Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Prędzej bym się dogadała z moim sześcioletnim chrześniakiem:P no ale trudno
jutro sobie zrobie od niego przerwę jeśli mama nie będzie mnie potrzebować
U mnie nagle zrobiło się opóźnienie:/
Na sześciolatka mogłabyś chociaż jakoś wpłynąć jakimiś metodami wychowawczymi, ze starszym pacjentem może być gorzej 😃 może masz rację, że musisz troszkę ochłonąć i jutro odpocząć, bo widzę że skumulowała Ci się złość na tatę (co oczywiście jest całkowicie zrozumiałe)Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Suzie wrote:Ja się profilaktycznie zapisałam do ginekologa w luxmedzie na piątek, pójdę jeżeli okres się do tego czasu nie pojawi. Może mi coś przepisze albo coś. Niestety do mojej nie ma już terminów na ten tydzień. A jeżeli nic się nie uda to w przyszłym tygodniu pójdę do swojej. Ktoś mi musi chyba pomóc 🥹
Spróbuj jeszcze białych majtek i spodni, czerwonego wina i seksu… aaa no i koniecznie zrób test! To musi przyciągnąć małpiszona 👀Prezesoowa, Zaczarowan, MagicznaNuta, Pati2804 lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Spróbuj wziąć nospę albo scopolan, a jeśli się mocno obawiasz to szukaj jakiegoś gina na już, żeby popatrzył co się tam dzieje. Przytulam Cię bardzo mocno :*
Wezmę zaraz no spę, ale z lekarzami nie będę już szaleć. Jutro idę do mojej i zobaczymy co tam się zadziało. Oby tylko nie jakaś giga-torbiel, bo już takie wizje mi wyobraźnia podsyła 🥹Prezesoowa lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Spróbuj jeszcze białych majtek i spodni, czerwonego wina i seksu… aaa no i koniecznie zrób test! To musi przyciągnąć małpiszona 👀
Białe gacie były, spodnie jasne były, test w sobotę już był, zostaje mi wino i seks, ale w moim stanie nie mam ochoty na amory. A i gorąca kąpiel też już była 🤣MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Na pewno ktoś pomoże 🙏🏼 a ile trwał Twój najdłuższy cykl?
Przed AH mój najdłuższy cykl trwał 45 dni, ale byłam wtedy w ciągłym stresie i to mógł być powód opóźnienia. ;( -
Suzie wrote:Białe gacie były, spodnie jasne były, test w sobotę już był, zostaje mi wino i seks, ale w moim stanie nie mam ochoty na amory. A i gorąca kąpiel też już była 🤣
Może jak wjedzie wino to i ochota na amory się pojawi, nic nie szkodzi spróbować 😂 a tak serio to strasznie mi przykro, że Cię tak zwodzi ten cykl, najgorsze jest takie oczekiwanie w zawieszeniu…👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Może jak wjedzie wino to i ochota na amory się pojawi, nic nie szkodzi spróbować 😂 a tak serio to strasznie mi przykro, że Cię tak zwodzi ten cykl, najgorsze jest takie oczekiwanie w zawieszeniu…
A podejrzewałam cykl bezowulacyjny i tak może być. Plus tarczyca za mocno spadła, a ja mam ją w słabej kondycji, więc chyba się wszystko nałożyło. A już było tak pięknie 🥹 -
notsobadd wrote:Nie zdążyłam na pociąg, ale czekam na wiadomości dziewczyny! 🤞🏻
Kurczę, po pracy położyłam się na chwilkę i zasnęłam. Czułam lekkie kłucie w podbrzuszu, ale z drzemki to już wybudził mnie okropny ból. Tak mnie boli lewy jajnik, że nie mogę podnieść nogi nawet, ten ból aż promieniuje, normalnie się zaczęłam obawiać o co chodzi 🥹 -
nick nieaktualnySmerfetkaa wrote:Teraz się zastanawiam po jakim czasie od przygotowania próbki należy dostarczyć mocz do posiewu… bo może te bakterie namnożyły się w pojemniczku? 😕
-
nick nieaktualny
-
notsobadd wrote:Nie zdążyłam na pociąg, ale czekam na wiadomości dziewczyny! 🤞🏻
Kurczę, po pracy położyłam się na chwilkę i zasnęłam. Czułam lekkie kłucie w podbrzuszu, ale z drzemki to już wybudził mnie okropny ból. Tak mnie boli lewy jajnik, że nie mogę podnieść nogi nawet, ten ból aż promieniuje, normalnie się zaczęłam obawiać o co chodzi 🥹
Hm, a to nie czas owulki? U mnie owulki akurat tak się objawiają, że często ruszyć się nie mogę i ten ból promieniuje aż do kości ogonowej. 🙄MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
Suzie wrote:A podejrzewałam cykl bezowulacyjny i tak może być. Plus tarczyca za mocno spadła, a ja mam ją w słabej kondycji, więc chyba się wszystko nałożyło. A już było tak pięknie 🥹
Nie zrażaj się, czytałaś tu na pewno nie raz, że cykle bezowulacyjne zdążają się i najzdrowszym kobietom bez żadnych obciążeń. Wiem, że to demotywuje…
Ale mimo wszystko Twój organizm jeszcze może dochodzić do siebie po AH, daj sobie czas :*Prezesoowa lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
notsobadd wrote:Nie zrażaj się, czytałaś tu na pewno nie raz, że cykle bezowulacyjne zdążają się i najzdrowszym kobietom bez żadnych obciążeń. Wiem, że to demotywuje…
Ale mimo wszystko Twój organizm jeszcze może dochodzić do siebie po AH, daj sobie czas :*
Wiem, że się zdarzają i u zdrowych kobiet, ale frustruje to czekanie 🥲 -
nick nieaktualny
-
@Dropsik @Coffee ja przy owulce za każdy razem odczuwałam taki dość mocny ból i dyskomfort. Ale muszę przyznać, że dzisiaj to dosłownie pali mnie jajnik… I nawet jak idę na monitoring i mam potwierdzoną owulke to mam zero śluzu płodnego i nie inaczej jest tym razem… 🙄👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:@Dropsik @Coffee ja przy owulce za każdy razem odczuwałam taki dość mocny ból i dyskomfort. Ale muszę przyznać, że dzisiaj to dosłownie pali mnie jajnik… I nawet jak idę na monitoring i mam potwierdzoną owulke to mam zero śluzu płodnego i nie inaczej jest tym razem… 🙄
Hm, to może faktycznie ten Aromek. Jutro wszystkiego się dowiesz 😘🤞notsobadd, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny