Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka 😊
@Liyss, czekamy na same dobre informacje i foteczke! 😊🍀
@grazka trzymam kciuki ✊
@Majlen również kciuki za wizytę ✊️
@Zimozielona kciukasy na poklad i rowniez czekamy na same dobre informacje 😊🍀✊
grazka0022, Majlen lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
MummyYummy wrote:Jeszcze do jutra masz trochę czasu, żeby się zastanowić 😉 No właśnie ten śluz płodny może oznaczać, że owu w drodze 💪 A masz jeszcze jakieś objawy?
A śpisz odpowiednią ilość godzin? Ja tak mam, jak kiepsko albo krótko śpię 🙂
Nigdy w życiu nie miałam takiego śluzu płodnego jak od wczorajszego wieczora, pierwszy raz wiem co macie tu na myśli mówiąc białko jaja 🙈 Także chyba coś się dzieje jednak. Aż mi głupio, że Wam tu wczoraj marudziłam że sahara.
Niestety latem śpię zawsze za krótko. 6h to jest max w tygodniu 🥹 ale ja nie potrafię wrócić do domu i szykować się do spania jak jest chociaż szaro na zewnątrz. Więc do 22/22.30 zawsze jeszcze biegam po podwórku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2024, 08:32
Prezesoowa, Dropsik lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Hej, dziewczyny ja mam jutro wizytę 😁 Źle sobie początkowo wpisałam, bo mi na rejestracji powiedzieli, że we wtorek 10.07 😂 a przecież to środa ale biorę te kciuki na jutro!
Katsue ja tak do końca nie patrzę na tą temp. Ja w udanym cyklu miałam powyżej 37 a przed zrobieniem testu dostałam bóli okresowych i temperatura spadła do 36,6 a był pozytyw 😁 kciuki ✊🏻
Miłego dnia i kciuki za potrzebujące ✊🏻😘notsobadd, Prezesoowa, Katsue, MummyYummy, Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Liyss🧚🏻 wrote:Hej, dziewczyny ja mam jutro wizytę 😁 Źle sobie początkowo wpisałam, bo mi na rejestracji powiedzieli, że we wtorek 10.07 😂 a przecież to środa ale biorę te kciuki na jutro!
Katsue ja tak do końca nie patrzę na tą temp. Ja w udanym cyklu miałam powyżej 37 a przed zrobieniem testu dostałam bóli okresowych i temperatura spadła do 36,6 a był pozytyw 😁 kciuki ✊🏻
Miłego dnia i kciuki za potrzebujące ✊🏻😘
Wow, czyli temperatura też nie zawsze jest miarodajna 👀Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Hej dziewczyny! Dzisiaj mam swój dzień- idę na masaż 🥰🥰 Tak się cieszę!! 🤩 Oczywiście niezmiennie dobrego dnia dla każdej z ovusiostr 🌞
Kciukasy za dzisiejsze badania! ❤️ Liyss zatem jutro kolejna dostawa kciuków 🚂🚂
Notsobadd elegancko! 🥚Prezesoowa, notsobadd, Dropsik, MummyYummy, Liyss🧚🏻, Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Też się zastanawiasz na czym ten świat stoi?
Oł jeaa to jest pytaniePrezesoowa lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Leśneintro wrote:Powiem tylko, że kontrolnie siknęłam, żeby sprawdzić czy jestem bardziej w ciąży 😁😁
No i jestem, dwie kreski są tak samo intensywne (ale jestem już w pracy i nie zrobiłam fotki) 😁
Gratuluję jeszcze raz!
❤️🥹Leśneintro lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Też się zastanawiasz na czym ten świat stoi?
Obalacie po kolei wszystkie moje przekonania…
Dokąd zmierzasz świecie? Dokąd nocą tupta jeż? 😅Prezesoowa, grazka0022, elektro96, elektro96, Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Leśneintro wrote:Powiem tylko, że kontrolnie siknęłam, żeby sprawdzić czy jestem bardziej w ciąży 😁😁
No i jestem, dwie kreski są tak samo intensywne (ale jestem już w pracy i nie zrobiłam fotki) 😁
Czy zaczynasz nareszcie w to dowierzać? 🤪🤭👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kciuki za wizyty i badania 🤞🤞🤞
Ja skoczyłam rano na krew,bo muszę badania dla immunolog zrobić i jutro lub jeszcze dziś popołudniu powtórka, bo jeszcze jedno badanie muszę zrobić po podaniu heparyny.Prezesoowa, Malinowysorbet, Zaczarowan, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Obalacie po kolei wszystkie moje przekonania…
Dokąd zmierzasz świecie? Dokąd nocą tupta jeż? 😅
Ja to już chyba przestanę cokolwiek czytać
A co do tej temperatury to podobno dopóki nie spadnie do poziomu z I fazy cyklu to takie wahania nic nie mówiąPati2804 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Ja to już chyba przestanę cokolwiek czytać
A co do tej temperatury to podobno dopóki nie spadnie do poziomu z I fazy cyklu to takie wahania nic nie mówią
Podobno, słowo klucz 😃 Im więcej czytam tym więcej wiem, że PODOBNO… i na końcu to już wiem, że nic nie wiem 🤣Katsue lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Nigdy w życiu nie miałam takiego śluzu płodnego jak od wczorajszego wieczora, pierwszy raz wiem co macie tu na myśli mówiąc białko jaja 🙈 Także chyba coś się dzieje jednak. Aż mi głupio, że Wam tu wczoraj marudziłam że sahara.
Niestety latem śpię zawsze za krótko. 6h to jest max w tygodniu 🥹 ale ja nie potrafię wrócić do domu i szykować się do spania jak jest chociaż szaro na zewnątrz. Więc do 22/22.30 zawsze jeszcze biegam po podwórku.
Niech nie będzie Ci głupio - wczoraj sytuacja była inna 🤪
Ten śluz to dobry zwiastun ✊♥️
No nie dziwię się, bo warto korzystać z pogody. To może jakaś drzemka regeneracyjna na świeżym powietrzu? 🤭