co kiedy..
-
WIADOMOŚĆ
-
Nareszcie w domku moge na spokojnie wypic herbatke z sokiem malinowym
CO do stom to ja tylko na NFZ poki co chodze..i wykorzystuje ile moge a co mi tam kanałowe poki co mi nie grozi wiec leczyc moge leczyc na nfz , a ze ze stom pracuje i ich rozliczam wiec chodze do tych co wiem ze sa dobrzy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez w pracy i weekend tez zapowiada sie pracowicie.. bo do poniedzialku musze wprowadzic swiadczenia a przychodni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja własnie wroiclam do domku musialam odrazu siusiu bo tak mnie scisnelo w pecherzu ze szok..no i herbatka bo mnie zmulilo na maxa myslalam ze maz bedzie musial przystawac.. ;/ a wszytsko zaczelo sie od naglego ostrego bolu @ myslalam ze dostalam ale nie bol potrwal kilka minut i rozpoczelo sie najpierw siusiu a pozniej mnie zemdlilo na maxa.. bleee nie trawie tych kilku dni przed @ale herbatka juz pomaga
-
hej ja w sumie mam dziwny dzien...wszytko przez te wysoka tempke...nigdy nie mialam tak pieknego wykresu...ale tez nie bylam swiadma ze nic z tego nie wyjdzie...hmmm mozg mowi jedno serdzuszko drugie i wez sie tu nie nakrecaj...
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hej ja w sumie mam dziwny dzien...wszytko przez te wysoka tempke...nigdy nie mialam tak pieknego wykresu...ale tez nie bylam swiadma ze nic z tego nie wyjdzie...hmmm mozg mowi jedno serdzuszko drugie i wez sie tu nie nakrecaj...
-
Ania_84 wrote:A tak wogle to wypuscilysmy jajo prawie tego samego dnia
Widze ze u ciebie tez wysoko:D
Ja teoretycznie jutro albo pojutrze mialam miec @...hmmm jak bedzie taka wyska temka....hmmm aaaa potrezbuje kopa w dupe zeby sie nie nakrecac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 20:13
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ja spokojnie poczekam do prima aprilis - wteyd mam dostac @ hehe..jesli jakis mega gigant plemnior sie uchowal to zrobi nam niezłego psikusa
choc ja juz mialam wiele razy "ciazowe " wykresy i zawsze na dzien przed był mega spadekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 20:13
-
Ania_84 wrote:ja spokojnie poczekam do prima aprilis - wteyd mam dostac @ hehe..jesli jakis mega gigant plemnior sie uchowal to zrobi nam niezłego psikusa
choc ja juz mialam wiele razy "ciazowe " wykresy i zawsze na dzien przed był mega spadekDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania_84 wrote:to masz taka krotka Faze Lut ?? ze po 10 dpo dostajesz @ ??Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
jelsi sie opoznila owulka to tez tak mze byc
u mnie akurat mnie zaskoczyla bo ja mam 33 dniowe mniej wiecej -
Ania_84 wrote:jelsi sie opoznila owulka to tez tak mze byc
u mnie akurat mnie zaskoczyla bo ja mam 33 dniowe mniej wiecej
Ania kopnij mnie w dupsko!!!Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kopek taki na ostudzenie
poczekaj jezcze min 2 dni
powiem szczerze ze mnie jakos nie ciagie do testowania dzis stalam nawet przed testami..ale stirdzilam ze szkoda kasy
CHoc nie powiem bo dzis wyjatkowo dziwnie sie cuzje ..
Wiec tez prosze o kopa