Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:Wyszłam od lekarza, owulka była więc raczej po ptakach. Dodatkowo pani doktor powiedziała, że jest w ciąży, wiec niewiadomo ile jeszcze będzie pracować, bo nie wie jak się będzie czuć. Oczywiście serdecznie jej pogratulowałam, ale jestem załamana. Znowu będę szukać sensownego lekarza, a dopiero przy niej poczułam się pewnie. Mam dość na dzisiaj, dobrze że kawałek do domu to zdążę się wypłakać żeby mąż nie widział.
Ehh.. właśnie, może spróbuj spytać kogo poleca. Przykro mi 🫂🫂 wypłacz się kochana, będziemy tutaj dla Ciebie -
CoffeeDream wrote:Nie pytała... Na szczęście nie płaciłam. Mam to w pakiecie enel-mel. Tylko jak widać ciężko tam o specjalistę z prawdziwego zdarzenia. 😒
-
A ja powiem, że dzisiaj to chyba jestem ostatni raz na spotkaniu klubu książki. Chodzę rok, a nie czuję się tutaj za komfortowo...
-
Notsobadd a ja Ci napiszę krótko, jak owulka była wczoraj czyli w środę, to żołnierzyki zdecydowanie od niedzieli jeszcze się tam czaja i czekają. Trochę więcej wiary kochana! Zwłaszcza że wyniki małża były dobre! Ściskam Cię mocno 😀 Co do lekarza to tak jak dziewczyny radzą, zapytaj swojego giną kogo poleca. Zresztą może napisz skąd jesteś to może kogoś Ci same znajdziemy
Prezesoowa lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Ale kurde jestem zła na Twoją lekarkę, mogła jednak ten monitoring wcześniej Co wyznaczyć i do tego jeszcze bana na sex Wam dała. Dobrze że się nie słuchaliście w niedzielę... Już za te rzeczy bym ją zmieniła...
Dropsik, elektro96, notsobadd, Prezesoowa, MummyYummy, Suzie, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Ale kurde jestem zła na Twoją lekarkę, mogła jednak ten monitoring wcześniej Co wyznaczyć i do tego jeszcze bana na sex Wam dała. Dobrze że się nie słuchaliście w niedzielę... Już za te rzeczy bym ją zmieniła...
No dziwne to jest.. stosunkowo późno jak na pierwszy monitoring 🫡 ale dobrze, że w niedziele działaliście, to zawsze daje nadziejeelektro96, Prezesoowa, Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Paima wrote:
Ale dzidzia sobie chilluje 🥹😘Paima, CoffeeDream lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Speranza :) wrote:Ale kurde jestem zła na Twoją lekarkę, mogła jednak ten monitoring wcześniej Co wyznaczyć i do tego jeszcze bana na sex Wam dała. Dobrze że się nie słuchaliście w niedzielę... Już za te rzeczy bym ją zmieniła...
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Notsobadd a ja Ci napiszę krótko, jak owulka była wczoraj czyli w środę, to żołnierzyki zdecydowanie od niedzieli jeszcze się tam czaja i czekają. Trochę więcej wiary kochana! Zwłaszcza że wyniki małża były dobre! Ściskam Cię mocno 😀 Co do lekarza to tak jak dziewczyny radzą, zapytaj swojego giną kogo poleca. Zresztą może napisz skąd jesteś to może kogoś Ci same znajdziemy
Speranza :), Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Wyszłam od lekarza, owulka była więc raczej po ptakach. Dodatkowo pani doktor powiedziała, że jest w ciąży, wiec niewiadomo ile jeszcze będzie pracować, bo nie wie jak się będzie czuć. Oczywiście serdecznie jej pogratulowałam, ale jestem załamana. Znowu będę szukać sensownego lekarza, a dopiero przy niej poczułam się pewnie. Mam dość na dzisiaj, dobrze że kawałek do domu to zdążę się wypłakać żeby mąż nie widział.
Tule mocno kochana i wierzę, że znajdziesz odpowiednie zastępstwo swojej lekarki ✊🏻notsobadd lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Prezesoowa wrote:A masz do niej jakiś kontakt, żeby spytać czy by Ci kogoś poleciła? Myślę, że jest rozeznana kto by mógł się Tobą dobrze zaopiekować :* przykro mi strasznie, że tak dużo na Ciebie spadło
Jeszcze jeden albo dwa cykle mnie poprowadzi, a potem powiedziała że przekaże koleżance.
Przykro mi, bo naprawdę poczułam, że to jest „ten” lekarz. Do tego jeszcze teraz nasze problemy z mężem, czuję się bezsilna.
Pewnie mnie nie pochwalicie, ale umówiłam się na wieczór z koleżanką. Wpadnie do mnie na drineczki. Nie chce co prawda opowiadać jej sytuacji, ale oderwę trochę myśli. Potrzebuje dzisiaj alkoholu 🙄Dropsik, Prezesoowa, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dropsik wrote:U mnie była wczoraj i dziś powtórka, bo na gotowane na dwa dni35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Przykro mi, bo naprawdę poczułam, że to jest „ten” lekarz. Do tego jeszcze teraz nasze problemy z mężem, czuję się bezsilna.
Pewnie mnie nie pochwalicie, ale umówiłam się na wieczór z koleżanką. Wpadnie do mnie na drineczki. Nie chce co prawda opowiadać jej sytuacji, ale oderwę trochę myśli. Potrzebuje dzisiaj alkoholu 🙄Prezesoowa, Speranza :), notsobadd, MummyYummy, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Otóż to... Może niech sobie idzie na wolne i na macierzyński potem..."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Paima Cudowne zdjęcie, marzy mi się takie samo. Ja też widzę dziewczynkę :p
Powodzenia dziewczyny w badaniach i staraniach.Zaczarowan, Paima, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
notsobadd wrote:Jeszcze jeden albo dwa cykle mnie poprowadzi, a potem powiedziała że przekaże koleżance.
Pewnie mnie nie pochwalicie, ale umówiłam się na wieczór z koleżanką. Wpadnie do mnie na drineczki. Nie chce co prawda opowiadać jej sytuacji, ale oderwę trochę myśli. Potrzebuje dzisiaj alkoholu 🙄
Notsobadd, wiem że Ci smutno i źle, ale obiektywnie ta lekarka zawaliła ten monitoring. Ma szczęście jej nie posluchaliscie, bo cykl byłby stracony. Co ona planuje na te kolejne cykle u Ciebie?elektro96, Zaczarowan lubią tę wiadomość
notsobadd wrote:Jeszcze jeden albo dwa cykle mnie poprowadzi, a potem powiedziała że przekaże koleżance.
Pewnie mnie nie pochwalicie, ale umówiłam się na wieczór z koleżanką. Wpadnie do mnie na drineczki. Nie chce co prawda opowiadać jej sytuacji, ale oderwę trochę myśli. Potrzebuje dzisiaj alkoholu 🙄elektro96, Prezesoowa, notsobadd, MummyYummy, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość