co kiedy..
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Kopek taki na ostudzenie
poczekaj jezcze min 2 dni
powiem szczerze ze mnie jakos nie ciagie do testowania dzis stalam nawet przed testami..ale stirdzilam ze szkoda kasy
CHoc nie powiem bo dzis wyjatkowo dziwnie sie cuzje ..
Wiec tez prosze o kopa
a kopniaczek prosze nastawiaj dupkeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
MOja kicia dzis przegiela obudzila mnie o 4 nad ranem .. zazela mnie smyrac po policzku waskami, ozorkiem wylizala mi nos.. a na koniec zaczela mi chodzic po pecherzyu... tylko dlatego ze wczesniej zglodniala
arizona 87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny co ma byc to i tak juz jest przesadzone, szkoda waszych nerwow. Wiem jak to jest, ile razy czekalam, nakrecalam sobie objawy ciazowe nawet raz w zyciu okres mi sie spoznil tak ze mialam 50dniowy cykl, zawsze jest 28-33dni zalezy jakie i kiedy hormony biore. A tu 50dni, okazalo sie ze mialam anemie, poza tym duzo stresu małżenstwo wisialo na wlosku, ale to juz daleko za nami na szczescie. Mam nadzieje ze kiedys zostane matka, a jezeli nie to przynajmniej zebym nie zeswirowala. Teraz umilam sobie wieczoe czerwonym winkiem. Och jakie to dobre chyba butekla mi peknie dzisiaj. Meza nie ma a tesknie za nim jak jasna cholera. Buziaczki
-
nick nieaktualnyNajlepsze bylo to ze jak robilam testy i wychodzily negatywne to wmawialam sobie ze jeszcze za wczesnie i nie pokazuje. Raz sobie zrobilam test po ovitrelle i choc ten jeden raz ujrzalam 2 kreski. Zrobilam to zeby sprawdzic czy te testy w ogole dzialaja. Wariatka
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja akurat sie nie stresuje bo wiem ze to po porstu nie mozliwe a pozatym zawsze mi niedobrze na kilka dni przed @
Ojj mi ostatnio jak dowiedzielismy sie o wynikach tez sie przedluzyl do 42 dni
ja dzis pilam kawke z likierkiem i z lodamiarizona 87 lubi tę wiadomość
-
arizona 87 wrote:Najlepsze bylo to ze jak robilam testy i wychodzily negatywne to wmawialam sobie ze jeszcze za wczesnie i nie pokazuje. Raz sobie zrobilam test po ovitrelle i choc ten jeden raz ujrzalam 2 kreski. Zrobilam to zeby sprawdzic czy te testy w ogole dzialaja. Wariatka
-
arizona 87 wrote:Dziewczyny co ma byc to i tak juz jest przesadzone, szkoda waszych nerwow. Wiem jak to jest, ile razy czekalam, nakrecalam sobie objawy ciazowe nawet raz w zyciu okres mi sie spoznil tak ze mialam 50dniowy cykl, zawsze jest 28-33dni zalezy jakie i kiedy hormony biore. A tu 50dni, okazalo sie ze mialam anemie, poza tym duzo stresu małżenstwo wisialo na wlosku, ale to juz daleko za nami na szczescie. Mam nadzieje ze kiedys zostane matka, a jezeli nie to przynajmniej zebym nie zeswirowala. Teraz umilam sobie wieczoe czerwonym winkiem. Och jakie to dobre chyba butekla mi peknie dzisiaj. Meza nie ma a tesknie za nim jak jasna cholera. Buziaczki
Ania_84, arizona 87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypregnyl czy ovitrelle zawiera gonadotropine kosmowkowa, zazwyczaj jest pobierany z moczu ciezarnych lub syntetyzowany dlatego do 10dni po wzieciu zastrzyku jest pozytywny test. Ja robilam test dzien czy dwa po zastrzyku i byla slaba 2 kreska, ale duzo pilam i pewnie rozwodnilam ten hormon hcg