Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojjj, to najgorsze, co może być… zawieść się na jedzonku, na które było się nastawionym 😭Zaczarowan wrote:My dzisiaj zjedliśmy na mieście i żałuje.. wzięłam pierogi, ni były dobre ;( za to wypiłam dobrą kawkę mrożoną 😎
Zaczarowan lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Okres się zaczął rozkręcać, więc z nimi będzie mi troszkę raźniej 🥺
Spokojnego wieczorku 😘
Ehh..
Miłego popołudnia! Smacznego jedzonka 🫂 -
Prezesoowa wrote:A ja Was dziewczynki na dziś opuszczam, planuję spędzić czas z mężem i braciszkiem oraz jego rodzinką

Spokojnego wieczorku 😘
😕🫂
Miłego popołudnia ❤️ -
Przytulam 🫂❤️ zrelaksuj się ❤️Prezesoowa wrote:A ja Was dziewczynki na dziś opuszczam, planuję spędzić czas z mężem i braciszkiem oraz jego rodzinką

Spokojnego wieczorku 😘2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Moja kuzynka też ma tak na imię i u nas w rodzinie jak była mała śpiewali za zu zi zu zu zaj ( z kariery Nikosia Dyzmy) Wszyscy myśleliśmy(dzieci oczywiscie😂❤️), że imię stworzono dzięki tej piosence dla niej 😂Suzie wrote:Co do mojego imienia to ponoć moje imię wybrała ciocia, że takie piękne imię dla córki. I w szkole były tylko dwie Zuzie a w klasie byłam jedyna. Jedynie na magisterce już byłam druga. A w pracy to mi powiedzieli, że rzadko widzą takie imię u dorosłej osoby, zwykle dzieci 🤣 no i w pracy 200 osób ponad i jestem jedyną Zuza ponownie

CoffeeDream, Suzie lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Prezesoowa wrote:A ja Was dziewczynki na dziś opuszczam, planuję spędzić czas z mężem i braciszkiem oraz jego rodzinką

Spokojnego wieczorku 😘
Tulam za małpiszona, najgorzej 🥹
Spędź miło wieczór 💋😊👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnyKochana dla Ciebie również miłego weekenduMummyYummy wrote:Kochane moje, będzie mnie w weekend mniej, bo mamy gości 😉
Życzę Wam udanego wypoczynku, dużo słoneczka ☀️ i świętego spokoju 😇 Buziaczki 😘
PS. Mam nadzieję, że uda mi się chociaż zajrzeć, bo będę potrzebowała jakiejś aktualizacji w poniedziałek 🤭
może ktoś stresci co się działo w weekend
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarysia mam z bierzmowaniaZaczarowan wrote:Właśnie Was nadrobiłam z kilku godzin, ufff.. trochę to zajęło! 😂😊
Notsobadd kiedyś miałam podobne myslenie, że ludzie z łatwością nawiązują znajomosci przez neta, przez discorda, że się zwierzają i w ogóle to beka z nich 🤡 a teraz sama jak się budzę to myśle sobie czy któraś coś dzisiaj wysikała albo co tam u was słychać 😂😘 dzień bez forum to dzień stracony 🤭😂
O Zuzia.. ładne imię! Zuzia i Marysia były moimi topkami dla hipotetycznej córki 🥰
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Prezesowa odpoczywaj!
Suzie Zuza to piękne imię i moje nr.1 od kilku lat na liście imion 🤩🥹
Zaczarowan a z czym były te pierogi? Najgorzej iść gdzieś zjeść i nie spełnia to naszych oczekiwań 😪
Zaczarowan, Suzie, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzykro mi, że jednak okresPrezesoowa wrote:A ja Was dziewczynki na dziś opuszczam, planuję spędzić czas z mężem i braciszkiem oraz jego rodzinką

Spokojnego wieczorku 😘
miłego czasu dla Was, buziaki dla Ciebie 😘
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejku, nadrabiam Was właśnie. Powiem Wam że to zdecydowanie nie mój dzień. W pracy chciałam skończyć wcześniej, to wszystko zaczęło się palić i wszystko na już.
@Suzie No to u mnie identycznie było za pierwszym razem... Dopiero jak jej w morfologii się coś nie spodobało to dała na kolejne badania. Później powiedziała, że za 2/3 miesiące kontrolną morfologia i znowu wystawiła skierowanie tylko na samą morfologię, ale stwierdziłam że pójdę do innej i niech mi da też na ferrytyne i kwas, bo tamte wyniki mogły wyjść źle przez syntetyczna formę. No i dala, bez gadania. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale była młodsza i może zna obecne zalecenia, a starsi lekarze to mam wrażenie, że są tak zacofani z wiedzą. 🙄
Co do diagnozy wystawionej przez gina, to nie znam się na PCOS, ale też nic nowego nie napiszę... Masz tu masę wsparcia w tym temaciei wiele przykładów, gdzie PCOS to nie wyrok i można mieć z tego dzieci, nawet kilka. Z takich sławnych osób to Sandra Kubicka głośno mówi o pcos i niedługo rodzi 😁 Nie wiem czy sledzisz, ma nawet swoją dietę skierowaną na PCOS.
@notsobadd No u nas podobnie. Czekałam aż dostanę umowę na czas nieokreślony, a tu wychodzi na to, że można było starać się wcześniej 🙈😅
Co do pracy mężów/partnerów - to mój też ma dość stresująca pracę i gdy ma jej dużo to nie je cały dzień, a później nadrabia i za to jestem właśnie zła 😡 ciekawa jestem jego wyników... Oby wyszły ok, ale będę się stresować gorzej niż on. Morfologię Mial wzorowa ostatnia, ale ciekawe jak gospodarka hormonalna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2024, 18:07
-
Ale pyszności dziś u Was na obiadek 😊 u mnie była dziś tylko szybka tortilla z kurczakiem, szpinakiem, serem, papryką.
W ogóle nie sprawdziłam pogody, a tu całkiem ładny weekend się szykuje 🙈 mogłam wziąć jakieś bardziej wyjściowe spodenki 😄
@Prezesoowa Tulę za tą małpę 🙄🫂 miłego wieczoru z rodzinką 🩷
Gregorka, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream, Gregorka, Paima, Dropsik, elektro96, Liyss🧚🏻, notsobadd, Platynova55, Zaczarowan, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Seriooo? A tak dobrze się kamuflowałaś z tym imieniem 😂😂😂🤪
No nie spodziewałaś się co nie 🤣
notsobadd lubi tę wiadomość