X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
Odpowiedz

Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁

Oceń ten wątek:
  • notsobadd Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Dropsik dawaj no tego kapuśniaku, bo emocje schodzą i jestem taaaaka głodna! 🤤
    @Prezesowa ani mi się waż podchodzić do os jeszcze z uczuleniem! 🛑 😡

Dropsik lubi tę wiadomość

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌

Walczymy 💪🏻
  • notsobadd Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie wrote:
    Podjęłam decyzję, że w maju zbadam hormony do końca. Powtórzę też shbg, czy fsh i lh (miałam stosunek powyżej 1, ale powyżej 1.5 nie było... Sprawdzę czy się coś poprawiło) plus prolaktyna. Wezmę pakiet z diagnostyki. A później jeszcze badania przed kontrolą u endo. Będzie się działo...

Kciuki naszej grupy mają taką moc, że może w maju jedyne co zbadasz to beta HCG 🤪

Prezesoowa, grazka0022, Malinowysorbet, Gregorka, Majuna, Monk@, MummyYummy, Rachelka23, Lauraa, Pati2804 lubią tę wiadomość

drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️

Walczymy 💪🏻
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Kciuki naszej grupy mają taką moc, że może w maju jedyne co zbadasz to beta HCG 🤪

😂 nie no, tsh i resztę też muszę, nawet jak ciąża będzie :P

Prezesoowa lubi tę wiadomość

👩29👨30
    👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
    ✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
    ❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
    ❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
    ✅ obydwa jajowody drożne
    ✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
    ✅ wyrównane niedobory witaminowe
    ✅ podstawowe badania nasienia
    ❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża

🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
    ⏸️05/01 🥰
    05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
    07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml

📆 Kalendarz wizyt
    22/01 - ginekolog
    28/01 - USG piersi
    18/02 - endokrynolog
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Oj nie nie 👮🏻👮🏻

dobrze pani komendant :P

👩29👨30
    👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
    ❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
    ✅ obydwa jajowody drożne
    ✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)

⏸️05/01 🥰

📆 Kalendarz wizyt
    22/01 - ginekolog
    28/01 - USG piersi
    18/02 - endokrynolog
  • notsobadd Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Rewelacyjne 🥰
    Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że udało Ci się trafić na kogos godnego zaufania ❤️
    Dla takiej osoby to warto wysłuchać zrzędzenia w pracy, co oni tam wiedzą 🤐
    Kiedy masz kolejną wizytę? Jak się czujesz w temacie drożności?

Wizyta kolejna w środę, powinno być po owu. Pani doktor zostanie specjalnie dla mnie dłużej, bo nie było już miejsc 🥹
    Wiedziałam, że drożność mnie czeka. Oczywiście będę się umawiać, ale mam nadzieję, że w międzyczasie podziałamy ze stymulacją choć po dzisiejszej wizycie się obawiam. Wytłumaczyła mi, że to nie taki miód ze magicznie wszystko zadziała i będzie ciąża, a sama stymulacja mocno wpływa na organizm i jest to ostateczność. Poprzedni gin wypisał mi clo bez zadnego słowa jak wygląda sama stymulacja, dzisiaj dopiero mam pełen obraz.
    Ale jestem dobrej myśli - do tej pory zawsze wam zazdrościłam tych skrzydeł, które wam rosły po wizytach u dobrego specjalisty. Dzisiaj fruwam 2 cm nad ziemią 🤪 Mąż dzisiaj poza domem do późna a ja zostawiam burdel w chałupie i lecę się wprosić do mamy na obiad 🤭

Prezesoowa, Dropsik, Majuna, Monk@, MummyYummy, Rachelka23, Pati2804 lubią tę wiadomość

MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

Walczymy 💪🏻
  • Gregorka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    No więc tak, jak zwykle będzie z mojej strony długo 😂
    Prze zupełny przypadek trafiłam do kobietki, która mówi, że jej konikiem jest prowadzenie PCOS-ek do ciąży 🤪 Poerwszy raz spotkałam tak empatycznego i kompetentnego lekarza. Nad moimi wynikami spędziła 15 min, do tego bardzo szczegółowy wywiad i cała historia choć poszłam głównie z infekcja. Dostałam 3 kartki A4 zaleceń, poleceń podcastów i diet które powinnam stosować. Zapytała czy mi opowiedzieć jak powinnam holistycznie podejść do trybu życia w przypadku moich problemów z hormonami.
    Poza tym zaproponowała oczywiście stymulację, ale dostałam od razu skierowanie na drożność. Sprawdziła wyniki męża i powiedziała, że bez zarzutów, sprawdzić jeśli się nie uda za 3 msc jak wygląda dalej to ph.
    A z kolejnych dobrych wiadomości to podobno nie widać nic niepokojąco infekcyjnego, ta wydzielina to pozostałości globulki i UWAGA, jest pęcherzyk na lewym jajniku - 15 mm 🥹 endometrium prawie 8 mm 🥹 Powiedziała, że mam nie marnować cyklu skoro nie mam już dokuczliwych objawów i się starać, a po pęknięciu pęcherzyka jakieś bezpieczne globulki jeszcze dostałam na „przeleczenie”.
    Także jestem totalnie szczęśliwa, że trafiłam do takiej osoby. Pracuje niestety w nieludzkich dla mnie porach 9-14, więc w pracy będą psioczyć na zwalnianie się, ale chyba nie mam innego wyjścia, zaufałam jej od razu i pierwszy raz czuję że mogę komuś oddać stery.
    7 dpo mam zbadać proga i estradiol, dostałam też receptę na żelazo bo chciałaby podnieść ferrytyne.
    Aaaa no i przeanalizowała cała moja listę supli i zaaprobowała, choć mówi że ilość przerażająca i mogłabym się pozbyć kilku na upartego 🤪
    I jeszcze skrytykowała branie dupka w ciemno, podejmie decyzję po wyniku proga w tym cyklu.
    Także chyba wasze kciuki mają jakieś wyjątkowe moce, dziękuję za Wasze wsparcie ♥️
    Cieszę się,że trafiłaś na extra babeczkę,której zależy na pomocy🤩😁❤️ nic innego jak musicie z mężem działać 😎😁

notsobadd lubi tę wiadomość

• Suzie Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Prze zupełny przypadek trafiłam do kobietki, która mówi, że jej konikiem jest prowadzenie PCOS-ek do ciąży 🤪 Poerwszy raz spotkałam tak empatycznego i kompetentnego lekarza. Nad moimi wynikami spędziła 15 min, do tego bardzo szczegółowy wywiad i cała historia choć poszłam głównie z infekcja. Dostałam 3 kartki A4 zaleceń, poleceń podcastów i diet które powinnam stosować. Zapytała czy mi opowiedzieć jak powinnam holistycznie podejść do trybu życia w przypadku moich problemów z hormonami.
    Poza tym zaproponowała oczywiście stymulację, ale dostałam od razu skierowanie na drożność. Sprawdziła wyniki męża i powiedziała, że bez zarzutów, sprawdzić jeśli się nie uda za 3 msc jak wygląda dalej to ph.
    A z kolejnych dobrych wiadomości to podobno nie widać nic niepokojąco infekcyjnego, ta wydzielina to pozostałości globulki i UWAGA, jest pęcherzyk na lewym jajniku - 15 mm 🥹 endometrium prawie 8 mm 🥹 Powiedziała, że mam nie marnować cyklu skoro nie mam już dokuczliwych objawów i się starać, a po pęknięciu pęcherzyka jakieś bezpieczne globulki jeszcze dostałam na „przeleczenie”.
    Także jestem totalnie szczęśliwa, że trafiłam do takiej osoby. Pracuje niestety w nieludzkich dla mnie porach 9-14, więc w pracy będą psioczyć na zwalnianie się, ale chyba nie mam innego wyjścia, zaufałam jej od razu i pierwszy raz czuję że mogę komuś oddać stery.
    7 dpo mam zbadać proga i estradiol, dostałam też receptę na żelazo bo chciałaby podnieść ferrytyne.
    Aaaa no i przeanalizowała cała moja listę supli i zaaprobowała, choć mówi że ilość przerażająca i mogłabym się pozbyć kilku na upartego 🤪
    I jeszcze skrytykowała branie dupka w ciemno, podejmie decyzję po wyniku proga w tym cyklu.
    Także chyba wasze kciuki mają jakieś wyjątkowe moce, dziękuję za Wasze wsparcie ♥️

Cudownie <3

👩29👨30
    ✅ obydwa jajowody drożne

⏸️05/01 🥰

📆 Kalendarz wizyt
    22/01 - ginekolog
    28/01 - USG piersi
    18/02 - endokrynolog
  • Leśneintro Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Wizyta kolejna w środę, powinno być po owu. Pani doktor zostanie specjalnie dla mnie dłużej, bo nie było już miejsc 🥹
    Wiedziałam, że drożność mnie czeka. Oczywiście będę się umawiać, ale mam nadzieję, że w międzyczasie podziałamy ze stymulacją choć po dzisiejszej wizycie się obawiam. Wytłumaczyła mi, że to nie taki miód ze magicznie wszystko zadziała i będzie ciąża, a sama stymulacja mocno wpływa na organizm i jest to ostateczność. Poprzedni gin wypisał mi clo bez zadnego słowa jak wygląda sama stymulacja, dzisiaj dopiero mam pełen obraz.
    Ale jestem dobrej myśli - do tej pory zawsze wam zazdrościłam tych skrzydeł, które wam rosły po wizytach u dobrego specjalisty. Dzisiaj fruwam 2 cm nad ziemią 🤪 Mąż dzisiaj poza domem do późna a ja zostawiam burdel w chałupie i lecę się wprosić do mamy na obiad 🤭
    Jejku jaka cudowna lekarka 😍 świetne wieści, cieszę się z Twoich skrzydeł ❤️ zdradzisz jak się nazywa ta dr?

Prezesoowa, notsobadd lubią tę wiadomość

• Malinowysorbet Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Cudowne wieści ❤️ cieszę się, że poczułaś się zaopiekowana 😊

03.24 💔 07.24💔👼🏼

,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
  • Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:

Super! Bardzo się cieszę ❤️❤️

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dropsik wrote:
    Zaraz idę gotować kapuśniaczek z młodej kapusty 😍😍 Kto wpada? Bo najpewniej zrobię porcje dla wojska 🤣

Znajdzie się dla mnie miseczka? 😂😂🤭

Zbuntowana, Dropsik lubią tę wiadomość

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, długo mniemanie było i tyle stron wyprodukowałyście 🤭🫣 w końcu stwierdziłam, że zacznę sobie odpowiedzi zapisywać w notatniku, bo zapomnę co chciałam napisać po takim czasie 😅my już w Sandomierzu, Mąż polazł spać więc udało mi się znaleźć czas by was nadrobić ♥️ tak mi dobrze na tym urlopie, bez pracy 🥹 przydałoby się długie L4 🥹 ale kurczę, powiem wam, że myślałam, że jak będę miała urlop to ten cykl mi szybciej zleci - otóż nie 🙄 dopiero 4 dpo 🙄 kurde, szkoda, że nie ma jak w Simsach - seksy i od razu teścik 🤣

@Pati, niezły ten multisport 🫨 u mnie, jak jeszcze chodziłam był koło 100, u męża kapkę więcej, ale nie za dużo, a tu 300 🫠 co do wody w butelce plastikowej, to pije taka tylko na wyjazdach. W pracy nalewam sobie do takiej plastikowej wielorazowej butelki, a w domu z takiego filtra z kranikiem 😅

@notsobad, strasznie przykro mi z powodu babci, dużo zdrowia dla niej 🫂 wspaniale, że znalazłaś takiego lekarza ♥️ szkoda, że mieszkam na drugim końcu Polski, bo bym prosiła o kontakt 😅

@Monk@, ja mojego nauczyłam pytać czy może coś wziąć, zwłaszcza teraz jak mam wyliczone składniki do diety. Też zazwyczaj się zgadzam, bo zawsze mogę coś dokupić, ale wolę wiedzieć o tym wcześniej, a nie w momencie przygotowywania jedzenia 🙈 dobrze, przynajmniej, że nie znosi octowych pringles więc o ten produkt nigdy nie muszę się martwić 🤣🤣🤣

@MummyYummy, cudnie ♥️

@Majuna, u mnie rzadko kończy się na jednym wkłuciu 🙈 zawsze staram się więcej pić dzień przed i w dniu pobierania, ale mam wrażenie, że moje żyły zaraz po wejściu do gabinetu się chowają 🙈 mój osobisty rekord to bodajże 5 wkłuć przy czym jedno z wierzchu dłoni 😵‍💫

@Prezesowa, strasznie mi przykro z powodu nawrotu depresji i gorszych wieści 🥺 doszłam teraz do momentu, w którym opisałaś swoją historię… rany, naprawdę podziwiam, masz w sobie niesamowite pokłady siły! A ten babsztyl z kolejki… brak słów. Co do kotki, to może jakiś lokalny TOZ? Bo tak na własną rękę to ciężko, jakieś odstraszacze, ale nie wiem co by mogło pomóc - wiem, że koty nie lubią zapachu cytrusów 🧐

@Liyss, już chciałam pisać o klinice w Kato, ale widzę, że już ogarniasz prywatnie 😁

@notsobad, Suzie, piękne pazy!

Prezesoowa, Majuna, notsobadd, Zbuntowana, MummyYummy, Gregorka, Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość

• Majuna Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:43

notsobadd, Prezesoowa, MummyYummy, Dropsik lubią tę wiadomość

👨🏼‍🦱👩‍💼27
    Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻

05.2024 💔
    09.2024 💔
    11.2024 💔
    12.2024 💔
    _____
    "Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
    "Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀
  • notsobadd Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Dziewczyny mam kilka pytań:

1. Macie jakiś sposób na pozbycie się kotki w ciąży? Nie może tu zostać, mam straszne uczulenie.. zastanawiałam się od czego tak kicham i smarkam, ale znalazłam kotkę pod tarasem. Nie chce jej zrobić krzywdy, ale nie może tu zostać :(

2. Aktualnie w łazience mam 12 st. Czy mogę tam trzymać termometr, ktorym rano mierzę temp., czy lepiej wziąć i schowac go pod poduszka?

3. Czy w kolejnym cyklu moge zmienić strone, po ktorej mierzę temperaturę? Juz wydzgałam dziurę i chętnie zmienię 🫣😂

Co do kotki - popytaj w okolicznych fundacjach, kilkukrotnie udało mi się jakąś znajdę oddać na tymczas dzięki fundacji albo znaleźć stały dom. Znajdziesz ich na pewno sporo na fb. Główny problem jest taki, że jest w ciąży. Kwestia tego jak wysoka jest to ciąża, kiedyś też znalazłam ciężarną kocie i fundacja zaproponowała pokrycie kosztów aborcji z kastracja, ale było już za późno. Wiem, że to brzmi brutalnie ale w ten sposób walczy się z ogromną bezdomnością kotów :(

MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

Walczymy 💪🏻
  • notsobadd Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leśneintro wrote:
    Jejku jaka cudowna lekarka 😍 świetne wieści, cieszę się z Twoich skrzydeł ❤️ zdradzisz jak się nazywa ta dr?

Pewnie, dodaj do przyjaciółek to Ci podam namiary.
    Jeśli jesteś z trójmiasta to mogę naprawdę polecić już po pierwszej wizycie 😊

Zbuntowana lubi tę wiadomość

MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

Walczymy 💪🏻
  • Smerfetkaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Dziewczyny mam kilka pytań:

2. Aktualnie w łazience mam 12 st. Czy mogę tam trzymać termometr, ktorym rano mierzę temp., czy lepiej wziąć i schowac go pod poduszka?

3. Czy w kolejnym cyklu moge zmienić strone, po ktorej mierzę temperaturę? Juz wydzgałam dziurę i chętnie zmienię 🫣😂

Prezesowa :)

2. Lepiej trzymać termometr na szafce przy łóżku, przed wstaniem mierzyć, bo po wstaniu temperatura będzie się różnić. Pod poduszką - nie bardzo.

3. W nowym cyklu możesz zmienić stronę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2024, 15:44

Zbuntowana, Prezesoowa lubią tę wiadomość

Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡

25.11 - ⏸️ 🥹

Rośnij dalej Skarbie! 🌱✊🏻

preg.png
  • Zbuntowana Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczarowan wrote:
    Znajdzie się dla mnie miseczka? 😂😂🤭
    i dla mnie..

Zaczarowan, Dropsik, Majuna lubią tę wiadomość

mięśniak macicy usunięty 2017
    drożność jajowodów 2018
    niedoczynność tarczycy
    nadwaga
    euthyrox N 25
    ona&on 2016
    naturalny cud boy 2021
    poronienie 2023
    poronienie 2024
    staramy się o drugi cud..07.2023
    po drodze torbiele mięśniaki..
    wiek ah ten wiek..

nadzieja zawsze umiera ostatnia...
  • Smerfetkaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @pati, @mummyyummy pijecie dalej sok z kiszonego buraka ? 😀

Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡

25.11 - ⏸️ 🥹

Rośnij dalej Skarbie! 🌱✊🏻

preg.png
  • Malinowysorbet Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesowa co termometra może tak jak wspomniała Smerfetka trzymaj przy łóżku i jeżeli temperatura jest dość niska również w pokoju to może przed samym mierzeniem potrzymaj chwilę w dłoni zeby temperatura się wyrównała?:)

03.24 💔 07.24💔👼🏼

,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
  • Zbuntowana Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2024, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Piekna sprawa zaczynam uważać ze lekarze w 3miescie są konkretnie..super zebyrafilas na taką panią.. aż jestem ciekawa.. trzymam kciuki ...myślę że to będzie szczęśliwy cykl

mięśniak macicy usunięty 2017
    drożność jajowodów 2018
    niedoczynność tarczycy
    nadwaga
    euthyrox N 25
    ona&on 2016
    naturalny cud boy 2021
    poronienie 2023
    poronienie 2024
    staramy się o drugi cud..07.2023
    po drodze torbiele mięśniaki..
    wiek ah ten wiek..

nadzieja zawsze umiera ostatnia...
‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ