Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapiekanka makaronowa w piekarniku, siedzę na balkonie w słoneczku, chilluje i czekam na wieści 🥰😘♥️
CoffeeDream, Zaczarowan, Prezesoowa, Dropsik, Liyss🧚🏻, Chmurka21, Pati2804, Majuna, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Wszystko w porządku, maluszek ładnie rośnie.
Dalej nie znam płci 😅
Myślę, że poznam dopiero na wizycie za miesiąc.
Zwolnieniem jeszcze pogardziłam, wezmę za miesiąc.
Jesteście kochane ❤️❤️❤️
CoffeeDream, Zaczarowan, Malinowysorbet, Speranza :), Suzie, Prezesoowa, elektro96, Dropsik, Liyss🧚🏻, Majlen, MummyYummy, Chmurka21, Frutellka , Platynova55, Pati2804, Majuna, Vienna, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Paima wrote:
Ojej, co za slodzinka 🥹🥰😍 Super, że wszystko ok 🩷Paima lubi tę wiadomość
-
Paima wrote:
Piękności ❤️Paima lubi tę wiadomość
-
Paima patrzę na zdjęcie i płacze ze wzruszenia, ale to nic bo przez ostatnia godzinę i tak płakałam więc i tak jestem spuchnięta. Będę straszyć ludzi w tramwaju 😆
Speranza :), elektro96, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Chmurka21, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Paima wrote:
Cześć bobasku słodki 🤩😀"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Paima wrote:
Ojej, jaka kruszynka piękna!! ♥️♥️♥️Paima lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Paima wrote:
Toż to mały człowiek! 😍Paima lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:A jak terapia? Trochę lepiej? 🫂
Prezesoowa, CoffeeDream, MummyYummy, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
CoffeeDream wrote:@elektro Tego dietetyka to dorwalas z polecenia? I byłaś razem z mężem? Ale placiliscie podwójnie rozumiem?
Prezesoowa, CoffeeDream lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Malinowysorbet, dobrze, że Ci lżej 😘 Czasem trzeba sobie popłakać. Ja też jestem beksa 😊Malinowysorbet, Paima, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Wyszłam od lekarza, owulka była więc raczej po ptakach. Dodatkowo pani doktor powiedziała, że jest w ciąży, wiec niewiadomo ile jeszcze będzie pracować, bo nie wie jak się będzie czuć. Oczywiście serdecznie jej pogratulowałam, ale jestem załamana. Znowu będę szukać sensownego lekarza, a dopiero przy niej poczułam się pewnie. Mam dość na dzisiaj, dobrze że kawałek do domu to zdążę się wypłakać żeby mąż nie widział.👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Ciężko było? Jak się czujesz teraz? Przytulam Cię mocno :*
Prezesoowa, Klaudek11 lubią tę wiadomość
notsobadd wrote:Wyszłam od lekarza, owulka była więc raczej po ptakach. Dodatkowo pani doktor powiedziała, że jest w ciąży, wiec niewiadomo ile jeszcze będzie pracować, bo nie wie jak się będzie czuć. Oczywiście serdecznie jej pogratulowałam, ale jestem załamana. Znowu będę szukać sensownego lekarza, a dopiero przy niej poczułam się pewnie. Mam dość na dzisiaj, dobrze że kawałek do domu to zdążę się wypłakać żeby mąż nie widział.,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
-
notsobadd wrote:Wyszłam od lekarza, owulka była więc raczej po ptakach. Dodatkowo pani doktor powiedziała, że jest w ciąży, wiec niewiadomo ile jeszcze będzie pracować, bo nie wie jak się będzie czuć. Oczywiście serdecznie jej pogratulowałam, ale jestem załamana. Znowu będę szukać sensownego lekarza, a dopiero przy niej poczułam się pewnie. Mam dość na dzisiaj, dobrze że kawałek do domu to zdążę się wypłakać żeby mąż nie widział.35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Dziękuję dziewczyny ❤️
Notsobadd ale działaliście również w niedzielę, prawda?
Ja wierzę w tego jednego żołnierzyka, który zaczekał ❤️Malinowysorbet, Speranza :), Zaczarowan, Prezesoowa, MummyYummy, Pati2804, Majuna, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:O jaka cudna kruszynka! Obstawiam dziewczynkę
doktor się chyba postarał z tą fotką, bo słyszał nasze tuptanie
Chciałabym abyś miała rację, że to dziewczynka 😅🥰Prezesoowa lubi tę wiadomość