Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:Dziewczyny, ja tu na forum trochę jestem ale nigdy nie nauczyłam się jak dodać info do stopki. Czy ktoś mnie poinstruuje?
Musisz zalogować się przez przeglądarkę, a nie w aplikacji i tam jest coś takiego jak Ustawienia/Spolecznosc/Twoj podpis na forumi tam wpisujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2024, 08:26
NiedoszlaWielodzietna lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Musisz zalogować się przez przeglądarkę, a nie w aplikacji i tam jest coś takiego jak Ustawienia/Spolecznosc (?) i możesz dodać kilka słów
notsobadd lubi tę wiadomość
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:To wiele tłumaczy dlaczego nie mogłam tego znaleźć bo ja jestem apkowa
Nie można edytować stopki, te zaproszenia do przyjaciółek i wiadomości to też jakaś totalna pomyłka jak dla mnie… 🤪 Szkoda, że tak to wygląda, chociaż sama korzystam też tylko z apki34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Pati myślę, że to musi być cudowne uczucie kiedy w końcu możesz poczuć ruchy maluszka🥺 wierzę, że w koncu wszystkie tego doświadczymy 🍀❤️
Prezesowa przesyłam dużo sił i dobrych myśli. Ostatnio bardzo dużo stresu i napięcia masz w życiu 🫂
Miłego dnia laski 😚Majlen, Pati2804, Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Speranza :) wrote:Dobrego dnia dziewczyny, niech praca szybko minie ☺️ Ja zaraz lecę do laboratorium zrobić milion ciążowych badań. W sumie kasa przy staraniach i ciąży leci póki co tak samo.
Dlatego wiele dziewczyn wybiera w ciąży dodatkowo lekarza na NFZ.
Za podstawowe badania (wirusowki, grupa krwi itp) na początku ciąży wychodzi ok. 500zl
Idąc na NFZ , lekarz zapisuje to od ręki ☺️Dropsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry w środę
pięknego dnia
U nas w nocy była burza i lało, ale od rana znowu piękne słońce i gorąco.
Speranza kciuki za wyniki
Pati super, że poczułaś kopniaczki
Coffee zdrowiej nam Kochana.
NiedoszłaWielodzietna już blisko do testowania, zaciskam kciuki
Anonim cieszę się, że miło spędziłaś dzień
Gregorka bije od Ciebie taka radośćsuper, że koncert udany
Zbuntowana ja nie mam wyznaczonego terminu, miałam iść już dawno i zawsze coś mi wypada, właśnie Dziewczyny czy skierowanie na badania ma jakiś określony czas? muszę dorzucić parę badań i czekam na wypłatę
Prezesowa dużo cierpliwości i siły, rozumiem Cię i przytulam
Marzycielka zostajesz u nas ?Marzycielka, Anonim1992, Speranza :), Pati2804, Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Niestety mam wrażenie, że ta apka jest totalnie niedopracowana 😵💫
Nie można edytować stopki, te zaproszenia do przyjaciółek i wiadomości to też jakaś totalna pomyłka jak dla mnie… 🤪 Szkoda, że tak to wygląda, chociaż sama korzystam też tylko z apki
A weź, ja w niedzielę zobaczyłam dopiero, że w kwietniu Sorbecik mnie zaprosiła do przyjaciółek 😂elektro96, Katsue, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Prezesoowa jesteś dzielna, że dajesz sobie radę i jesteś jeszcze wsparciem dla mamy w tak trudnej sytuacji 🫂
Pati cudownie ❤️ teraz z każdym dniem będziesz czuła ruchy coraz mocniej.
Dropsik ale katar alergiczny czy jesteś przeziębiona?
Coffe ale Cię złapało 🫂 Dobrze że nie masz wysokiej gorączki. To pewne nie angina. Zdrowia 🌻
U nas siwo, buro i ponuro.
Deszcz pada i zrobiło się chłodno.
Jestem sama cały dzień, bo młoda po przedszkolu idzie do babci.
Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paima wrote:Prezesoowa jesteś dzielna, że dajesz sobie radę i jesteś jeszcze wsparciem dla mamy w tak trudnej sytuacji 🫂
Pati cudownie ❤️ teraz z każdym dniem będziesz czuła ruchy coraz mocniej.
Dropsik ale katar alergiczny czy jesteś przeziębiona?
Coffe ale Cię złapało 🫂 Dobrze że nie masz wysokiej gorączki. To pewne nie angina. Zdrowia 🌻
U nas siwo, buro i ponuro.
Deszcz pada i zrobiło się chłodno.
Jestem sama cały dzień, bo młoda po przedszkolu idzie do babci. -
Hej dziewczyny! :* Pogoda taka średnia, ale mam nadzieje, że to będzie dobry dzień dla każdej z nas 😘 Nadrobiłam co u Was i lecę na sniadanko, bo już słyszę dobijanie się od wewnątrz.. 😂
Prezesowa nie ma co się dziwić, że czujesz się przytłoczona..Trzymaj się tam! 😘🫂🫂
Pati oooo… słodko! Cieszę się, że Franiu obdarował Cię takim prezentem!Teraz już napewno będziesz spokojniejsza..😘
Speranza kciukasy z badania! 💉
Dropsik oj tam.. 😂😂🫣 Ale w sumie pomału trzeba spinać tyłek, a raczej rozluźnić… 😂 bo jesień tuż… tuż..
MagicznaNuta, Speranza :), Vienna, Pati2804, Prezesoowa, Dropsik, Gregorka lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:
Marzycielka zostajesz u nas ?
Jeśli mogę, to bardzo chętnie zostanę 😊
Jestem starej daty i wolę być w stałym wątku niż w nowym co miesiąc 😋😅Anonim1992, Paima, CoffeeDream, Suzie, Malinowysorbet, NiedoszlaWielodzietna, elektro96, notsobadd, MagicznaNuta, Vienna, Majuna, Pati2804, grazka0022, Prezesoowa, Katsue, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Dzień doberek miałam tak tragiczna noc że nie pamiętam kiedy było aż tak źle, chodziłam siku później jakieś głupoty mi się śniły No ogólnie tragedia 😁😁 wstałam przed 4 ale stwierdziłam że nie jestem szalona i położyłam się jeszcze i to był największy błąd 🤣🤣🤣
Prezesoowa trzymam kciukaski za tatę a przede wszystkim za Ciebie bo wiem ze dasz radę
Co do temp porzuciłam wszysyko bo te starania były takie meczace wszystko pod cykl przystosowane i chyba jest to najlżejszy cykl odkąd pamiętam a przynajmniej ten czas poowulacyjny nawet nie zwracam uwagi na jakie kolwiek objawy kłucia i inne chociaż dziś ubierając stanik zastanawiałam się co jest grane bo zrobił się przymaławy i dopiero się zorientowałam że przecież zaraz 🙉🙉😂😂😂
Pati ekstra teraz jak juz pierwsze ,,kopnięcie,, za Tobą łatwiej jest przeżyć każdy dzień 😁
Suzie przytulam ale fakt jest taki że dzięki staraniom uczymy się swojego organizmu który płata nam straszne figle oby było nam to wynagrodzone 😍Pati2804, Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Dropsik wrote:Nie wiem co to, chyba mieszanka 😆 A tak serio to alergię mam na pewno, a dodatkowo synek z przedszkola nam przynosi też różne katarki, bo wszyscy troje mamy mniejszy lub większy katar od miesiąca czy dłużej 😳
Ja z tego powodu już się boję jesieni 🙈
Nie chcę młodej robić długiej przerwy, bo to już zerówka. Ale jak tak będzie znosić do domu wszystko z przedszkola, to osiwieje 😆
Powodzenia u fizjo 💪💪💪 -
@Gregorka Wierzę, że koncert był cudowny 😻 Ja w niedzielę wybieram się na Podsiadło i też nie mogę się doczekać. Muszę tylko gardło wyleczyć 😅
@Prezesoowa To musi być mega ciężkie... 🥹 Z jednej strony super, że mama ma w Tobie takie oparcie, ale działa to trochę jak "wampir energetyczny"- całą energię z Ciebie pochłania... 😞 Może w weekend zrób coś dla siebie?
@Pati Cudoooownie, że Franio dał w końcu o sobie znać. 🥹 Musiało to być wzruszające uczucie.
Przy okazji mam do Ciebie pytanie. Pamiętam, że mówiłaś, że popijasz sok żurawinowy. Mogę wiedzieć w jakiej dawce? I czy rozcienczasz go z wodą?Pati2804, Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Malinowysorbet wrote:Tak? A to już nie pamiętam co chciałam 🤣
Widocznie to nie było nic pilnego 😂👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Marzycielka wrote:Jeśli mogę, to bardzo chętnie zostanę 😊
Jestem starej daty i wolę być w stałym wątku niż w nowym co miesiąc 😋😅
To w takim razie witamyMarzycielka, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩29👨31
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍