Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Majuna wrote:Mnie moja kolekcja bardzo cieszy, a niedziela to najlepszy dzień tygodnia, bo można porozkładać w organizerze na cały tydzień i wtedy moja organizacyjna dusza, widząc to poukładane jest zaspokojona. 🤣🤣🤣 Jestem chora xdd
To ja z Tobą, bo mam tak samo. W okolicach czwartku już się nie mogę doczekać aż zacznę układać 😂😂
Majuna, nick nieaktualny, elektro96, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Leśneintro wrote:Do mojej

A to jak twoja to też bym poszła. W moim przypadku to wszyscy lekarze byliby nowi... -
nick nieaktualny
-
Katsue wrote:Mam to samo 🙈 w ogóle kupiłam sobie nowe dziadkoboksy - z podziałką na TRZY pory dnia 🤣 bez kitu, moi dziadkowie mają tego mniej 🤣🤣🤣
Jak byłam teraz u rodziców to mój schorowany tata powiedział, że mam więcej tabletek niż on 🤣 -
Muszę powiedzieć, że mi dziadobox też sprawia dużo przyjemności 🤣🤣🤣 bardzo mnie to relaksuje w niedzielę wieczorem 🥰Majuna wrote:Mnie moja kolekcja bardzo cieszy, a niedziela to najlepszy dzień tygodnia, bo można porozkładać w organizerze na cały tydzień i wtedy moja organizacyjna dusza, widząc to poukładane jest zaspokojona. 🤣🤣🤣 Jestem chora xdd
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
No on mówił, że przy PAI zalecenie heparyny nie jest błędem, ale raczej daje się acard, a heparyna przy tych mutacjach co Ty masz. Ale patrząc po Dropsiku to co lekarz, to inna opinia 🙈 no ale już teraz jest mi lżej w głowie. Więc to była mega dobra decyzja. Nie, nic więcej nie kazał robić i życzył powodzenia 😁 -
nick nieaktualny
-
Czekam na polecajke bo ja musze kupić dziadkoboksy 😅🤣! Gdzie kupiłaś? I jaki ? XdKatsue wrote:Mam to samo 🙈 w ogóle kupiłam sobie nowe dziadkoboksy - z podziałką na TRZY pory dnia 🤣 bez kitu, moi dziadkowie mają tego mniej 🤣🤣🤣
-
nick nieaktualny
-
Sprobuj żel sutricon 👍Katsue wrote:Póki co zostaje przy akardzie 😅 w kolejnym miesiącu może jeszcze bym kogoś poszukała, bo w tym już bieda 😵💫
Btw możecie polecić jakieś smarowidło na blizny? W piątek zaatakowała mnie blacha z piekarnika i mam „piękną” pręgę na ramieniu. Czy już teraz coś stosować czy czekać aż się podgoi, bo to świeżynka jeszcze 😵💫
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
💁🏽
❌ hla-c C2
-
nick nieaktualny
-
Trzeba było dziada przycisnąć to by Ci przepisał heparyne xd 🙈🤣 albo w zaleceniach na e-mail by napisał że heparyna a gin wtedy by musiał się podpasowac 🙂 a dostałaś zalecenie na e mail ?Katsue wrote:Póki co zostaje przy akardzie 😅 w kolejnym miesiącu może jeszcze bym kogoś poszukała, bo w tym już bieda 😵💫
Btw możecie polecić jakieś smarowidło na blizny? W piątek zaatakowała mnie blacha z piekarnika i mam „piękną” pręgę na ramieniu. Czy już teraz coś stosować czy czekać aż się podgoi, bo to świeżynka jeszcze 😵💫 -
Wow, wygląda fancy 🤪🤣🤣Katsue wrote:Ja mam takie 😁
https://allegro.pl/oferta/pojemnik-na-leki-tabletki-organizer-pudelko-kasetka-na-7-dni-3-pory-dnia-15775182829
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
💁🏽
❌ hla-c C2
elektro96, nick nieaktualny, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualny
-
Dzięki już zamawiam 😁Katsue wrote:Ja mam takie 😁
https://allegro.pl/oferta/pojemnik-na-leki-tabletki-organizer-pudelko-kasetka-na-7-dni-3-pory-dnia-15775182829
-
To słuchaj, jak wyśle Tobie e mail to odpisz mu ze jednak czułabyś się pewniej z heparyną bo znasz takie same przypadki jak Twoje z heparyną które dzięki niej donosiły ciążę i czy może dodać ją do zaleceń 😅 a jak dostaniesz zalecenie od niego to wtedy ginekolog wystawi Ci receptę bo raczej nie podważy zaleceń hematologa 🙂 ja bym tak zrobiła, ja do niego pisałam e-mail że wyszedł mi pozytywny test ciążowy i potrzebuje w zaleceniu info o heparynie bo nie chce stracić ciąży i dostałam 🙂 i wtedy napisałam do mojego gina że mam zalecenie od hematologa ale nie mam recepty i wystawił mi od razu 🙂Katsue wrote:Mi jest jakiś kurs z asertywności potrzebny 🙈 jeszcze nie, mówił że ma jakąś awarię neta i mu źle chodzi wszystko i spisuje na kartce i potem będzie wysyłał. Jak nie wyśle to go już przycisnę 🤣
Dropsik, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Katsue wrote:Ja mam takie 😁
Oooo, piękny dziadobox
TEż go znalazłam na allegro i zamierzam kupić, tylko ten kolorowy, nie czarny. To będzie mój pierwszy dziadobox i już nie mogę się doczekać
Suzie, nick nieaktualny, elektro96, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"