co kiedy..
-
WIADOMOŚĆ
-
Maracuja wrote:Tak to prawda rozmowa z Wami jest bardzo pomocna.
Ja wiem, że życie trzeba przeżyć jak najlepiej i nie marnuję go na rzeczy niepotrzebne. Nie skupiam się tylko na swoich problemach , mam w sobie dużo empatii i staram się być dobrym człowiekiem, ale te wszystkie wydarzenia z ostatnich kilkunastu miesięcy bardzo skutecznie podcięły mi skrzydła.Ania_84, Maracuja lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Maracuja wrote:Dam ..dzięki Kochana za Twoje posty
Umiem słuchać
może nie raz za dużo sama gadam ale wysłuchać też umiemMaracuja lubi tę wiadomość
-
Mój czarnusi paszkwilek własnie sie wbil do mnie w dolek bo siedze po turecku i mi tu wymrukuje
Zwierzaki sa kochaneaszka, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
oooo mam was to wy zabralyscie moje sloneczko...ja mialam jechac w gory dzisiaj a jakby tego bylo malo wycieraczka w aucie mi wyiadla i nie dalam rady pojechac...u mnie deszcz pada chociaz mam otwarte okno a ptaszki bardzo ładnie spiewaja...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania_84 wrote:Kasia - dobra podziele sie słoneczkiem choc u mnei co rusz zachodzi
a tak swoja droga to czemu tak jest ze w tygodniu piekna pogoda a jak przychodzi weekend to musi sie spieprzyc?Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No włąsnie nie wiem.. czesto z mezem sie tak zastanwiamy
choc nie powiem do urlopow moj M ma szczescie pada deszcz a on bierze urlop i co nagle piekne slonce
Ja jeszcze dzis do pracy na 15:30 mam 2 h wykladów...ehhh.. polezalabym sobie dzis w łózeczku -
Technologie informatyczne w szkolach medycznych
ogólnie zajmuje sie systemami informatycznymi dla placowek medycznych .. rozliczam z NFZ i takie tam duperelki -
Dziewczyny nie można Was spuścić z oka. Odeszłam na chwilę od kompa a wątek się rozrósł w mgnieniu oka;)
Kasia, ja też dorzucam trochę promyczków od siebie.
Powiem Wam dziewczyny, że dla mnie jak jestem w domu to każda pogoda jest dobra. Jestem chyba zwierzęciem domowym -" domatorowym". Jak przychodzi piątek po pracy to czuję, że zaczynam oddychać.Ania_84 lubi tę wiadomość
Maracuja -
Ja ostrzegam lubie pisac gadac wiec jak mam zkim to potrafie nastukac
ja tez lubie byc w domku szczegolnie po ciezkich dniach w pracy.. teraz psychicznie torche odpoczelam..bo owszem stracilam klienta po 4 latach.. bo zrobil mnie w bambuko.. ale faktycznie chyba dobrze sie stalo..moj M mi zawsze mowil daj sobie z nimi spokoj wykorzystuja cie ile wlezie placa kidy chca ty zarywasznoce starasz sie..zaniedbujesz siebie dom i mnie ..
i teraz wiem ze mial racje odkad zakonczylam z nimi wspolprace czuje ze zyje wiadomo kasa uciekla.. ale szykuja sie nowi klienci wiec nie a tego zlego.. mysle ze teraz znam bardziej swoja wartosc i nie dam sie zrobic znowu w bambuko ;/ -
Hahaha a ja mam chyba odwrotnie ja lubie chodzic do pracy w tygodniu czuje ze zyje chociaz jak wstaje to marudze ze mi sie nie chce ale jak mam za duzo czasu wolnego w domu to z nodow jem i jak tu trzymac diete?? no chyba ze szykuje mi sie fajny wekendzik to tez uwielbiam ale jak za dlugo siedze w domu przed to zaczynam marudzic i robic sie nieznosna..nie lubie nudy...
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja nude lubie jak jestem wypompowana apozniej zaczynam sie krzatac i wydziwiac..a moj M dostaje szalu bo go a to zagonie zeby mi pomogl sprzatac a to powiem zeb trzeba umyc samochod.. a wtedy jedno co robi to bierze mnie za fraki wsadza w samochod i wywozi gdzies na piknik jak jest pogoda.. bo tam nie ma sie czego czepiac
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Ania i dobrze się stało. Może straciłaś klienta, ale zyskałaś spokój, a to jest więcej warte niż wszystkie pieniądze. Wiadomo z czegoś żyć trzeba, ale na pewno dasz sobie radę, tym bardziej, że z tego co piszesz wnioskuję, że masz Męża, który Cię wspiera, a to bardzo ważne.
Jeśli chodzi o pracę, to też nie jest tak, że chciałabym siedzieć tylko w domu, ale lubię w nim być. Pracę mam dosyć stresującą więc pewnie stąd moja miłość do weekendów;)Maracuja -
Maracuja kochana bardzo dobrze cie rozumiem ja ci powiem moja praca tez jest stresujaca choc moze nie wszystkim sie tak wydaje...jestem przedszkolanka i nie jest to wszytko takie proste..Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nie moge narzekac bo maz faktycznie daje mi duze wsparcie.. dziwilam sie skad wzial pieniadze na wszytskie badania i wizyty bo w ciagu miesiaca wydalismy okolo 1200 zl... a ten łotr sie wygadal ostatnio ze robil porzadki w piwnicy.. a przy okazji odkladal zlom i takie tamm.. no i posprzedawal to co bylo nie potrzebne wywiozl na skup .. i tak grosz do gosza uzbieral..
Moze mało w siebie wierzy ..jako w faceta .. bo po wynikach jego ego zmalalo.. ale wiem jedno...jest pracowitty i uparty ... teraz moja w tym glowa zeby go dowartosciowac
probuje pokazac mu jego atuty i juz powoli zaczynam widziec efekty
jest stolarzem nigdy nie myslal zeby samemu cos robic a teraz zrobil miejsce w piwnicy , uczy sie programu do projektowania mebli ..i juz chce robic donice z drewna do ogrodu pozniej chce zaczal robic stól bilardowy- bo to jego pasja ciesze sie ze powoli odbudowuje swoja wartosc
a ja ..hmm.. zawsze mam tysiace pomyslow i probuje je wykorzystac wiec jak nie tak to tak i zawsze cos wymodze
-
ojjj co do stresujacych rac mialam ich kilka.. i wiem jak czlowiek nie raz ma ochote po prostu z nie uciec a weekend jest wybawieniem
Kasia - przedszkolanka mówisz ?? hmm widze ze grono pedagogiczne coraz wieksze ale wiem ze nie jest to tez łatwy zwawod.. -
Ania_84 wrote:Nie moge narzekac bo maz faktycznie daje mi duze wsparcie.. dziwilam sie skad wzial pieniadze na wszytskie badania i wizyty bo w ciagu miesiaca wydalismy okolo 1200 zl... a ten łotr sie wygadal ostatnio ze robil porzadki w piwnicy.. a przy okazji odkladal zlom i takie tamm.. no i posprzedawal to co bylo nie potrzebne wywiozl na skup .. i tak grosz do gosza uzbieral..
Moze mało w siebie wierzy ..jako w faceta .. bo po wynikach jego ego zmalalo.. ale wiem jedno...jest pracowitty i uparty ... teraz moja w tym glowa zeby go dowartosciowac
probuje pokazac mu jego atuty i juz powoli zaczynam widziec efekty
jest stolarzem nigdy nie myslal zeby samemu cos robic a teraz zrobil miejsce w piwnicy , uczy sie programu do projektowania mebli ..i juz chce robic donice z drewna do ogrodu pozniej chce zaczal robic stól bilardowy- bo to jego pasja ciesze sie ze powoli odbudowuje swoja wartosc
a ja ..hmm.. zawsze mam tysiace pomyslow i probuje je wykorzystac wiec jak nie tak to tak i zawsze cos wymodzeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️