Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Za mną ciężka noc, trochę spięłam się z mamą na wieczór, bo dopada mnie frustracja. Chciałabym odzyskać chociaż trochę swoje życie, a mama polega na mnie w 100% i już mnie to wkurza. I jednocześnie jestem zła na siebie, że mnie to wkurza, a z drugiej strony na nią, że mnie tym obciąża. No i to by było na tyle, jeśli chodzi o dobry wczorajszy dzień
Jeszcze dziś tata wychodzi, więc jest masę spraw organizacyjnych i dużo rzeczy do ogarnięcia. Przy tym upale to będzie wesoło
Dziś kalendarz mamy pusty, ale liczę na jakieś dobre wiadomości od Was
-
Prezesoowa wrote:Suzie, a nie stresujesz się tym za bardzo? W sensie czy nie czujesz się od rana zestresowana?
Pytam, bo moja temperatura zalicza doliny dolin w stresujących momentach i za to odpowiada kortyzol
od razu u mnie to widać na wykresie, bo jest stabilnie i nagle taka dolina poniżej 36 st. I to niekoniecznie są jednodniowe spadki, czasem się utrzymują kilka dni
No właśnie wieczorem i rano jestem najbardziej zrelaksowana 🙈
No nie wiem, zobaczymy. Wizytę mam w razie W zobaczona i zobaczymy.
Jeszcze u mnie tak duszno jest 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2024, 07:34
-
nick nieaktualnySuzie wrote:No właśnie wieczorem i rano jestem najbardziej zrelaksowana 🙈
No nie wiem, zobaczymy. Wizytę mam w razie W zobaczona i zobaczymy.
Jeszcze u mnie tak duszno jest 🙄
U nas też. W nocy temperatura nie spadła poniżej 20 stopni, aktualnie już 24... -
Dzień dobry 😊
U nas w nocy porządnie lał deszcz, zagrzmiało kilka razy i dzisiaj powietrze już lżejsze 😁
Miłego dnia 😊
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
U mnie 22 i ma być burza popołudniu, ale nie uwierzę póki nie zobaczę 🙄 -
Prezesoowa wrote:Dzień dobry

Za mną ciężka noc, trochę spięłam się z mamą na wieczór, bo dopada mnie frustracja. Chciałabym odzyskać chociaż trochę swoje życie, a mama polega na mnie w 100% i już mnie to wkurza. I jednocześnie jestem zła na siebie, że mnie to wkurza, a z drugiej strony na nią, że mnie tym obciąża. No i to by było na tyle, jeśli chodzi o dobry wczorajszy dzień
Jeszcze dziś tata wychodzi, więc jest masę spraw organizacyjnych i dużo rzeczy do ogarnięcia. Przy tym upale to będzie wesoło
Dużo siły i cierpliwości kochana... Frustracji niestety nie unikniesz, nie miej sobie tego za złe. To wszystko co się dzieje to ekstremalna sytuacja i tu nie ma złych uczuć... 🫂
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
elektro96 wrote:Dzień dobry 😊
U nas w nocy porządnie lał deszcz, zagrzmiało kilka razy i dzisiaj powietrze już lżejsze 😁
Miłego dnia 😊
Miałam przecieki z wielkopolski, że w nocy była burza i strasznie lało 🤨
elektro96, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Dobrego dnia dziewczyny, niech praca szybko minie ☺️ Ja zaraz lecę do laboratorium zrobić milion ciążowych badań. W sumie kasa przy staraniach i ciąży leci póki co tak samo.
Dropsik, Gregorka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Prezesoowa wrote:Dzień dobry

W 100% rozumiem. Wszystko jest na Twoich barkach i frustracja jest normalna, a z drugiej strony chcesz być oparciem dla rodziny. Syndrom Matki Teresy, mówiłam 🤪
Oby dzisiejszy dzień poszedł gładko. Wpadnij potem z wieściami z placu boju
:*
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dziewczyny jeśli lekarz zlecił mi samo TSH to lepiej dorzucić jeszcze TS3 i ts4? Dobrze pamiętam? Czy coś podkręciłam?
grazka0022 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnySuzie wrote:U mnie 22 i ma być burza popołudniu, ale nie uwierzę póki nie zobaczę 🙄
U nas poszło wczoraj bokiem, a w zasadzie dwoma.
Chociaż ja to mam paranoję jak jeżdżę autem, że spadnie grad i mi auto wyobija.. Teściowi tak w zeszłym roku wytłukło nówkę sztukę i jak widzę w prognozach, że ma być grad to chodzę na piechotkę
Wiem, chora głowa
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:W 100% rozumiem. Wszystko jest na Twoich barkach i frustracja jest normalna, a z drugiej strony chcesz być oparciem dla rodziny. Syndrom Matki Teresy, mówiłam 🤪
Oby dzisiejszy dzień poszedł gładko. Wpadnij potem z wieściami z placu boju
:*
A jak u Ciebie z rodzicami? Mama już się dobrze czuje? -
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:FT3 i FT4

Hahaaaaa, dzięki 🤣🤣🤣 Brak śniadania wjechał"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
U nas dzisiaj ochłodzenie, pochmurno i wiatr koło 17/18 stopni. Lecę na 9 do fizjo. Obawiam się małej zjebki, bo z ćwiczeniami na bakier byłam 🙈 i już nawet nie pisze tutaj i nie narzekam, ale ciągle mam taki starszym katar 🤧 a jak katar to smarkanie czy kichanie i napinanie brzucha. Milion razy dziennie🥴 i też czuję, że moje mięśnie brzucha tego nie lubią bardzo, mięśnia dna miednicy również 😬 Więc obawiam się pogorszenia stanu i USG nie skłamie a mogłoby 🤣
Zaczarowan, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati, super, że w końcu Franio dał się poczuć 😍
Prezesowa, kciuki za tatę, ale z tego co piszesz to spędzi w domu raczej godziny niż dni 😔 Przykre, że mama nie szuka wsparcia w kimś innym tylko w swoim dziecku, czyli Tobie. To musi być mocno obciążające Twoją głowę. Tym bardziej nie miej wyrzutów, że masz to zwolnienie,bo należy się jak psu buda.
Pati2804, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:A jak u Ciebie z rodzicami? Mama już się dobrze czuje?
Mama lepiej, wybiera się już do pracy
Ale przyznam szczerze, że chyba mam jakiś przesyt rodziny po ostatnich wydarzeniach i rzadko u nich bywam 🤪 wszystko u nich ok, więc skupiłam się na życiu swoim i męża nareszcie. Może to głupio brzmi, ale odpoczywam sobie od wszelkich spraw i problemów mojej rodziny, w ktore ostatnio byłam angażowana 🙈
Czeka mnie w przyszłym miesiącu tylko kilka wizyt z babcią w sprawie tego świeżo zdiagnozowanego RZS
Speranza :), nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Cześć w środę 🌸
U mnie dalej samopoczucie do dupy.Gorączka jednak nie rozkręciła się na noc, więc o tyle dobrze, bo obyło się bez zbijania. Gardło dalej boli, ale jest poprawa.
Miłego dnia Dziewczyny 🩷🌸
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2024, 08:24