jak u Ciebie sytuacja?
Ja ostatnio na wizycie robiłam też cytologie i miałam odebrać w tym tygodniu ale nawet nie dzwoniłam się zapytać bo jak wizytę mam 2 grudnia to pewnie od razu odbiorę. Skoro lekarz nie dzwonił to chyba wszystko ok 🤔Iskierka87 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
Samosiowa88 wrote:Hej u mnie 1 dzien @ zbieralo sie ze 2 dni ale w koncu przyszla liczylam na inny efekt jak zawsze ale juz przywyklam ze @ co miesiac mnie odwiedza i w tym cyklu nawet nie mam dolka z tego powodu. Ostatnio skupilam sie na porzadkach nie tylko domowych ale tez w papierach swoich organizacji wiec i mniej przesiaduje na intetnecie pozdrawiam zycze milego weekenduStarania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie znowu się zaczyna: okres za kilka dni, wiem że nie ma szans na ciążę, bo nie trafiliśmy w owulacje, a pomimo tych faktów zaczynam doszukiwać się objawów ciąży. Czemu tak musi być co miesiąc. Wkurzające jest to, że nie potrafię nad tym panowaćStarania od 2015.
Morfologia 07.2017 - 0,9%
Morfologia 03.2018 - 4%
Morfologia 04.2019 - 5%
Laparaskopowe usunięcie mięśniaka 07.2018
Hsg -ok
IUI 24.04.2019
Histeroskopia 11.2019
Kariotypy - ok
IVF start 03.2020
ICSI - beta w 7 dpt 34 -
nick nieaktualny
-
Ja też się przyzwyczaiłam i powiem Wam, że jakbym ujrzała 2 kreski to chyba na początku bym się zdziwila😜 potem cieszyła.
Iskierka87, daj znać, co kupilas. 😊Ja byłam w rossmannie w poniedziałek po perfumy. Kosztowały ok 67zl, pani przy kasie mówiła, że od środy będą promocje na perfumy nawet 70%. Byłam wczoraj i na moich perfumach skreślone 100zl, a cena aktualna 62zl.Iskierka87 lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualnyTurkusowa ja to bym chyba się trzęsła cała z nie dowierzania i ciągle gapiła czy oby na pewno ta druga krecha tam jest 😀 marzę o tym, że kiedyś tak się stanie.
Co do zakupów to szczerze Ci powiem że nie kupiłam nic. Ludzi ful a ceny hmmm... Takie same jakie były tydzień temu ale nie zainteresowało mnie nic szczególnego dlatego nic nie kupiłam. Ogólnie to pic na wodę z tym black friday ale są promocje poza tym. Np. W naturze do -70% na zapachy. Jutro za to przejdę się na lumpy bo w kazda sobotę -50% to może tam coś sobie wyszperam 😉Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
Iskierka87 wrote:Turkusowa ja to bym chyba się trzęsła cała z nie dowierzania i ciągle gapiła czy oby na pewno ta druga krecha tam jest 😀 marzę o tym, że kiedyś tak się stanie.
Co do zakupów to szczerze Ci powiem że nie kupiłam nic. Ludzi ful a ceny hmmm... Takie same jakie były tydzień temu ale nie zainteresowało mnie nic szczególnego dlatego nic nie kupiłam. Ogólnie to pic na wodę z tym black friday ale są promocje poza tym. Np. W naturze do -70% na zapachy. Jutro za to przejdę się na lumpy bo w kazda sobotę -50% to może tam coś sobie wyszperam 😉
Jeśli chodzi o zakupy Black F to chodzilam po sklepach w tamtym roku, ale wychodziłam, bo nie chciało mi się czekać 15min w kolejce, żeby kupić bluzkę 10zl taniej, o ile w ogóle taniej😜 ja w tym roku odkryłam lumpeksy na nowo. Tzn kiedyś chodziłam, ale nic ciekawego nigdy nie znalazłam. W tym roku byłam kilka razy z koleżanką i wychodziłam z pelnymi torbami😁za grosze. Jak potem weszłam do galerii to wszystko wydawało mi się takie drogie😊
Iskierka87 lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualnyHej dziewczyny jak tam Sobótka się u Was zaczęła? 🙂
Turkusowa ja też wierzę że kiedyś uda się nam wszystkim.
Co do zakupów to ja tak samo hehe później w galeriach taka drożyzna jak już się obkupilam w lumpku 😀 ale nie raz to takie perełki można upolować. Dziś mam na myśli jakąś kiecke co by na święta mieć ale zobaczymy co będzie ciekawego 😉Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNuch nie załamuj się, czasem to o czym marzymy przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie 😘
Czasem wystarczy tylko mała zmiana jakiegoś czynnika i się udaje.
Ja straciłam 2 lata na leczenie które nie przyniosło skutku i to jest przykre bo czasu nie wrócę ale mimo to walczę dalej i choć są ciężkie chwile i zwątpienie zawsze wstaje silniejsza i gotowa by nadal walczyć 🤗
To o czym myślimy to przyciagamy do siebie. Nie poddawaj się i wierz że się uda! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 08:57