Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Vienna czekam teraz na Twoje betę! Z kciukami!
Pati2804 lubi tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Eniana wrote:Nie wiadomo skąd te plamienie i ból brzucha
na usg wszystko ok, chociaż nie był to najlepszy sprzęt, dostałam leki na podtrzymanie i skierowania na badania.
Trochę się nasłuchaliśmy o tym jak jest niesprawiedliwe, lekarka mówiła jak ten los ją dołuje, a chodzi o kobiety, czy nastolatki które nie chcą być w ciąży a zachodzą stojąc obok faceta w kolejce po fajki, a kobiety, które bardzo pragną dzieci to ich nie mają lub nie donosząbardzo smutne.
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Leśneintro wrote:No i nie miałam okazji nawet zbyt długo się połudzić. Nawet temperatura nie zdążyła mi spaść a już się zaczęła 🙉
Jest mi bardzo przykro, kolejny nieudany cykl za mną.
I tylko zastanawiam się ile nieudanych jeszcze przede mnąNie wiem kochana ile tych cykli przed Tobą, ale mam nadzieję że jesteś już bliżej niż dalej. Masz jakiś plan na ten cykl?
-
Dziewczyny,
Jestem po wizycie. Dzidzia ma się dobrze, urosła od ostatniego USG 😻 Dzisiaj na wizycie był ze mną Mąż, więc wyjątkowo przed samą wizytą nie czułam stresu, albo ból głowy był silniejszy. Nie pisałam od razu po wizycie, bo była akcja wymiotów, jestem już w domu i lecę spać 😴 dziękuję za wszystkie kciuki jesteście przecudowne ❤️Dropsik, Zaczarowan, notsobadd, Malinowysorbet, Gregorka, MummyYummy, Fermina, Pati2804, Suzie, Prezesoowa, Rahia, Majuna, elektro96, Chmurka21, Zbuntowana, grazka0022, KejtKa lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Gratuluję wszystkich pięknych informacji!
Nadrabiam Was dzisiaj dosyć pobieżnie. Byłam dokupić sobie kwiaty na balkon. Będę dzisiaj sadzić dla relaksu 😊
U siostry widać światełko w tunelu. Najważniejsze badania wychodzą pomyślnie ♥️ proszę jeszcze o pół kciuka, żeby tak się utrzymało dalejelektro96 lubi tę wiadomość
-
Poszłam do Biedronki po owoce a wróciłam z dwiema paczkami prażynek 🙈 Nie mogę, jak mnie w tej ciąży ssie na niezdrowe jedzenie. Ciekawe ile przytyłam 🤣 Mój ginekolog ma na tym punkcie hopla, więc nie omieszka mi policzyć jeśli za dużo 😆
Prezesoowa, Majuna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Poszłam do Biedronki po owoce a wróciłam z dwiema paczkami prażynek 🙈 Nie mogę, jak mnie w tej ciąży ssie na niezdrowe jedzenie. Ciekawe ile przytyłam 🤣 Mój ginekolog ma na tym punkcie hopla, więc nie omieszka mi policzyć jeśli za dużo 😆
Oj tam 😂 a ja Ci życzę smacznego 😎Dropsik, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Smerfetka dobrze, że wszystko ok 🥹
A ja nadal walczę z „porannymi” mdłościami 😂 mąż tylko słucha mojego narzekania.
I się zastanawiam czy może mieć na to wpływ progesteron, który biorę dopochwowo?Zbuntowana, Smerfetkaa lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Nadrabiam Was dzisiaj dosyć pobieżnie. Byłam dokupić sobie kwiaty na balkon. Będę dzisiaj sadzić dla relaksu 😊
U siostry widać światełko w tunelu. Najważniejsze badania wychodzą pomyślnie ♥️ proszę jeszcze o pół kciuka, żeby tak się utrzymało dalejelektro96 lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Eniana wrote:Przepraszam że dopiero teraz, zrobiliśmy tam straszną kolejkę. Przynoszę odrobinę dobrych wieści. Na usg jest kropek -wiewiórka 2,1 cm znowu za duży jak na wiek ciąży ale będę się tym przejmować później. Wizyta bardzo długa i wyczerpująca skierowanie na badania i prenatalne. Na chwilkę odetchnęłam.
Bardzo bardzo Wam dziękuję za kciuki! Wierzę że zabieram Was na każdą wizytę.! 💛💛💛
Kochana, cudownie ♥️♥️♥️Eniana lubi tę wiadomość
-
U siostry widać światełko w tunelu. Najważniejsze badania wychodzą pomyślnie ♥️ proszę jeszcze o pół kciuka, żeby tak się utrzymało dalej
Dobre wiadomości 🥰 Cieszę się bardzo! To na pewno duża ulga. -
Leśneintro wrote:No i nie miałam okazji nawet zbyt długo się połudzić. Nawet temperatura nie zdążyła mi spaść a już się zaczęła 🙉
Jest mi bardzo przykro, kolejny nieudany cykl za mną.
I tylko zastanawiam się ile nieudanych jeszcze przede mną
Kochana, mocno, mocno przytulam 🫂🫂🫂
Wierzę, że już niedługo doczekasz się dwóch kresek ♥️✊ -
Hejka❤️
Dziś mocno pracowicie, po takich przerwach ciezko wejsc na robicze tory🙈 właśnie nadrabiam❤️
@Enima super,że z dzidziusiem wszytsko w porządku, kciuków nie puszczam🤞
@Dropsik tsh troszkę podrosło, oby tak dalej-oczywiście w granicach normy 🤭🤗❤️
@Smerfetko czyli dziś mieliście widzenie rodzinne 💖🤗😄
@Zbuntowana 100 lat dla Synka 🩵❤️💛💚
@Majunia cudny towarzysz🤩💖
@Fermina piękny przyrost 🤩🤩
@Anna kciuki za betke ✊️❤️
@Miś czekamy w takim razie na prawilne kresunie🤗🤩
@Vienka ja bym na razie nie odstawiala ❤️ moja kolezanka krawila a żadnego krawiaka nie było widać, dopiero w 8 tygodniu zlokalizowano,ale do 16 tyg się wchłonąl. Nie puszczam i tak bardzo wierzę w Twojego kropeczka 🤞❤️✊️Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2024, 18:06
Fermina, Dropsik, Majuna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Vienna wrote:Pani doktor mi powiedziała że beta powinna być koło 800 i jak będzie niższa to żeby odstawić cyclogest, ale jak wklepuje w kalkulator to dalej wychodzi że przyrost jest w normie 🤔🥺
A czy dziś na badaniu lekarka wykluczyła ciążę pozamaciczna? Mówiła czemu tak beta powinna być 800?
Ja bym się z nią chyba skontaktowała i zapytała dlaczego ten dzisiejszy poziom uznałaby za niski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2024, 18:05
Vienna lubi tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:Dziewczyny,
Jestem po wizycie. Dzidzia ma się dobrze, urosła od ostatniego USG 😻 Dzisiaj na wizycie był ze mną Mąż, więc wyjątkowo przed samą wizytą nie czułam stresu, albo ból głowy był silniejszy. Nie pisałam od razu po wizycie, bo była akcja wymiotów, jestem już w domu i lecę spać 😴 dziękuję za wszystkie kciuki jesteście przecudowne ❤️
Super 🥰🥰Smerfetkaa lubi tę wiadomość