Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:Wróciłam do domu po mega ciężkim dniu i mam niespodziankę 🥹
Na naszym w do polowy odbudowanym tarasie stoi huśtawka, którą sobie wymarzyłam 🥹
Umie mój gnojek w prezenty czasami 🥰Zbuntowana lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Na naszym w do polowy odbudowanym tarasie stoi huśtawka, którą sobie wymarzyłam 🥹
Umie mój gnojek w prezenty czasami 🥰
Miły gest ❤️
Takie prosto z serca są najpiękniejsze ❤️❤️❤️❤️Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:No to szybko się nauczyłaś ku przestrodze opowiem, że u mnie się skończyło szczękościskiem i ściąganiem ropy z migdałków strzykawką - wizyty w szpitalu 2 razy dziennie, 3 zastrzyki w dupsko dziennie po tygodniowej serii wysiadły mi nogi i wywaliłam się pod przychodnią i zdarłam sobie skórę na brodzie 😂 😂 😂 operacja wycinania migdałków przy tym to był pikuś jedyne co to się anestezjolożka zagadała z kimś i wybudziłam się z rurką w drogach oddechowych no cóż, chyba już dawno powinnam uznać, że jestem urodzona pod pechową gwiazdą
Oooo dziewczyno ale miałaś przeboje 😱😱😱
Ja powinnam iść na migdałki ale się boję okrutnie. 🙈 -
Umie mój gnojek w prezenty czasami 🥰Zbuntowana lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Vienna wrote:Zrobiłam dziś betę, żeby sprawdzić czy na pewno spadła. Miałam zrobić w piątek, ale jakoś ciężko się było wybrać 😢
Jest ujemna. Z jednej strony ulga, bo od paru dni pobolewa mnie podbrzusze po prawej stronie i już się martwiłam czy to nie powtórka, a z drugiej strony taka pustka 🥺
Mocno, mocno przytulam 🫂🫂🫂 -
Umie mój gnojek w prezenty czasami 🥰
Oj jak cudownie 🤩 takie niespodzianki najlepsze!Zbuntowana lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
elektro96 wrote:Życzę Ci tego z całego serca, Vienko ♥️
Mnie ostatnio dopada dużo jakichś różnych refleksji. W przyszłym miesiącu mam do zrobienia badania okresowe w pracy… Zatrudniając się 3 lata temu, byłam pewna, że w tym czasie to ja już będę na macierzyńskim…
Gdyby ktoś mi powiedział na początku starań, że tak będzie wyglądać moje życie, to chyba bym nie uwierzyła…
Przepraszam, ale musiałam to z siebie wyrzucić. 😊
Rozumiemy to 😘 Wiem, że za Wami ciężka droga, ale mocno wierzę, że to już jest końcówka tej podróży i zaczniecie inną, najpiękniejszą ♥️elektro96 lubi tę wiadomość
-
Paima wrote:
Piękności ❤️Paima lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Najgorzej, że w trakcie starań ten czas tak leci od okresu do okresu. Od nadziei do dołka. Nawet nie wiesz kiedy mija miesiąc, dwa, pół roku, rok… Ja też miałam wizję świąt we trójkę, wakacji z brzuszkiem, czas wszystko zweryfikował. Smutno czasem, ale przecież nie możemy się poddać… 😢
Ty jesteś niesamowitą siłaczką, macie za sobą już tak długą drogę, a jesteś cały czas z podniesioną głową. Bardzo Cię podziwiam ♥️
I Ty, i elektro, i wszystkie z Was są niesamowitymi siłaczkami ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2024, 19:54
elektro96, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Małe podsumowanie prenatalnych: udało się zbadać maluszka i wszystko na miejscu, na ten moment prawidłowo rozwinięte 🥺🥰 Badanie to było szaleństwo! Czego ja tam nie wyprawiałam na tej kozetce, żeby można było wszystko zbadać 😅 Lekarz zmieniał głowice i oczywiście znowu najtrudniej było zbadać serce, więc też trochę stresu. A książę nie dość, że tyłeczkiem i kręgosłupem do świata, to jeszcze zawinięty w kulkę 🙈😂 Na szczęście później się odwrócił, więc udało się podejrzeć też usta i podniebienie, zanim zasłonił się rączką 🤪
Nie mam tak pięknego zdjęcia, jak Paima, dlatego pochwalę się moim dużym brzuszkiem 🤭 Szok, że to już połowa! ♥️
Speranza :), Suzie, notsobadd, elektro96, Liyss🧚🏻, Paima, Zaczarowan, Prezesoowa, Malinowysorbet, Dropsik, Leśneintro, PaulaG, ellevv, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:Małe podsumowanie prenatalnych: udało się zbadać maluszka i wszystko na miejscu, na ten moment prawidłowo rozwinięte 🥺🥰 Badanie to było szaleństwo! Czego ja tam nie wyprawiałam na tej kozetce, żeby można było wszystko zbadać 😅 Lekarz zmieniał głowice i oczywiście znowu najtrudniej było zbadać serce, więc też trochę stresu. A książę nie dość, że tyłeczkiem i kręgosłupem do świata, to jeszcze zawinięty w kulkę 🙈😂 Na szczęście później się odwrócił, więc udało się podejrzeć też usta i podniebienie, zanim zasłonił się rączką 🤪
Nie mam tak pięknego zdjęcia, jak Paima, dlatego pochwalę się moim dużym brzuszkiem 🤭 Szok, że to już połowa! ♥️
Oj Niko to mały łobuziak, co wizytę mama ma z nim wesoło 🤭♥️
Cudny brzusio!MummyYummy lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
MummyYummy wrote:Małe podsumowanie prenatalnych: udało się zbadać maluszka i wszystko na miejscu, na ten moment prawidłowo rozwinięte 🥺🥰 Badanie to było szaleństwo! Czego ja tam nie wyprawiałam na tej kozetce, żeby można było wszystko zbadać 😅 Lekarz zmieniał głowice i oczywiście znowu najtrudniej było zbadać serce, więc też trochę stresu. A książę nie dość, że tyłeczkiem i kręgosłupem do świata, to jeszcze zawinięty w kulkę 🙈😂 Na szczęście później się odwrócił, więc udało się podejrzeć też usta i podniebienie, zanim zasłonił się rączką 🤪
Cudny brzusio!MummyYummy lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Ooo nie chciał współpracować kawaler. 🤭😄
Najważniejsze, że się udało wszystko pomierzyć.
Piękny brzucho ❤️MummyYummy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny