Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam właśnie od swojej gin receptę na Utrogeston zeby jeszcze lekko podnieść proga. Właściwie to się cieszę, zawsze to dodatkowe wsparcie 😅
Suzie, elektro96, Paima, Anonim1992, NiedoszlaWielodzietna, notsobadd, CoffeeDream, MagicznaNuta, Zaczarowan, Speranza :), Majuna, Pati2804, Dropsik, Prezesoowa, Vienna, Liyss🧚🏻, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualny
-
CoffeeDream wrote:Super, zapraszamy 😊
Jest tu masa wsparcia 🩷
Dziękuję za miłe przyjęcie 😊 już widzę, że super będę się tu z Wami czuła 🙂Suzie, MagicznaNuta, Paima, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
@Marzycielka witaj ♥️☺️
Marzycielka lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dobra, dziewczyny, słowo się rzekło - umówiłam termin na drożność 😂 a w sumie to dwa, bo ciężko mi wyliczyć do końca kiedy małpiszon się skończy w lipcu.
Więc 5.07 albo 10.07 🥳
I od razu zaczął boleć mnie brzuch ze stresu 😂CoffeeDream, NiedoszlaWielodzietna, elektro96, Marzycielka, Malinowysorbet, MagicznaNuta, Anonim1992, Zaczarowan, Speranza :), Paima, Leśneintro, Majuna, Pati2804, Dropsik, Prezesoowa, Katsue, Vienna, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Malinowysorbet wrote:Dostałam właśnie od swojej gin receptę na Utrogeston zeby jeszcze lekko podnieść proga. Właściwie to się cieszę, zawsze to dodatkowe wsparcie 😅
Na pewno nie zaszkodziMalinowysorbet lubi tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
notsobadd wrote:Dobra, dziewczyny, słowo się rzekło - umówiłam termin na drożność 😂 a w sumie to dwa, bo ciężko mi wyliczyć do końca kiedy małpiszon się skończy w lipcu.
Więc 5.07 albo 10.07 🥳
I od razu zaczął boleć mnie brzuch ze stresu 😂
Będziemy tam!notsobadd, NiedoszlaWielodzietna, elektro96, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Malinowysorbet wrote:Dostałam właśnie od swojej gin receptę na Utrogeston zeby jeszcze lekko podnieść proga. Właściwie to się cieszę, zawsze to dodatkowe wsparcie 😅
Będziesz się na pewno czuła bezpieczniej :* 😊Malinowysorbet lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Hej dziewczyny! :* Pogoda taka średnia, ale mam nadzieje, że to będzie dobry dzień dla każdej z nas 😘 Nadrobiłam co u Was i lecę na sniadanko, bo już słyszę dobijanie się od wewnątrz.. 😂
Prezesowa nie ma co się dziwić, że czujesz się przytłoczona..Trzymaj się tam! 😘🫂🫂
Pati oooo… słodko! Cieszę się, że Franiu obdarował Cię takim prezentem!Teraz już napewno będziesz spokojniejsza..😘
Speranza kciukasy z badania! 💉
Dropsik oj tam.. 😂😂🫣 Ale w sumie pomału trzeba spinać tyłek, a raczej rozluźnić… 😂 bo jesień tuż… tuż..co dobrego jadłaś?
-
Suzie wrote:Będziemy tam!
Sory, bez Was nie jadę 🤭CoffeeDream, elektro96, Suzie, MagicznaNuta, Anonim1992, Speranza :), Paima, Pati2804, Prezesoowa, Vienna, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
NiedoszlaWielodzietna wrote:@Marzycielka witaj i rozumiem Ciebie. Dla mnie te wątki miesięczne są za intensywne, wiadomo tutaj też wyczekuje się, ale jednak po roku starań to entuzjazm trochę spada…
Dokładnie, entuzjazm trochę spada...
A tu można jeszcze nacieszyć oko wiadomości od Brzuchatek 😊 które uwielbiam czytać 😍CoffeeDream, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
nick nieaktualnyAnonim1992 wrote:Dzień doberek miałam tak tragiczna noc że nie pamiętam kiedy było aż tak źle, chodziłam siku później jakieś głupoty mi się śniły No ogólnie tragedia 😁😁 wstałam przed 4 ale stwierdziłam że nie jestem szalona i położyłam się jeszcze i to był największy błąd 🤣🤣🤣
Prezesoowa trzymam kciukaski za tatę a przede wszystkim za Ciebie bo wiem ze dasz radę
Co do temp porzuciłam wszysyko bo te starania były takie meczace wszystko pod cykl przystosowane i chyba jest to najlżejszy cykl odkąd pamiętam a przynajmniej ten czas poowulacyjny nawet nie zwracam uwagi na jakie kolwiek objawy kłucia i inne chociaż dziś ubierając stanik zastanawiałam się co jest grane bo zrobił się przymaławy i dopiero się zorientowałam że przecież zaraz 🙉🙉😂😂😂
Pati ekstra teraz jak juz pierwsze ,,kopnięcie,, za Tobą łatwiej jest przeżyć każdy dzień 😁
Suzie przytulam ale fakt jest taki że dzięki staraniom uczymy się swojego organizmu który płata nam straszne figle oby było nam to wynagrodzone 😍
Te sny to może zapowiedź piątkowego testowaniaPrezesoowa lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Dobra, dziewczyny, słowo się rzekło - umówiłam termin na drożność 😂 a w sumie to dwa, bo ciężko mi wyliczyć do końca kiedy małpiszon się skończy w lipcu.
Więc 5.07 albo 10.07 🥳
I od razu zaczął boleć mnie brzuch ze stresu 😂
Z tego, co gdzieś tam doczytałam, z doświadczeń innych dziewczyn, sonoHSG jest mniej bolesne niż zwykle HSG. Majunka też chyba miała ten rodzaj i było spoko 😊
Jedyna rada ode mnie - naprawdę nie czytaj za dużo na ten temat w necie. Nie warto. 😊notsobadd, Speranza :), Prezesoowa, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Nie chcę młodej robić długiej przerwy, bo to już zerówka. Ale jak tak będzie znosić do domu wszystko z przedszkola, to osiwieje 😆
Powodzenia u fizjo 💪💪💪Paima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoffeeDream wrote:@Gregorka Wierzę, że koncert był cudowny 😻 Ja w niedzielę wybieram się na Podsiadło i też nie mogę się doczekać. Muszę tylko gardło wyleczyć 😅
@Prezesoowa To musi być mega ciężkie... 🥹 Z jednej strony super, że mama ma w Tobie takie oparcie, ale działa to trochę jak "wampir energetyczny"- całą energię z Ciebie pochłania... 😞 Może w weekend zrób coś dla siebie?
@Pati Cudoooownie, że Franio dał w końcu o sobie znać. 🥹 Musiało to być wzruszające uczucie.
Przy okazji mam do Ciebie pytanie. Pamiętam, że mówiłaś, że popijasz sok żurawinowy. Mogę wiedzieć w jakiej dawce? I czy rozcienczasz go z wodą?u mnie weekend upłynie pod znakiem imienin - sobota znajomego, niedziela teść
Anonim1992, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Więc 5.07 albo 10.07 🥳
I od razu zaczął boleć mnie brzuch ze stresu 😂MagicznaNuta, Anonim1992, Speranza :), notsobadd, Paima, Pati2804, CoffeeDream, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸