Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Poziomka, super pomysł😁 mój niestety nie lubi takich rzeczy. Chciałam też zrobić sylwestra u nas, zaprosić pare osób. To zaczął teraz szukać noclegów w górach. Ja najchętniej zostałabym w domu, zaprosiła znajomych i siostrę, pojadla jakichś pysznosci i napila naleweczki😆
Ja dziś produkuję pierniki na choinkę😉 ale pachnie w całym mieszkaniu😀😋
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
Mnie siostry spytały czy mogę zrobić sylwestra, bo mieszkam po środku Polski i każda ma do mnie mniej więcej tyle samo. Mąż ma strój sędziego.
Pierniki, chętnie bym zjadła. My wieczorem na zakupy po jedzenie i do kinaStarania od 2015.
Morfologia 07.2017 - 0,9%
Morfologia 03.2018 - 4%
Morfologia 04.2019 - 5%
Laparaskopowe usunięcie mięśniaka 07.2018
Hsg -ok
IUI 24.04.2019
Histeroskopia 11.2019
Kariotypy - ok
IVF start 03.2020
ICSI - beta w 7 dpt 34 -
Poziomka6 wrote:Ja dziś byłam w wypożyczalni strojów. Na sylwestra przyjeżdżają do mnie siostry z mężami i robimy bal przebierańców. Ja będę królewna śnieżka.
Ale super pomysł! My co roku robimy taką posiadówkę u siebie na Sylwestra. Zawsze ten sam skład, jakoś się tak utarło. Ale przebieranki by nie przeszły niestety. Żałuję.
Też bym z chęcią upiekła pierniczki, ale dopiero dziś jedziemy odebrać piekarnik. Jeszcze muszę męża zmobilizować, żeby go podłączył, a to może potrwać 😉Turkusowa90 lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualny
-
Film na noże, podobno dobryStarania od 2015.
Morfologia 03.2018 - 4%
Morfologia 04.2019 - 5%
Hsg -ok
IUI 24.04.2019
Histeroskopia 11.2019
Kariotypy - ok
IVF start 03.2020
ICSI - beta w 7 dpt 34 -
nick nieaktualny
-
Hej kobiety. Wróciłam z zakupów. Mój okres dobrze trafił, w sam raz żeby się pocieszyć w weekend, gdzie mam czas na łażenie po galerii😁😁😁😁 kupiłam wszystkim prezenty. Oczywiście wydalam więcej niż sobie zalozylam... No ale trudno. Czego się nie robi żeby uszczęśliwić innych i pocieszyć siebie 😜
Ja nigdy nie piekłam pierników. Chyba muszę spróbować.
Ze smutnych wiadomości siostra, z którą jestem zzyta odmowila mi przyjazdu na wigilię będziemy wszyscy rodzinnie tylko nie ona... To chyba przeważyło moje smutki. Jest mi z tego powodu bardzo przykro tym bardziej, że oni nie chcą (głównie szwagier) tylko dlatego, że robię wigilię z moja teściowa. Co myślicie dziewczyny ? Przesadzam i ja rozumiecie czy też byloby wam smutno?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2019, 21:56
-
Pastelova, a oni mają jakiś konflikt z Twoją teściową? To miały być Wasze pierwsze wspólne święta czy tradycją było, że przyjeżdżała? Przykro mi, że tak zdecydowała.
Czy któraś może mi przesłać trochę zapachu pieczonych pierniczków? 😉6.12.2022 💔 puste jajo
Hejka ja ogólnie zawsze mówię czego to ja nie zrobię na święta kupuje foremki do ciastek a koniec końców nie robię nic 😂u mnie też co rok rodzinny sylwester, świetny pomysł z tymi przebraniami! Chyba ukradne, mam nadzieję że się uda 😊 Pastelova ja w zeszłym roku byłam sama na wigilii u mojej rodziny bo mój mąż się uniósł honorem o jakąś sprzeczke, która miała miejsce kilka mscy wcześniej.. Odpuścilam.. Nic na siłę jak mamy się wszyscy czuć niezręcznie to nie ma sensu.. W tym roku już sam wyraził chęć może potrzeba czasu..
33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualny
-
Ja zaraz ruszam na fitness. W tygodniu po nadgodzinach nie miałam siły.
Polecam film na noże. Zaskakujący i tajemniczyNuch2 lubi tę wiadomość
Starania od 2015.
Morfologia 03.2018 - 4%
Morfologia 04.2019 - 5%
Hsg -ok
IUI 24.04.2019
Histeroskopia 11.2019
Kariotypy - ok
IVF start 03.2020
ICSI - beta w 7 dpt 34 -
Kasztanek wrote:Pastelova, a oni mają jakiś konflikt z Twoją teściową? To miały być Wasze pierwsze wspólne święta czy tradycją było, że przyjeżdżała? Przykro mi, że tak zdecydowała.
Czy któraś może mi przesłać trochę zapachu pieczonych pierniczków? 😉
Nie. Wszyscy bardzo się lubimy. Często jeżdżą na imieniny, to siedzimy wszyscy razem, ale szwagier stwierdził, że w wigilię tak głupio, że moja teściowa to nie jego rodzina, że u niej w domu🤷♀️ dlatego tego nie mogę zrozumieć, że mamy wszyscy dobry kontakt i oni z rodziną mojego męża także. -
ŁAsica wrote:Hejka ja ogólnie zawsze mówię czego to ja nie zrobię na święta kupuje foremki do ciastek a koniec końców nie robię nic 😂u mnie też co rok rodzinny sylwester, świetny pomysł z tymi przebraniami! Chyba ukradne, mam nadzieję że się uda 😊 Pastelova ja w zeszłym roku byłam sama na wigilii u mojej rodziny bo mój mąż się uniósł honorem o jakąś sprzeczke, która miała miejsce kilka mscy wcześniej.. Odpuścilam.. Nic na siłę jak mamy się wszyscy czuć niezręcznie to nie ma sensu.. W tym roku już sam wyraził chęć może potrzeba czasu..
Wow. Stanowczo postapilas 😁😁😁😁
Kurczę no to jak będę robić już u siebie w domu wigilię to mówią, że będą przyjeżdżać i weź tu zrozum. Przecież tam też wszyscy razem będziemy. A chcieliśmy kupić dzieciakom kolejne upominki, nawet teściowa coś wspominala, ona to sama zaproponowała, że będzie rodzinnie i bez pośpiechu... ;( wiem, że nikogo nie zmusze i odpuszczam, ale no mam żal trochę o to.
-
Pastelova, myślę, że siostra też jest rozbita. Z jednej strony na pewno by chciała spędzić tę Wigilię z Wami, a z drugiej mąż to zawsze mąż. Z nim żyje na co dzień i on jest jej w sumie najbliższy. Nie zazdroszczę jej tego dylematu i decyzji która musiała podjąć. Natomiast rozumiem, że jest Ci przykro. Może jeszcze się jakoś poukłada. Do ostatniej chwili warto wierzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2019, 10:35
6.12.2022 💔 puste jajo
Tak jak mówi Kasztanek. Rozumiem Cię Pastelova. Też byłoby mi smutno. Ale siostrze też nie jest łatwo. Na pewno chciałaby spędzić święta z Tobą, ale też z mężem. Ma dylemat. Nie rozumiem tylko szwagra, co to za różnica u kogo w domu. Ważne, że jesteście razem w swoim towarzystwie dobrze się czujecie. A czy Twoja teściowa dzwoniła do niego ? Może jakby z nim porozmawiała, zaprosiła osobiście to by zmienił zdanie?😄
Kasztanek przesyłam zapach pieczonych pierników😁😁😁Kasztanek lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
Pastelova wrote:Nie. Wszyscy bardzo się lubimy. Często jeżdżą na imieniny, to siedzimy wszyscy razem, ale szwagier stwierdził, że w wigilię tak głupio, że moja teściowa to nie jego rodzina, że u niej w domu🤷♀️ dlatego tego nie mogę zrozumieć, że mamy wszyscy dobry kontakt i oni z rodziną mojego męża także.Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
Ja dalej plamię już 32dc (((Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Jak tam u Was po weekendzie? U mnie całkiem przyjemny choć mało odpoczęłam. W sobotę pojechałam do teściowej a w niedziele przed wyjazdem poszliśmy z mężem na basen. Dziś rąk nie czuje ale bardzo podobał mi się spędzony tam czas 🙂 widzę też że po pół roku po operacji jednak jest różnica w pływaniu bo wcześniej kiedy próbowałam się nie dało bo strasznie ciągnęło a teraz nic więc tym bardziej się cieszę. Byliśmy też u moich rodziców w drodze powrotnej także mało snu ale za to wszystkich odwiedziliśmy wraz z bliskimi na cmentarzu. Kupiłam dla babci cudną choineczke co by też świątecznie u niej było.
Dziś mam na popołudnie więc póki co kawę spilam i szykuje się po mału. Wyskoczę na miasto może poszperam w szmatkach a co 😉
Miłego początku tygodnia laski 🌞ŁAsica, Turkusowa90 lubią tę wiadomość