Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalinowysorbet wrote:Dostałam właśnie od swojej gin receptę na Utrogeston zeby jeszcze lekko podnieść proga. Właściwie to się cieszę, zawsze to dodatkowe wsparcie 😅
testowałaś jeszcze czy wzięłaś sobie do serca 4 punkt regulaminu
?
Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Dobra, dziewczyny, słowo się rzekło - umówiłam termin na drożność 😂 a w sumie to dwa, bo ciężko mi wyliczyć do końca kiedy małpiszon się skończy w lipcu.
Więc 5.07 albo 10.07 🥳
I od razu zaczął boleć mnie brzuch ze stresu 😂notsobadd, Suzie, CoffeeDream, Leśneintro, Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Paima wrote:Ja z tego powodu już się boję jesieni 🙈
Nie chcę młodej robić długiej przerwy, bo to już zerówka. Ale jak tak będzie znosić do domu wszystko z przedszkola, to osiwieje 😆
Powodzenia u fizjo 💪💪💪
Z perspektywy zawodu… mogę Wam tylko życzyć: powodzenia 😂😂 -
notsobadd wrote:Dobra, dziewczyny, słowo się rzekło - umówiłam termin na drożność 😂 a w sumie to dwa, bo ciężko mi wyliczyć do końca kiedy małpiszon się skończy w lipcu.
Więc 5.07 albo 10.07 🥳
I od razu zaczął boleć mnie brzuch ze stresu 😂
Super! ❤️notsobadd lubi tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:Az mi się przypomniało jak ciągle czułam głód
co dobrego jadłaś?
Aaaa.. kanapki z twarożkiem 😂 i teraz właśnie kawę dopijama Ty co jadłaś na śniadanko?
W ogóle dzisiaj idę do gastroenterologa, więc jak dowiem się jakiś ciekawostek w kontekście zgag, to dam Ci znać jak chceszAnonim1992, MagicznaNuta, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Notsobadd super, że umówiłaś się na drożność
To mega krok do przodu!
Mocne, mocne kciuki!
notsobadd lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Wątpię żebym testowała szanse w tym cyklu są baaardzo niskie dlatego też cudów się nie spodziewam właściwie byłaby to tylko formalnosc przed wyjazdem żeby móc wychillowac przy piwku czy innym winku na wakacjach ale po takim stresie jaki miałam w zeszły weekend to podejrzewam że odwiedzi mnie 🙊 wczesniejHashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Zaczarowan wrote:Aaaa.. kanapki z twarożkiem 😂 i teraz właśnie kawę dopijam
a Ty co jadłaś na śniadanko?
W ogóle dzisiaj idę do gastroenterologa, więc jak dowiem się jakiś ciekawostek w kontekście zgag, to dam Ci znać jak chcesz
I nic nie piszesz, że dzisiaj lekarz…
Pociąg jest zawiedziony, że kursu brak 🤪😅elektro96, Anonim1992, Speranza :), MagicznaNuta, Pati2804, Prezesoowa, Vienna, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
MagicznaNuta wrote:Super
testowałaś jeszcze czy wzięłaś sobie do serca 4 punkt regulaminu
?
Anonim1992, MagicznaNuta, Suzie, Pati2804, Dropsik, Prezesoowa, Katsue, Vienna, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
MagicznaNuta wrote:Kochana jak zerówka to może już nie będzie chorować
Ten rok i tak był dużo łatwiejszy, niż poprzednie 😄
Ale i tak były wirusowki i szkarlatyna 🙈 także ten ... Oby było dobrze 🙈😜
Zaczarowan wrote:Z perspektywy zawodu… mogę Wam tylko życzyć: powodzenia 😂😂
Dziękuję 🙈😆
-
Dokładnie a Prezesoowa pisała że dziś mamy pusty pociąg
Prezesoowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Malinowysorbet wrote:Dzisiaj odluscilam, jutro idę znowu oddać krew wiec mam nadzieje ze wytrzymam bez sprawdzania testu 😅
Lepiej przestrzegać 4 punktu regulaminu... Wiem co mówięMalinowysorbet, elektro96, Zaczarowan, MagicznaNuta, Pati2804, Prezesoowa, notsobadd, Vienna, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
notsobadd wrote:I nic nie piszesz, że dzisiaj lekarz…
Pociąg jest zawiedziony, że kursu brak 🤪😅
O kurde.. uznałam, że to mało ważne 😂🫣
Przepraszam… kajam się 🥺
W ramach zadośćuczynienia proponuje
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠Malinowysorbet, elektro96, Majlen, Suzie, MagicznaNuta, Pati2804, CoffeeDream, grazka0022, Prezesoowa, notsobadd, Katsue, Vienna, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:O kurde.. uznałam, że to mało ważne 😂🫣
Przepraszam… kajam się 🥺
W ramach zadośćuczynienia proponuje
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Jak to mało ważne??!! 🤧🤧Myślę że rekompensata zostaje uznana 🤣🤣elektro96, Zaczarowan, Suzie, MagicznaNuta, Pati2804, Prezesoowa, notsobadd, Vienna lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Aaaa.. kanapki z twarożkiem 😂 i teraz właśnie kawę dopijam
a Ty co jadłaś na śniadanko?
W ogóle dzisiaj idę do gastroenterologa, więc jak dowiem się jakiś ciekawostek w kontekście zgag, to dam Ci znać jak chceszjeśli chodzi o gastroenterologa to pewnie, że chcę
trzymam kciuki za dobre wiadomości u Ciebie
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnonim1992 wrote:Wątpię żebym testowała szanse w tym cyklu są baaardzo niskie dlatego też cudów się nie spodziewam właściwie byłaby to tylko formalnosc przed wyjazdem żeby móc wychillowac przy piwku czy innym winku na wakacjach ale po takim stresie jaki miałam w zeszły weekend to podejrzewam że odwiedzi mnie 🙊 wczesniej
-
Dzień dobry kochane 😘
Nie spałam aż do 1.30 żeby Was nadrobić , tak wczoraj leciałyście z postami 🙈😅 u nas grzmiało i padało, teraz jest chłodniej na dworze 🙂 dobrze ze padało bp nie muszę kwiatów podlewać teściowej a ma ich na podwórku mnóstwo, chyba bym z godzinę podlewała 🙈😅
Prezesoowa trzymam kciuki żeby odezwali się z nowej pracy i kciuki za dzisiejszy dzień, wiem że tata wraca do domu .. 😘🫂
Suzie oby tym razem cykl nie zrobił Cię w jajo.. ✊🍀😘
I przykro mi że źle się czujesz 🥺🫂
Gregorka bardzo się cieszę że koncert się udał ❤🥰
CoffeeDream zdrówka dla Ciebie! 🍀😘 Ja płucze gardło gargarinem, zawsze pomaga 🙂 no i dużo pij herbat, wody, cokolwiek 😘 nie jedz nic ostrego , same delikatne jedzenie.
Notsobadd cieszę się że z pieskiem wszystko dobrze, jak czytałam to aż oddech wstrzymałam.. 🤯😘🫂
Zbuntowana pytałaś jak się czuje ❤ dzięki, dobrze 😘 tylko ostatnio widzę że zaczyna stawiać mi się macica raz dziennie na kilka minut, mimo ze biorę ten aspargin 3x1 , może powinnam dorzucić dodatkowy magnez ? Ktoś jest obeznany w temacie ? 🙈 wiem że powinnam napisać do gina, ale nie wiem czy jest sens truć mu dupe xd może po prostu dorzucę dodatkowy magnez i zobaczę czy jest poprawa 🙈Prezesoowa, notsobadd, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Mam wrażenie, że mój żołądek już niczego nie trawi w tej ciąży... Nawet jak jem ostatni posiłek o 18, to przed snem czuję się pełna i jakby tam nic się nie ruszyło. To jest masakra jakaś. Chyba odstawię prawie całkiem mięso i będę jadła jajko gotowane na obiad. Do tego zmniejsze porcje wszystkiego"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
nick nieaktualny
-
Cześć i czołem,
@Suzie widzę, że u Ciebie w stopce brak wizyt-co teraz jest w planach, co zamierzasz?
No i pytanie do naszych wszystkich brzuchatek-gdzie aktualizacje brzuszków? Już daaaawno wysylalyscie fotki, pewnie się sporo zmieniło 🙃Suzie, MagicznaNuta, elektro96, Malinowysorbet, CoffeeDream, Prezesoowa, notsobadd, Katsue, Vienna, Gregorka lubią tę wiadomość