Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic mi nie mów, własnie wydałam 2 tysiące w ciągu 5 minutZapłaciłam za studia, telefony, rachunek i za pobrania krwi. I tysiaka przelałam w oszczędności, wiec w ciągu 5/10 min jestem 3 koła biedniejsza xd Masakra, a ile trzeba robic zeby na to zarobić..
elektro96, Prezesoowa, Zaczarowan, Chmurka21, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, CoffeeDream, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Prezesoowa wrote:PMS na pełnej, musiałam iść do kibla se poryczeć i sama nie wiem o co mi chodzi
Ale żeby zmienić temat. Znalazłam ostatnio taki przepis
Czy któraś z Was coś podobnego kiedyś próbowała? mam wątpliwości co do tego białka, bo używam od dawna, ale nigdy go nie piłam w takich rzadkich napojach. Nakazałam staremu sobie przygotować taki napój, nawet kupił mi izolat białka, bo ponoć zdrowszy i to o smaku ciasteczek - pachnie obłędnie, ale zastanawiam się czy odżywka rozpuszcza się do 0? Nie czuć takich jakby ziarenek?
Tak, zależy jak zblendujesz, ale nie powinnaś mieć grudekShake ciasteczkowy wchodzi jak w masło ❤️
Będę trzymała mocne kciuki za jutrzejszą rozmowe, a co do testowania.. nie będę cię pouczać czy narzucać, jak czujesz, że to Cię uspokoi, to zatestujSama należałam do osób, które zaczynały testowanie od 9/10 dpo
to też jest okej 😘
Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
grazka0022 wrote:Nic mi nie mów, własnie wydałam 2 tysiące w ciągu 5 minut
Zapłaciłam za studia, telefony, rachunek i za pobrania krwi. I tysiaka przelałam w oszczędności, wiec w ciągu 5/10 min jestem 3 koła biedniejsza xd Masakra, a ile trzeba robic zeby na to zarobić..
Dlatego u nas Mąż ogarnia przelewy, ja bym tego nerwowo nie dźwignęła albo bym zrobiła zaległości w opłatach 😂 Jak widzę, że od zakupu mieszkania czynsz wzrósł nam trzykrotnie, to nóż mi się w kieszeni otwiera 🤑
Właśnie, też jestem ciekawa, co studiujesz 😊 -
Prezesoowa wrote:W sumie nie wiem o co mi chodziło, chyba za dużo się tego ostatnio nagromadziło po prostu
ale już mi lepiej
A szef dogadywał trochę, ale pytał czy to coś pilnego, więc powiedziałam, że tak i pojojdał chwilę i machnął ręką
Widzę, że u Ciebie także płacz działa oczyszczająco 💪 No i rzeczywiście u Ciebie ostatnio tak dużo się dzieje, że po prostu emocje musiały znaleźć ujście.
O, czyli nie było tak źle, super! To teraz czekamy na jutro, będzie ogień 🔥Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Ja studiuje administracje i marketing
1 semestr dopiero
Prezesoowa, MummyYummy, Liyss🧚🏻, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
Ja przyznaję, że jestem już goła i wesoła po odliczeniu wizyt i badań 🤣
Zaczarowan, Malinowysorbet, MummyYummy, Chmurka21, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Zjadłam makaron z truskawkami i niczego nie żałuję
Prezesoowa, notsobadd, MummyYummy, Dropsik, Leśneintro, Liyss🧚🏻, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:U mnie był krem z pomidorów 🍅mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
elektro96 wrote:Wygląda bosko! Czekamy na efekty 😊mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
MummyYummy wrote:
free photos
Znalazłam taki obrazek - mniej więcej tak prezentują się moje cukiernicze umiejętności 😉mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Hej.
Co do wydatkow to mam Tak, ze ciagle straszę męża, ze dziś to wydam 1000 xd a potem przychodzi co do czego to skapie 🫣🫣🫣👩31l.
👱♂️34l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
27cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: ciężki OAT
beta 9dpt: 248,1. 11dpt: 735,4 🥰 -
Dzien dobry melduje ze krew upuszczona ... teraz tylko czekać na wyniki ...
A Pati gdzie?
Suzi hak długo ci się dpoznia małpa wybierz due do gin to rizwuehe twoje wątpliwości i męki rozmiarze trzymam kciuki...
Edit odnoście kasy przy okazji badań.. zrobiłam AMH bo upust dziś 20% to moja gin mówiła że mam zrobić to w końcu za hednym kuciem... ciekawe co komisja staraczkowa mi podpowie jak zobaczy moje wyniki... ehh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2024, 13:26
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
https://www.youtube.com/@trenerka_oszczedzania
Jeśli któraś z Was ma problemy z gospodarowaniem kasą to polecam Wam tą dziewczynę. Ja z moim od lipca 2023 właśnie korzystamy z robienia budżetu i czuje sie bogatsza Wam powiem.Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
Prezesowa nie dziwie się, że pękłaś. Ale takie wypłakanie się może przynieść duża ulgę także korzystaj ale nie za często 😁
A właśnie co do takich białek w proszku. One są ok przy staraniach i np w ciąży? Zawsze mnie to zastanawia bo tam przecież są jakieś słodziki itp 🤔 czy po prostu jak wszystko tak, ale z umiarem? 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2024, 13:29
Zbuntowana, Prezesoowa lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Prezesoowa wrote:Ja też rozpisuję budżet, a przez to, że kiedyś miałam problem z gospodarowaniem kaską to oszczędności odkładam od razu po wypłacie, przez to nigdy mi na oszczędzanie nie brakuje, najwyżej nie kupuję jakichś chciejstw
Ja też od razu przelewam na oszczędnościowePrezesoowa, CoffeeDream, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Malinowysorbet wrote:Prezesowa nie dziwie się, że pękłaś. Ale takie wypłakanie się może przynieść duża ulgę także korzystaj ale nie za często 😁
A właśnie co do takich białek w proszku. One są ok przy staraniach i np w ciąży? Zawsze mnie to zastanawia bo tam przecież są jakieś słodziki itp 🤔 czy po prostu jak wszystko tak, ale z umiarem? 😀
Jakbyś poszukała w necie to może byś znalazła jakieś zdrowe białko dla kobiet w ciąży. Z reguły oni piszą, że nie jest przeznaczone dla dzieci, karmiących i w ciążyMalinowysorbet lubi tę wiadomość
-
Zbuntowana wrote:Dzien dobry melduje ze krew upuszczona ... teraz tylko czekać na wyniki ...
A Pati gdzie?
Suzi hak długo ci się dpoznia małpa wybierz due do gin to rizwuehe twoje wątpliwości i męki rozmiarze trzymam kciuki...
Edit odnoście kasy przy okazji badań.. zrobiłam AMH bo upust dziś 20% to moja gin mówiła że mam zrobić to w końcu za hednym kuciem... ciekawe co komisja staraczkowa mi podpowie jak zobaczy moje wyniki... ehh...
Zapisałam się profilaktycznie na piątek.Prezesoowa lubi tę wiadomość