Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no, ja chyba pójdę w ślady Majunki i się zwolnię z pracy, bo przez ten sajgon nie mogę Was nadrobić… 🤪 to jest po prostu nieludzkie 🤣
Co do kaszy manny, ja też polecam przepis Ania Gotuje, zawsze wychodzi dobra. Wsypuje na zimne mleko i intensywnie mieszam, żeby nie było grudek 😊Prezesoowa, MagicznaNuta, Zaczarowan, MummyYummy, Pati2804, Majuna lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Jaaraam się, ogolnie moge Wam polecić w Jastrzębiej Górze burgery "Kapitan Burger", kocham, nie mogę się już doczekać
MagicznaNuta, Prezesoowa, Suzie, elektro96, CoffeeDream, Liyss🧚🏻, MummyYummy, Smerfetkaa, Dropsik, Paima, Pati2804 lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygrazka0022 wrote:Dziewczyny! Wczoraj zarezerwowałam z moim weekend nad naszym polskim morzem
Jaaraam się, ogolnie moge Wam polecić w Jastrzębiej Górze burgery "Kapitan Burger", kocham, nie mogę się już doczekać
a kiedy jedziesz? teraz?
-
MagicznaNuta wrote:a pamiętacie co mówiłam w piątek? że po weekendzie biorę się ostro do roboty
no wzięłam się, że hej
Teoretycznie jutro też będzie po weekendzie 🤣MagicznaNuta, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
@Prezesoowa, MagicznaNuta, tak w sobotę, jeszcze przed wskoczę na badania krwi 7dpo
Edit: Badaniami krwi też się jaram, powiem Wam, że ja lubię to uczucie wkuciaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2024, 10:01
MagicznaNuta, Prezesoowa, damrade lubią tę wiadomość
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:Czy jeśli ja brałam czasami no spe , doraźnie, to mam się martwić? Przez 3 miesiące może wzięłam z 10 tabletek .. jak czułam mocne skurcze.. 😔
Czy to dlatego bobo na usg jest taki spokojny ?
Czy zaczynam już sobie wkręcać 🙈to są trzy tabletki na miesiąc to tyle co nic. Dziecku nic nie będzie. Można nie brać nospy i też dziecko ma obniżone napięcie. A może mieć zwiększone. Tak źle i tak niedobrze.
MagicznaNuta, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Super! Zazdroszczę mega. Do naszego wyjazdu jeszcze ponad 3 tygodnie
To pomysl sobie o mnie, która do wyjazdu na jeszcze 104 dni 🤣MagicznaNuta, damrade lubią tę wiadomość
-
@Prezesowa, Suzie a gdzie jedziecie?
Ja mam wyjazd do Włoch za 61 dni i 14 godzin xd pytanie tylko czy w trójkę (z psem) czy w czwórkęMagicznaNuta, Prezesoowa, Leśneintro, Zbuntowana, notsobadd, Speranza :), Liyss🧚🏻, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
Prezesoowa wrote:U mnie już trochę lepiej
a co u Ciebie Kochana? Coś nam zniknęłaś
Prezesoowa lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
grazka0022 wrote:Dziewczyny! Wczoraj zarezerwowałam z moim weekend nad naszym polskim morzem
Cudownie 🤩 korzystaj jak najwięcej ! Uu ale narobiłaś smaka na burgera, daaawno nie jadłam ! 😀MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smerfetkaa wrote:Cudownie 🤩 korzystaj jak najwięcej ! Uu ale narobiłaś smaka na burgera, daaawno nie jadłam ! 😀
Ja to najbardziej sie jaram burgerami, najlepsze jakie w zyciu jadłam. Rok czekam żeby je zjeśćPrezesoowa, MagicznaNuta, notsobadd lubią tę wiadomość
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
nick nieaktualnyZbuntowana wrote:No to się cieszę że u Ciebie lepiej... nie dałam rady was narobić... trochę pracy się nawarstwiło w niedzielę wyprawialiśmy urodziny synka i męża dla rodziny... I u nas to piekna pogoda... starałam się młodemu towarzyszyć bo biedak sam... I przy okazji trochę psychicznie siadłam że stara jestem i już sie nie uda ... nie chciałam przynudzać... udało mi się jeszcze załatwić badania 40 plus i się zastanawiam co dorzuć i czy uda im się krew mi pobrać bo muszę pojechac do nie znanej mi przychodni... ehh... miałam nadzieję że się wyjaśni i nie będę musiała robić rezerwy jajnikowej ale chyba już porą żeby za jednym razem... chyba jutro będę 9dpo wg apki bo niektóre testów owu die. Nie wiem więc może prog by miał sens? I tz ferrytyne...?
-
nick nieaktualny