Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynaprawdę potrzebuję ruchu, tylko bym za Toba nie nadążyłaSuzie wrote:Chodź

wczoraj rano po przebudzeniu mąż mnie złapał i powiedział " cześć grubasku "
powiedział w żartach, ale ostatnio mi się przytyło i moje uda wyglądają odpychająco. Czas się brać do roboty, a nie tylko gadać
-
W sumie czyli miałam przeczucie, że ten cykl to bezowulacyjny mógł być..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:My też jutro wyjeżdżamy ale po południu 🙈🌞😁 mam nadzieję że nie będzie padać..
Też się o to martwie, a wracacie kiedy?
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
MagicznaNuta wrote:naprawdę potrzebuję ruchu, tylko bym za Toba nie nadążyła

wczoraj rano po przebudzeniu mąż mnie złapał i powiedział " cześć grubasku "
powiedział w żartach, ale ostatnio mi się przytyło i moje uda wyglądają odpychająco. Czas się brać do roboty, a nie tylko gadać 
Mam lżejsze piłeczki dla początkujących
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Tak mogło być Suzie..
To by też wyjaśniało ten mój mega dziwny wykres.
-
No nic, będę brać tą większą dawkę inozytolu i zobaczymy.
-
Prezesoowa wrote:Mój mówi do mnie kluseczko

Mój były tak do mnie mówił 😂🙈
Zaczarowan, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnyMuszę w końcu zrobić te badania cholesterolu, glukozy i usg brzucha ( na usg zapisałam się na wtorek)
24 maja idę też z córką do endokrynologa i muszę dorobić jej pozostałe badania i to będzie koszmar, bo ona mdleje, mam skierowanie ,ale muszę iść do prywatnego miejsca, bo tam się zazwyczaj nie czeka, gra muzyka i jest milsza atmosfera. Ostatnio próbowałyśmy w przychodni, było sporo ludzi i wyszła kobieta, której krew leciała z miejsca pobrania i córa nie dała rady, musiałyśmy wyjść. Kiedyś zemdlała w szkole na biologii jak mówili o krwi
-
MagicznaNuta wrote:Muszę w końcu zrobić te badania cholesterolu, glukozy i usg brzucha ( na usg zapisałam się na wtorek)
24 maja idę też z córką do endokrynologa i muszę dorobić jej pozostałe badania i to będzie koszmar, bo ona mdleje, mam skierowanie ,ale muszę iść do prywatnego miejsca, bo tam się zazwyczaj nie czeka, gra muzyka i jest milsza atmosfera. Ostatnio próbowałyśmy w przychodni, było sporo ludzi i wyszła kobieta, której krew leciała z miejsca pobrania i córa nie dała rady, musiałyśmy wyjść. Kiedyś zemdlała w szkole na biologii jak mówili o krwi
O jejku.. biedactwo
Fajnie, że dbasz o komfort córki i zwracasz uwagę na jej potrzeby
🥰
-
nick nieaktualnyKochana inaczej by się nie dało pobraćZaczarowan wrote:O jejku.. biedactwo
Fajnie, że dbasz o komfort córki i zwracasz uwagę na jej potrzeby
🥰
ona jak była na bilansie i usłyszała, że ma iść na badania to w mig się blada zrobiła, ale dobrze, ze zrobiłyśmy bo wyszedł ten niedobór witaminy d3 ( 15) i wysokie tsh.
Nie wiem czy jej ten lęk choć trochę minie - nie wyobrażam sobie co będzie później jak np. będzie w ciąży.
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:Kochana inaczej by się nie dało pobrać
ona jak była na bilansie i usłyszała, że ma iść na badania to w mig się blada zrobiła, ale dobrze, ze zrobiłyśmy bo wyszedł ten niedobór witaminy d3 ( 15) i wysokie tsh.
Nie wiem czy jej ten lęk choć trochę minie - nie wyobrażam sobie co będzie później jak np. będzie w ciąży.
Możliwe, że minie. Jak byłam dzieckiem to też przy wszystkich badaniach się robiłam blada...
-
MagicznaNuta wrote:Muszę w końcu zrobić te badania cholesterolu, glukozy i usg brzucha ( na usg zapisałam się na wtorek)
Biedna
domyślam się jaki to musi być dla niej stres skoro sama wzmianka o krwi powoduje takie dolegliwości. Trzymam kciuki, żeby udało się bez przygód 🤞🏻
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny