co kiedy..
-
WIADOMOŚĆ
-
arizona 87 wrote:Zastrzyk na pekniecie pecherzyka, gin mi go daje zeby jak najbardziej zwiekszyc szanse bo ma wyjazdowego meza
arizona 87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania_84 wrote:Ju zjuz wymyslamy temat jak spedzic weekend .. co ugoowac na obiad jutro..
Ania_84, arizona 87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ja dzis przeczytalam fajny przepis na rzekaske kasza jeczmienna ugotowa i podgrzana na maselku z pomidorami serem feta i bazylia mniam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajlepsze jest to jak M wraca i wymysla menu, a ze wraca zawsze w piatki to w czwartek zaczynam gotowanie. Ale to juz standard 1.placki po wegiersku 2.karczek w piekarniku- nauczyl mnie maz i wychodzi tak zajebiscie ze kazdy sie nas pyta jak to robimy bo nikomu to nie wychodzi az tak dobrze 3.krokiety
W ogole faceci to najlepsi kucharze swiata, teść i mąż zawsze mnie zadziwiajaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
dziewczynki zostalo mi pol winka....ale chyba go nie dopije bo maz sie do mnie dobiera takze dziewczynki mykam milego wieczorku :*
arizona 87, Ania_84 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj Michał tez swietnie gotuje.. a dwa ze ma ukonczony kurs kucharz piekarz/cukiernik
arizona 87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnei jest to samo nie raz mam go ochote wytargac za uszy ale jakos dlugo bez niego nie umiem wytrzymac
-
nick nieaktualny
-
Hahaha ja czesto mam tak ze jak moj jest kolo mnie to dre sie na niego i mnie irytuje zachowaniem ale jak tylko gdzies idzie albo niedajboze spimy osobno to strasznie za nim tesknie nooo oczywiscie nie chodzi mi o osobne spanie po klotni hehe ale jak kiedys spala u mnie moja bratanica to Pawel spal w salonie a pozniej tak sie do mnie przytulal ze szok takze tez sie juz przyzwyczail do spania ze mna hehe
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
hej Ania co tam?? u mnie zas tepka do gory ale sie wkurzylam....co to sie dzieje pewnie jakies chorpbsko mnie lapie tym bardziej ze meczyl mnie w nocy katar i mysle ze przez to ze sie budzilam w nocy i lazilam po mieszkaniu...
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️