Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
grazka0022 wrote:Proszę mnie rozgrzeszyć 😅 Po tej kłótni z tą laską i w ogóle cała ta sytuacja w pracy mnie tak przytłoczyła że wypiliśmy sobie po dwa piwka na uspokojenie.
*puk, puk, puk* odpuszczone. W ramach pokuty wypij jeszcze jedno za zdrowie nas, staraczek 😅
Majuna, nick nieaktualny, grazka0022, Speranza :), elektro96, Gregorka, Zaczarowan, Zbuntowana, Pati2804, nick nieaktualny, Vienna lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Udzielam rozgrzeszenia ja dziś tak samo nagrzeszyłam widząc tylko linie testowa poszliśmy na kebaba dziś i nie żałuję niech idzie na zdrowie nie poczętemu 🤣🤣 ja nawet na wino nie mam smaka ale piwko z soczkiem bluecuraco mniam szarplabym tyle że soczku brak 🤣🤣 więc pozostają tylko smaczki 🤣🤣grazka0022 wrote:Proszę mnie rozgrzeszyć 😅 Po tej kłótni z tą laską i w ogóle cała ta sytuacja w pracy mnie tak przytłoczyła że wypiliśmy sobie po dwa piwka na uspokojenie.
Majuna, grazka0022, Rachelka23, elektro96, Gregorka, Malinowysorbet, Zbuntowana, Pati2804, nick nieaktualny, Vienna, MummyYummy lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Wybaczcie ale zarówno dziś i jutro trochę mam jazdy samochodem więc jazda i forum to się nie uda a cały tydzień majówkowy małż w domu wiec pracę ogrodowe liczę że odetchnę trochę ale was nie podczytam za wiele a myślami jestem z wami cały czas
Majuna, grazka0022, Rachelka23, Gregorka, Malinowysorbet, Zbuntowana, Pati2804, nick nieaktualny, Vienna, MummyYummy lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Gregorka wrote:Jutro ostatnia wizyta 🤡 bo tylko 2, osemki powinnam usunąć,bo pomimo że rowno rosną to są zbędne i tylko prochnica się robi,więc w każdym po kropeczce 🫠 przez to siódemki dodatkowo obrywają i na nie przeszlo,ale oby do jutra i będę mieć spokój 🤞🤗
Ech, ja z zębami póki co mam spokój. Ale jeszcze rok temu robiłam implant, więc bolało 🙈 i starania też przesunęły się w czasie między innymi z tego powodu... Bo to RTG itd... -
CoffeeDream wrote:Ech, ja z zębami póki co mam spokój. Ale jeszcze rok temu robiłam implant, więc bolało 🙈 i starania też przesunęły się w czasie między innymi z tego powodu... Bo to RTG itd...
Ale ósemka jeszcze jedna do wyrwania w przyszłości 🙈
Gregorka lubi tę wiadomość
-
A jakie pozytywne efekty widzisz? Ja nie wprowadziłam żadnej innej modyfikacji w moim życiu. I jedyne co mogło mieć wpływ wg mnie na te wycieczki do toalety do właśnie inozytol.Majuna wrote:@elektro @Rachelka @Gregorka dzięki dziewczyny! 🥺❤
@Rachelka ja piję inozytol od 3 miesięcy, może trochę ponad i widzę pozytywne efekty, więc może i na to wpływa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2024, 20:56
Majuna lubi tę wiadomość
🧑 38. 🧔 41
1 ciąża 2008 r.
30 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
Drożny jeden jajodów - lewy.
21.06.2025 ⏸️
_________ -
Dzięki. Ja zobaczę jak to będzie wyglądało u mnie. Dziś ostatni dzień dupka i czekam teraz na 🙈. Genialnie u mnie w tej kwestii jest ok, ponieważ po odstawieniu AH nam krótkie, mało obfite i prawie bezbolesne miesiączki. Przed AH miałam trwający tydzień albo dłużej wodospad 🫣Majuna wrote:Mniej bolesne miesiączki, w zasadzie mam nadzieję, że to nie przypadek, ale nie musiałam się ratować tabletkami na ból. I też skrócenie cyklu
Majuna lubi tę wiadomość
🧑 38. 🧔 41
1 ciąża 2008 r.
30 cs o 🤱
LH. 8.96
FSH. 5.55
21.06.2025 ⏸️
_________ -
Dziewczyny podzielicie się pomysłami na pożywne śniadania? Ja ostatnio nie mam pomysłu co jeść, chętnie przyjmę jakieś przepisy i pomysły 🥹
Zaczarowan, Vienna lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Ja dzisiaj miałam jakiś stresowy dzień w pracy, nawet napisać nie było kiedy, czasem tylko zza krzaka zaglądałam co tu się dzieje. Nie mam szans odnieść się do każdej z Was, ale każdej z Was wysyłam pozytywną energię i myślę o Was ciepło. Niezmiennie trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
San - napiszę tylko tyle, sama byłam kiedyś w związku z kimś, kto przez kilka lat mnie zwodzil, zmieniał zdanie itd. Straciłam mnóstwo czasu. Dzis mam tyle lat ile mam i staram się o pierwsze dziecko... To nie jest żadną rada dla Ciebie, bo każda z nas ma swoją drogę, swoją mądrość i swoje doświadczenia. Rób po prostu tak jak serce Ci podpowiada, ale też nie zapominaj o rozumie
Rachelka23, notsobadd, Gregorka, Zaczarowan, Chmurka21, Zbuntowana, Majuna, nick nieaktualny, Vienna, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny podzielicie się pomysłami na pożywne śniadania? Ja ostatnio nie mam pomysłu co jeść, chętnie przyjmę jakieś przepisy i pomysły 🥹
Tak na szybko to mi przychodzą do głowy
1) placuszki bananowe
2) gryczanka z gruszką
3 kanapki z pastą z awokado (awokado + jogurt + przyprawy) z szynką z indyka
4) kanapki z guacamole
5) płatki owsiane z mlekiem migdałowym zmiksowanym z serkiem + kakao + śliwki
elektro96, Gregorka, Liyss🧚🏻, Zaczarowan, Chmurka21, Zbuntowana, Majuna, nick nieaktualny, Vienna, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Rachelka23 wrote:Dzięki. Ja zobaczę jak to będzie wyglądało u mnie. Dziś ostatni dzień dupka i czekam teraz na 🙈. Genialnie u mnie w tej kwestii jest ok, ponieważ po odstawieniu AH nam krótkie, mało obfite i prawie bezbolesne miesiączki. Przed AH miałam trwający tydzień albo dłużej wodospad 🫣
To samo. Przed AH bolący, obfity i okres trwający tydzień. Po AH (jeszcze wtedy bez supli) normalny, niebolący i krótszy o 2-3 dni okres. Szkoda że na długość cyklu nie wpłynęło, ale nie można mieć wszystkiego 🤣
Rachelka23 lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny podzielicie się pomysłami na pożywne śniadania? Ja ostatnio nie mam pomysłu co jeść, chętnie przyjmę jakieś przepisy i pomysły 🥹
Powiem Ci co najczęściej ja jem na śniadanie: serek wiejski z owocami, hummus z chlebem i marchewki, owsianka, tortille warzywne, pankejki owocowe, pasta jajeczna z warzywami, zblendowane owoce z nabiałem i na to całe owoce oraz granola, jajka sadzone z warzywami, omlety...
Zaczarowan, nick nieaktualny, Vienna lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny, robiłam screena 😋
nick nieaktualny, Suzie, Rachelka23 lubią tę wiadomość
-
Uciekam, do usłyszenia jutro ♥️
CoffeeDream, Rachelka23, Zaczarowan, Suzie, Majuna, Liyss🧚🏻, Pati2804, nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Zaczarowan, Suzie, Zbuntowana, notsobadd, Majuna, Liyss🧚🏻, Pati2804, Gregorka, CoffeeDream, nick nieaktualny, Vienna, MummyYummy lubią tę wiadomość
🧑 38. 🧔 41
1 ciąża 2008 r.
30 cs o 🤱
LH. 8.96
FSH. 5.55
21.06.2025 ⏸️
_________