Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś zrobiłam test żeby sprawdzić ovitrelle i tak ładnie te kreseczki wyglądają… aż się rozmarzyłam.
6 dni po ovi i test mega pozytywny. Będę teraz testować żeby dojść do Białego. Nie zmienia faktu że strasznie strasznie już bym chciała żeby było 14 dni po ovitrelle. Normalnie bym testowała już pewnie za 3 dni:) a tak to czekać muszę jeszcze 8:( -
Zaczarowan wrote:Dziewczyny, byłam pilnie u lekarza, bo odczuwałam mocne twardnienie brzucha, jakieś kłucia.. Gadałam z położną i mi powiedziała bym jechała na sor.. na Sorze czekania na więcej niż 5 godzin. Umówiłam prywatna wizytę u ginekologa, babka zbadała mnie i wszystko gra, ale strach masakryczny.
Fermina a ten lekarz to jakiś.. nienormalny. Jak można tak powiedzieć kobiecie? 🤯 -
Zimozielona wrote:Ja dziś zrobiłam test żeby sprawdzić ovitrelle i tak ładnie te kreseczki wyglądają… aż się rozmarzyłam.
6 dni po ovi i test mega pozytywny. Będę teraz testować żeby dojść do Białego. Nie zmienia faktu że strasznie strasznie już bym chciała żeby było 14 dni po ovitrelle. Normalnie bym testowała już pewnie za 3 dni:) a tak to czekać muszę jeszcze 8:(Zimozielona lubi tę wiadomość
-
A ja chciałam się Wam dzisiaj pochwalić, bo jak ostatnio mówiłam nie lubię szpinaku ale powinnam go jeść, więc dzisiaj dodałam go do mojego koktajlu i wypiłam ze smakiem 2 kubki , także jest progres ! 🙈😅🥤
elektro96, Majuna, Gregorka, Prezesoowa, Paima, MummyYummy, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, grazka0022, Platynova55 lubią tę wiadomość
-
Zimozielona wrote:Ja dziś zrobiłam test żeby sprawdzić ovitrelle i tak ładnie te kreseczki wyglądają… aż się rozmarzyłam.
6 dni po ovi i test mega pozytywny. Będę teraz testować żeby dojść do Białego. Nie zmienia faktu że strasznie strasznie już bym chciała żeby było 14 dni po ovitrelle. Normalnie bym testowała już pewnie za 3 dni:) a tak to czekać muszę jeszcze 8:(
Masz nerwy ze stali dziewczyno 😂"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Zaczarowan wrote:Dziewczyny, byłam pilnie u lekarza, bo odczuwałam mocne twardnienie brzucha, jakieś kłucia.. Gadałam z położną i mi powiedziała bym jechała na sor.. na Sorze czekania na więcej niż 5 godzin. Umówiłam prywatna wizytę u ginekologa, babka zbadała mnie i wszystko gra, ale strach masakryczny.
Fermina a ten lekarz to jakiś.. nienormalny. Jak można tak powiedzieć kobiecie? 🤯
Ja miałam takie twardnienia w obu ciążach.. w drugiej mega mocne od 16 tygodnia... w pierwszej ciazy zalecali nospe ale syn od urodzenia miał obniżone napiecie mięśniowe i fizjo mówiła ze to od nospy... duzo sie o tym mowi. Wiec w drugiej bralam tylko magnez bez nospy i na luzie.Zaczarowan lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Hej wam. Sorki ale nie nadrobię.... zostałam chyba na 400 stronie....
Gratulacje serduszek prenatalnych i wszystkiego co dobre i współczuję za wszystko co złe...
Nie mam siły na forum. Wchodzę tylko dlatego że musze wiedzieć że u Was dobrze
Ja mam straszną panikę że znowu te starania będą jak o pierwsze dziecko... a chorób doszło sporo + nadwaga i u mnie i męża.. czyli bedzie jeszcze gorzej niż wtedynie chce tego... nie chce tego przechodzić znowu... jestem taka zmęczona i niechętna do życia że masakra
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Hej.
Prezesoowa, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dzień dobry ☀️
Dzisiaj wędrujemy z Suzie do zębologa 🤞, z Elektro na konsultacje z dietetykiem klinicznym 🤞, no i zapraszam ze mną na 18.00 na usg 🍒😁
Oby ten dzień był dla nas lepszy niż poprzedni :*
O to kciuki dziewczynki. 😉
-
Kciuki za wizyty! Dzień dobry! Ja czuję że ten progesteron besins mocniejszy niż dupek. Normalnie teraz już mi odpuszczały cycki a one dalej trzymają się. Wczoraj jedynie strasznie mocno wieczorem mnie zabolał brzuch przez chwilę ale tak mocno mocno. Mam nadzieję że nic złego się nie dzieje. Pociągnęło mi jajniki jakby ktoś je chciał rozciągnąć. I nawet dziś jak się rozciągam to mnie ciągną mocno..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2024, 06:38
-
Hej hej 😁
To miłego dzionka dziewczyny i żeby zębolog nie zrobił krzywdy @Suzie, @Leśneintro 🤭😘
Przytulasy z rana, dla tych które tego potrzebują 🫂
Ja uciekam spać po nocce 😴Paima, Pati2804, Prezesoowa, Gregorka, Zaczarowan lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
- 10.09 - 31+4 1946g💪
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
dzień dobry, miłego dnia 😊♥️
Paima, Pati2804, Prezesoowa, MagicznaNuta, Gregorka, Zaczarowan lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 20:19
notsobadd, Speranza :), Paima, MummyYummy, Dropsik, Malinowysorbet, Suzie, Pati2804, Prezesoowa, CoffeeDream, Chmurka21, Fermina, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, elektro96, Gregorka, Zaczarowan, Leśneintro, PaulaG lubią tę wiadomość
"A nadzieja zawieść nie może..."🍀 -
Majuna wrote:Dzień dobry! Dobrego dnia!
@Suzie @elektro @Prezesoowa standardowo gdzieś tam siedzę cicho w pociągu, bo praca wre. Chyba się stamtąd zwolnię. 😂 Wczoraj wyliczałam, ile miesięcy pożyję z oszczędności. 😂
@PaulaG Twoje uczucia są normalne... Fajnie, że wpadasz, razem nam raźniej przechodzić to wszystko.
Wpadły wyniki proga 6dpo 22,60 ng/ml. ✊
Bardzo ładny wynik 😊😎Majuna lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dzień dobry!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty ✊
@PaulaG, przytulam, przykro mi, że musisz mierzyć się z takimi rozterkami. Wysyłam dużo siły, żebyś mogła się podnieść i iść dalej po swoje marzenia 🫂
@Majunka, no próg przepiękny 💪 A z pracą łapie Cię mocny kryzys? Wnioskuję, że jeśli wyliczasz, ile miesięcy pożyjesz z oszczędności, to tak 😔 To może jakieś "zwolnienie wypoczynkowe"?
@Majlen, kolorowych snów 💤
Miłego dnia, Dziewczynki 🥰Pati2804, Prezesoowa, Chmurka21, MagicznaNuta, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Vienna wrote:Hejka ❤️ miłego dnia i kciuki za wizyty 🤞
U mnie lepiej, choć dalej nie mam za bardzo na nic siły. Właściwie głównie leżę, oglądam seriale i czytam książki. Mąż już dziś poszedł do pracy, więc będę pół dnia sama. Ale już od wczoraj daję radę samodzielnie wstać z łóżka praktycznie bez bólu więc jest progres 😊
Bardzo się cieszę, że się odezwałaś ♥️ Odpoczywaj, Kochana, potrzebujesz tego. Dobrze, że masz zajęcie, jeśli potrzebujesz polecajek seriali, to Dziewczyny na pewno pomogą ♥️ No i cieszę się, że fizycznie czujesz się lepiej. A jak się masz psychicznie? Oczywiście jeśli nie chcesz, to nie odpowiadaj.Vienna lubi tę wiadomość