Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka wrote:Dla córci dałam propozycję i mężowi od razu się spodobało 😊
Dla starszego synka było ciężko 😅 bo mąż chciał juniora, a ja się na to nie zgodziłam he he w końcu napisaliśmy na kartce kilka imion i jedno się pokryło 😋
Dla młodszego synka też nie mogliśmy się dogadać 🙈dopiero po porodzie natchnęło mnie na pewne imię i mężowi od razu się spodobało 😊
o nieee, na juniora też bym w życiu nie poszła 🙈🙈
a takie historie już też słyszałam, że po porodzie nagle się okazało że musi mieć konkretnie TO imię i koniec, koleżanka opowiadała jak przez całą ciążę mieli wybrane imię, a ona po porodzie powiedziała że mały ma inaczej i koniec, tak jej pasowało 😁Marzycielka lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dzień dobry! A raczej dobry wieczór 🙈
@Paima, no u mnie niestety ten poranny cukier też zaczyna wyglądać coraz gorzej... Setki jeszcze nie dobiłam, ale jest blisko - 95, 97 🥴
@Pati, nooo Franio dał znać na poważnie ♥️
@Gregorka, cieszę się, że spełniłaś swoje koncertowe marzenie 🥰
@Prezesoowa, bardzo dobrze rozumiem Twoją frustrację - ja też mam za sobą takie doświadczenia, w których rodzice bardzo na mnie polegali i po części była to siła wyższa, ale były też wyskoki na własną rękę i wtedy też oczekiwali, że będę. Byłam, ale dziś bym sobie tego nie zafundowała, szczególnie w tych momentach, w których było to wyłącznie ich winą.
U Ciebie, wiadomo, jest trochę inna sytuacja, ale masz pełne prawo czuć się zmęczona i sfrustrowana, Kochana 🫂 Twojej mamie na pewno jest ciężko, tylko może momentami polega na Tobie za bardzo... Ech, nie ma tu dobrej rady 😘
@notsobadd, też w pełni rozumiem i uważam, że to najlepsze, co mogłaś dla siebie zrobić, jeśli właśnie tego potrzebujesz ♥️
@Coffee,.zdrówka 😘
@Sorbecik, na pewno zapewni Ci to spokój.🥰
@Marzycielka, witaj ponownie! Co u Ciebie?
@notsobadd, jest moc 💪 Wiem, że to stresujące, ale to bardzo duży krok do przodu! I zgadzam się z @elektro - nie czytaj za dużo, bo czasem opinie są mocno przesadzone 😉 Czytaj u nas, nasze Dziewczyny mają doświadczenie w temacie ♥️
PS. Pazy boskie ♥️
@Zaczarowan, jaka bierzesz dawkę magnezu? Ja też mam MagneB6Forte, ale tam jest właśnie witamina B i jak wezmę więcej niż dwie tabletki, to przekroczę normę dla kobiet w ciąży. Mąż mówi, że może wtedy jest inne przyswajanie tej witaminy 🤔 Ja też czasem sięgam po Nospę - tak jak pisałam, w drugiej ciąży brałam na potęgę, a do tego Scopolan w późniejszym czasie i było ok 😊
@Dropsik, a rozejście mięśni prostych brzucha czy spojenia łonowego? Piękny brzunio 🥰 A mogę zapytać, skąd taka cudna sukienka?
@Pati, jaki zgrabniutki brzuszek ♥️ I cudownie, że pomyślałaś o tym, żeby w takiej formie wrzucić link, trochę wzrusz 🥺 A o tym, że u Ciebie to mleko, to nawet nie pomyślałam 😮 Ja lubię mleko sojowe 😉
@Zaczarowan, cudny brzusio ♥️
@Liyss, rozumiemy, czekamy ♥️
@Pati, to może udałoby się znaleźć jakiegoś gastro prywatnie, który po prostu wciśnie babcię na oddział i tam zrobią jej badania? Wiem, że to dość powszechna praktyka.
Edit: doczytałam, że działacie, mocne kciuki ✊
@Suzie, jak tak patrzę na mapę, to chciałabym być dzisiaj nad morzem 🤭
@Eniana, dużo siły na ten czas 💪♥️
@Vienka, współczuję sytuacji z szefem... Wiem, że niełatwo jest nie przejmować się takimi zagrywkami, ale gość zachowuje się naprawdę nie w porządku... Myślę, że pomysł z zachowaniem wiadomości i wysłaniem oficjalnego maila jest dobry. Martwię się o to, jak się z tym czujesz, bo nie chce, żeby odbiło się to na Twojej psychice 😘CoffeeDream, Marzycielka, Prezesoowa, Gregorka, Pati2804, Vienna lubią tę wiadomość
-
Ufff nadrobiłam.
Vienna, nie mam nic więcej do dodania. Badania to obowiązek pracodawcy, my pracownicy nie powinniśmy się tym przejmować, to pracodawca jest od takich rzeczy.
MagicznaNuta tak, udało się zdążyć.
Notsobad przepiękne paznokcie! Też dzisiaj byłam.
Byłam też w kinie na W głowie się nie mieści 2 i zdecydowanie trzyma poziom. Tylko chłop mi się wzruszył, bo pomyślał, że jego hipotetyczną córkę to dotyka 🥹Zaczarowan, Prezesoowa, MagicznaNuta, Vienna lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
MummyYummy wrote:Dzień dobry! A raczej dobry wieczór 🙈
@Paima, no u mnie niestety ten poranny cukier też zaczyna wyglądać coraz gorzej... Setki jeszcze nie dobiłam, ale jest blisko - 95, 97 🥴
@Pati, nooo Franio dał znać na poważnie ♥️
@Gregorka, cieszę się, że spełniłaś swoje koncertowe marzenie 🥰
@Prezesoowa, bardzo dobrze rozumiem Twoją frustrację - ja też mam za sobą takie doświadczenia, w których rodzice bardzo na mnie polegali i po części była to siła wyższa, ale były też wyskoki na własną rękę i wtedy też oczekiwali, że będę. Byłam, ale dziś bym sobie tego nie zafundowała, szczególnie w tych momentach, w których było to wyłącznie ich winą.
U Ciebie, wiadomo, jest trochę inna sytuacja, ale masz pełne prawo czuć się zmęczona i sfrustrowana, Kochana 🫂 Twojej mamie na pewno jest ciężko, tylko może momentami polega na Tobie za bardzo... Ech, nie ma tu dobrej rady 😘
@notsobadd, też w pełni rozumiem i uważam, że to najlepsze, co mogłaś dla siebie zrobić, jeśli właśnie tego potrzebujesz ♥️
@Coffee,.zdrówka 😘
@Sorbecik, na pewno zapewni Ci to spokój.🥰
@Marzycielka, witaj ponownie! Co u Ciebie?
@notsobadd, jest moc 💪 Wiem, że to stresujące, ale to bardzo duży krok do przodu! I zgadzam się z @elektro - nie czytaj za dużo, bo czasem opinie są mocno przesadzone 😉 Czytaj u nas, nasze Dziewczyny mają doświadczenie w temacie ♥️
PS. Pazy boskie ♥️
@Zaczarowan, jaka bierzesz dawkę magnezu? Ja też mam MagneB6Forte, ale tam jest właśnie witamina B i jak wezmę więcej niż dwie tabletki, to przekroczę normę dla kobiet w ciąży. Mąż mówi, że może wtedy jest inne przyswajanie tej witaminy 🤔 Ja też czasem sięgam po Nospę - tak jak pisałam, w drugiej ciąży brałam na potęgę, a do tego Scopolan w późniejszym czasie i było ok 😊
@Dropsik, a rozejście mięśni prostych brzucha czy spojenia łonowego? Piękny brzunio 🥰 A mogę zapytać, skąd taka cudna sukienka?
@Pati, jaki zgrabniutki brzuszek ♥️ I cudownie, że pomyślałaś o tym, żeby w takiej formie wrzucić link, trochę wzrusz 🥺 A o tym, że u Ciebie to mleko, to nawet nie pomyślałam 😮 Ja lubię mleko sojowe 😉
@Zaczarowan, cudny brzusio ♥️
@Liyss, rozumiemy, czekamy ♥️
@Pati, to może udałoby się znaleźć jakiegoś gastro prywatnie, który po prostu wciśnie babcię na oddział i tam zrobią jej badania? Wiem, że to dość powszechna praktyka.
Edit: doczytałam, że działacie, mocne kciuki ✊
@Suzie, jak tak patrzę na mapę, to chciałabym być dzisiaj nad morzem 🤭
@Eniana, dużo siły na ten czas 💪♥️
@Vienka, współczuję sytuacji z szefem... Wiem, że niełatwo jest nie przejmować się takimi zagrywkami, ale gość zachowuje się naprawdę nie w porządku... Myślę, że pomysł z zachowaniem wiadomości i wysłaniem oficjalnego maila jest dobry. Martwię się o to, jak się z tym czujesz, bo nie chce, żeby odbiło się to na Twojej psychice 😘
Co u mnie ? Wracam po przerwie na forum 😊
Wyszła mi anemia i 3 miesiąc biorę żelazo.
Niedługo sprawdzę ile podskoczyło 🙈
Jak Ty się czujesz Mamusiu? 😊👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Suzie wrote:Ufff nadrobiłam.
Vienna, nie mam nic więcej do dodania. Badania to obowiązek pracodawcy, my pracownicy nie powinniśmy się tym przejmować, to pracodawca jest od takich rzeczy.
MagicznaNuta tak, udało się zdążyć.
Notsobad przepiękne paznokcie! Też dzisiaj byłam.
Byłam też w kinie na W głowie się nie mieści 2 i zdecydowanie trzyma poziom. Tylko chłop mi się wzruszył, bo pomyślał, że jego hipotetyczną córkę to dotyka 🥹34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Wyszła mi anemia i 3 miesiąc biorę żelazo.
Niedługo sprawdzę ile podskoczyło 🙈
Jak Ty się czujesz Mamusiu? 😊
Pamiętam Cię z watkow miesięcznych 😊 Współczuję anemii... Tutaj Dziewczyny bardzo polecają zakwas z buraka i laktoferynę, jeśli oczywiście niczego nie mieszam 😉 A też ostatnio czytałam, że podobno koktajle z pietruszką ładnie podnoszą żelazo 🤔
Dziękuję, czuję się dobrze 🥰 Jak zostaniesz z nami dłużej, to na pewno zauważysz, że czułabym się jeszcze lepiej, gdybym nie wymyślała sobie ciążowych zmartwień 🤭 Na szczęście Dziewczyny czuwają z młotkami, a ostatnio to nawet z siekierami, ale na razie tylko gumowymi 😅Marzycielka, Suzie, Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
MummyYummy a w sumie 100mg 2x2 .. wiesz co mi doktor tak kazał brać na codzienne twardnienie brzucha i stawanie macicy, zaufałam i nawet nie pytałam czy to przekroczy jakąś zalecaną dawkę 🫣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2024, 21:43
MummyYummy lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziękuję dziewczyny 🥹
W ogóle nutka jaka kawa! Na takie upały idealna. Wstałam wziąć prysznic i czuję taką zadyszkę 😂 i tak mi teraz gorąco. Chciałabym 20 stopni i deszcz 🌧️
Zapraszam do Irlandii. Tutaj 20 stopni to upał 😅Zaczarowan lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
MummyYummy wrote:Pamiętam Cię z watkow miesięcznych 😊 Współczuję anemii... Tutaj Dziewczyny bardzo polecają zakwas z buraka i laktoferynę, jeśli oczywiście niczego nie mieszam 😉 A też ostatnio czytałam, że podobno koktajle z pietruszką ładnie podnoszą żelazo 🤔
Dziękuję, czuję się dobrze 🥰 Jak zostaniesz z nami dłużej, to na pewno zauważysz, że czułabym się jeszcze lepiej, gdybym nie wymyślała sobie ciążowych zmartwień 🤭 Na szczęście Dziewczyny czuwają z młotkami, a ostatnio to nawet z siekierami, ale na razie tylko gumowymi 😅
Milusio, że mnie pamiętasz ♥️😘
Dziękuję poczytam o tym koktajlu 🙂
To życzę Ci, abyś sobie nie wymyślała więcej tych zmartwień 😅🥰MummyYummy lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Zaczarowan wrote:MummyYummy a w sumie 100mg 2x2 .. wiesz co mi doktor tak kazał brać na codzienne twardnienie brzucha i stawanie macicy, zaufałam i nawet nie pytałam czy to przekroczy jakąś zalecaną dawkę 🫣
No ja właśnie chyba muszę poszukać preparatu, w którym jest sam magnez, bo teraz biorę, ale dobowo wychodzi mi tylko 200 mg i czasem moje nogi tańczą kankana przed snem 🙄🤭Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Marzycielka wrote:Milusio, że mnie pamiętasz ♥️😘
Dziękuję poczytam o tym koktajlu 🙂
To życzę Ci, abyś sobie nie wymyślała więcej tych zmartwień 😅🥰
A dziękuję, przydadzą mi się takie życzenie 🤪
Co do koktajlu, to podobno w połączeniu z bananem nawet nie czuć smaku pietruszki 😉
Naszym mistrzem koktajlowym jest tutaj @Pati, to może coś polecić 😁Marzycielka lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Pokaż pazurki 🥰
Podbijam 😃👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
elektro96, Zaczarowan, Dropsik, notsobadd, Paima, Katsue, Majlen, Prezesoowa, MummyYummy, Gregorka, Pati2804, MagicznaNuta, Zbuntowana, Vienna lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
07/04 17+4, 223g 🐻
05/05 21+4, 493g 😱
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
@Prezesowa Mam nadzieję, że tatę w końcu wypisali i nie męczył się za długo na krześle? 🙁
@Suzie @Notsobadd Ładne pazury! Ja po ostatnim fakeup u kosmetyczki, robiłam ostatnio sama. Zwykle nude 🤪
@Vienna Tak jak dziewczyny doradzają, wysłałbym jeszcze maila, a jak to nie pomoże to może jednak zareaguje na prośbę koleżanki z pracy 🙄 co za człowiek z niego...
@Liyss Czekamy! 🥹🩷
@Eniana Trzymam kciuki już dziś 🍀🤞
Dziewczyny, ja sobie przypomniałam, że mam jutro USG tarczycy 🙈 jutro 8:10. Zwykła kontrola, ale mam nadzieję, że nic niepokojącego nie wynajdzie.
Poza tym chyba nie obędzie się Gynoxin Optima. Próbowalam doraźnie pomoc sobie Iladian Direct Plus, Tantum rosa i żelem, ale no tak średnio chyba... 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2024, 22:14
Marzycielka, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:@Prezesowa Mam nadzieję, że tatę w końcu wypisali i nie męczył się za długo na krześle? 🙁
@Suzie @Notsobadd Ładne pazury! Ja po ostatnim fakeup u kosmetyczki, robiłam ostatnio sama. Zwykle nude 🤪
@Vienna Tak jak dziewczyny doradzają, wysłałbym jeszcze maila, a jak to nie pomoże to może jednak zareaguje na prośbę koleżanki z pracy 🙄 co za człowiek z niego...
@Liyss Czekamy! 🥹🩷
Dziewczyny, ja sobie przypomniałam, że mam jutro USG tarczycy 🙈 jutro 8:10. Zwykła kontrola, ale mam nadzieję, że nic niepokojącego nie wynajdzie.
Poza tym chyba nie obędzie się Gynoxin Optima. Próbowalam doraźnie pomoc sobie Iladian Direct Plus, Tantum rosa i żelem, ale no tak średnio chyba... 🙄
W porę sobie przypomniałaś 😁😁CoffeeDream, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
CoffeeDream wrote:@Prezesowa Mam nadzieję, że tatę w końcu wypisali i nie męczył się za długo na krześle? 🙁
@Liyss Czekamy! 🥹🩷
Dobrze że teraz, a nie rano 🤭CoffeeDream lubi tę wiadomość
👩29👨31
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
07/04 17+4, 223g 🐻
05/05 21+4, 493g 😱
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Pati2804 wrote:Dzień dobry kochane 😘
Nie spałam aż do 1.30 żeby Was nadrobić , tak wczoraj leciałyście z postami 🙈😅 u nas grzmiało i padało, teraz jest chłodniej na dworze 🙂 dobrze ze padało bp nie muszę kwiatów podlewać teściowej a ma ich na podwórku mnóstwo, chyba bym z godzinę podlewała 🙈😅
Prezesoowa trzymam kciuki żeby odezwali się z nowej pracy i kciuki za dzisiejszy dzień, wiem że tata wraca do domu .. 😘🫂
Suzie oby tym razem cykl nie zrobił Cię w jajo.. ✊🍀😘
I przykro mi że źle się czujesz 🥺🫂
Gregorka bardzo się cieszę że koncert się udał ❤🥰
CoffeeDream zdrówka dla Ciebie! 🍀😘 Ja płucze gardło gargarinem, zawsze pomaga 🙂 no i dużo pij herbat, wody, cokolwiek 😘 nie jedz nic ostrego , same delikatne jedzenie.
Notsobadd cieszę się że z pieskiem wszystko dobrze, jak czytałam to aż oddech wstrzymałam.. 🤯😘🫂
Zbuntowana pytałaś jak się czuje ❤ dzięki, dobrze 😘 tylko ostatnio widzę że zaczyna stawiać mi się macica raz dziennie na kilka minut, mimo ze biorę ten aspargin 3x1 , może powinnam dorzucić dodatkowy magnez ? Ktoś jest obeznany w temacie ? 🙈 wiem że powinnam napisać do gina, ale nie wiem czy jest sens truć mu dupe xd może po prostu dorzucę dodatkowy magnez i zobaczę czy jest poprawa 🙈
Ja brałam aspargin magne b6 forte 6 tabletek dziennie a i tak były stawiania. Od polowy ciąży jednej i drugiej. W drugiej o wiele mocniejsze porównywalne do porodu. Dopoki szyjka sie nie skracała lekarz kazal wyluzować.🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Dzień dobry 🩷
Dziś kciuki za @Eniana 🤞🥰
Wczoraj wypiliśmy 1 raz po łyżce tego oleju z czarnuszki, no specyficzny smak 😀, trochę ostry nawet, ale poszło bez popitki i do wrapów nam, do pracy, dosypałam też ziarenek 😄Prezesoowa, MummyYummy, Eniana, Pati2804, MagicznaNuta, Zaczarowan lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 - prog 19,38(13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 - prog 21,24
• 5.03 betaHCG 1873,70 - prog 29,00
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 - I prenatalne super 🥰 z usg 12+2 CRL 5,82cm b.niskie ryzyka 🥹
• 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
• 16.07 - 663g malutkiej 🎀
○ cytologia i USG piersi, krzywa cukrowa ✅️
🗓
05.08 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Dzień dobry 🥰
@Eniana, jedziemy z Tobą na dzisiejszą wizytę! ♥️
Wszystko musi być w porządku 😌
@Malinowysorbet, kciuki za Twoją dzisiejszą betę 💋
Czy odzywała się @Zimozielona? Chyba jej wczoraj nie widziałam…Prezesoowa, Malinowysorbet, Pati2804, MagicznaNuta, Zaczarowan lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻