Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Ahh ja już tęsknię żeby zjeść to na co mam ochotę
😂 tylko czytam co jecie i robię sobie smaka 😂
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Test z popołudniowego sika ciemniejszy od rannego i wczorajszego. Coś mnie tchnęło skoro 9dpo. I ciekawa jestem jutrzejszego:) czy to ovitrelle się jakoś się skumulowało na popołudnie w nerkach:)
Lecę do właśnie kolejnej pracy! Miłego ! U mnie na obiad i kolację nic:) tzn to co w lodówce sobie chłopaki wymyślą z tego co jest😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2024, 15:43
notsobadd, MagicznaNuta, Zaczarowan, Prezesoowa, Gregorka, Vienna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zimozielona wrote:Test z popołudniowego sika ciemniejszy od rannego i wczorajszego. Coś mnie tchnęło skoro 9dpo. I ciekawa jestem jutrzejszego:) czy to ovitrelle się jakoś się skumulowało na popołudnie w nerkach:)
Lecę do właśnie kolejnej pracy! Miłego ! U mnie na obiad i kolację nic:) tzn to co w lodówce sobie chłopaki wymyślą z tego co jest😅
Robisz cały czas te same testy? Oby to było to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Bo brzmi mega optymistycznie 🤪
Zaczarowan, Prezesoowa, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnyJa na ten temat nie wiem nicnotsobadd wrote:Mam kosmetyczne pytanko znowu…
Umówiłam się na jutro na laminacje rzęs po raz pierwszy. Jakieś tipy? 🤪 Co powinnam a co nie powinnam. Na pewno mi powiedzą, ale Wy wszystko wiecie najlepiej 🤭
jedynie co robię to włosy farbuję u fryzjera
-
nick nieaktualnyKciuki, żeby to był KropuśZimozielona wrote:Test z popołudniowego sika ciemniejszy od rannego i wczorajszego. Coś mnie tchnęło skoro 9dpo. I ciekawa jestem jutrzejszego:) czy to ovitrelle się jakoś się skumulowało na popołudnie w nerkach:)
Lecę do właśnie kolejnej pracy! Miłego ! U mnie na obiad i kolację nic:) tzn to co w lodówce sobie chłopaki wymyślą z tego co jest😅
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
notsobadd wrote:Nie warto. Ja się zawsze śmiałam ze znajomych co grali w jakieś różne rzeczy i zawierali znajomości np. na Discordzie tak naprawdę nic o sobie nie wiedząc… Nagle boom. opowiadam laskom, których imion nie znam jak mi idzie w łóżku z mężem 😂😂😂
PS. Oczywiście z przymrużeniem oka - uwielbiam Was i traktuje jak wirtualne przyjaciółki ♥️ bo jak ostatni czas pokazał w internecie można dostać więcej wsparcia niż od realnych znajomych.
Zuza jestem 🤣
MagicznaNuta, elektro96, MummyYummy, Paima, Zaczarowan, Prezesoowa, notsobadd, Gregorka, Vienna, Platynova55, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
W końcu weekend 🥳
MagicznaNuta, Paima, elektro96, MummyYummy, Leśneintro, Prezesoowa, Gregorka, Liyss🧚🏻, Platynova55, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Te same, dziś wyjątkowo dwa bo jakoś z ciekawości już chciałam. Jutro rano powtórka. Jakieś szanse są ale nie nastawiam się jakoś. Takie same szanse że ovitrelle dalej krąży w żyłach😅notsobadd wrote:Robisz cały czas te same testy? Oby to było to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Bo brzmi mega optymistycznie 🤪 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje, będzie mnie w weekend mniej, bo mamy gości 😉
Życzę Wam udanego wypoczynku, dużo słoneczka ☀️ i świętego spokoju 😇 Buziaczki 😘
PS. Mam nadzieję, że uda mi się chociaż zajrzeć, bo będę potrzebowała jakiejś aktualizacji w poniedziałek 🤭
Paima, Prezesoowa, Suzie, elektro96, MagicznaNuta, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Właśnie Was nadrobiłam z kilku godzin, ufff.. trochę to zajęło! 😂😊
Notsobadd kiedyś miałam podobne myslenie, że ludzie z łatwością nawiązują znajomosci przez neta, przez discorda, że się zwierzają i w ogóle to beka z nich 🤡 a teraz sama jak się budzę to myśle sobie czy któraś coś dzisiaj wysikała albo co tam u was słychać 😂😘 dzień bez forum to dzień stracony 🤭😂
O Zuzia.. ładne imię! Zuzia i Marysia były moimi topkami dla hipotetycznej córki 🥰
Suzie, notsobadd, elektro96, Prezesoowa, MagicznaNuta, Vienna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Co do mojego imienia to ponoć moje imię wybrała ciocia, że takie piękne imię dla córki. I w szkole były tylko dwie Zuzie a w klasie byłam jedyna. Jedynie na magisterce już byłam druga. A w pracy to mi powiedzieli, że rzadko widzą takie imię u dorosłej osoby, zwykle dzieci 🤣 no i w pracy 200 osób ponad i jestem jedyną Zuza ponownie
MagicznaNuta, Vienna, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Zuza jestem 🤣
Seriooo? A tak dobrze się kamuflowałaś z tym imieniem 😂😂😂🤪
elektro96, Prezesoowa, Gregorka, MagicznaNuta, Speranza :), Vienna, CoffeeDream, Suzie, Platynova55, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻

no to faktycznie.. ale wierzę, że znajdziecie jakieś rozwiązanie :*