Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj spędziłam leniwy dzień, do południa była teściowa, potem małe sprzątanie, bo większość wczoraj ogarnelismy. Ugotowałam pyszny (moim zdaniem 😂) obiad, a potem to już się obijalismy oboje. Pogoda cały dzień była paskudna, co chwilę ulewy. Teraz jeszcze serial i się kładę. Dobrej nocy dziewczyny! Fajnie że tu jesteście ☺️
elektro96, Zbuntowana, MummyYummy, Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Dla mnie to też byłoby nie do przeskoczenia. Wierzę w to, że ten nowy lekarz Was dobrze poprawadzi i niedługo uda się naturalnie. Przytulam ☺️
Twoja historia daje mi dużo nadziei, ze nawet po latach starań może się udać 😊Speranza :), Zbuntowana, MummyYummy, Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Elektro tak czy siak ja wiem ze nie bedzie Ci to potrzebne.
Niepłodność można wyleczyć. Uda Ci się na pewno tylko trzeba naprawić jakiś element.
Ja swój naprawiłam naczekałam sie 2.5 roku i mam już dwa cuda. Wiem że to czekanie jest ciężkie. Pamietam to do dziś niestety...
🥰Zbuntowana lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Prezesoowa wrote:Dziewczynki, mój tatuś odchodzi. Jest mi bardzo ciężko i proszę Was o modlitwę.
Jeśli do jutra nic się nie wydarzy i pójdę do pracy to poczytam co u Was i uzupełnię kalendarz. I tak będę musiała znaleźć coś, co oderwie mi myśli chociaż na chwilę. Lęk towarzyszy nam w każdej minucie.
Niestety nie wiem co u Was, ale wiedzcie, że w każdej radosnej chwili jestem z radością z Wami, a w każdym smutku jestem obok i Was wspieram.Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dziewczynki, mój tatuś odchodzi. Jest mi bardzo ciężko i proszę Was o modlitwę.
Jeśli do jutra nic się nie wydarzy i pójdę do pracy to poczytam co u Was i uzupełnię kalendarz. I tak będę musiała znaleźć coś, co oderwie mi myśli chociaż na chwilę. Lęk towarzyszy nam w każdej minucie.
Niestety nie wiem co u Was, ale wiedzcie, że w każdej radosnej chwili jestem z radością z Wami, a w każdym smutku jestem obok i Was wspieram.
🥹 … Bardzo mi przykro, jesteśmy z Tobą myślami cały czas ♥️Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Niestety nie wiem co u Was, ale wiedzcie, że w każdej radosnej chwili jestem z radością z Wami, a w każdym smutku jestem obok i Was wspieram.Prezesoowa lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
-
Niestety nie wiem co u Was, ale wiedzcie, że w każdej radosnej chwili jestem z radością z Wami, a w każdym smutku jestem obok i Was wspieram.
Tak mi przykro.. myślami cały czas z Tobą..Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Jestem z Wami myślami 💔Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g mężczyzny 👶🏻
22/08 37+1, 3401g 💪🏻
📆 Kalendarz
5/09 gin
-
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 10.09- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Bardzo, bardzo mi przykro... Pomodlę się o Twojego tatę i Waszą rodzinę. 🫂Prezesoowa lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Dziewczyny miłej niedzieli, mimo wszystko ❤️
Paima, Speranza :), Zaczarowan, notsobadd, Dropsik, Gregorka, Pati2804, Zbuntowana, MummyYummy, Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g mężczyzny 👶🏻
22/08 37+1, 3401g 💪🏻
📆 Kalendarz
5/09 gin
-
Kochana, ja cały czas myślę o Tobie i Waszej rodzinie. Wysyłam dużo wsparcia i siły. Będę myśleć o Twoim Tacie. Jest mi tak bardzo przykro, aż mam ciary. Tak bardzo chciałabym Cię mocno przytulić. Wiem, że żadne słowa nie przyniosą ukojenia ale wiedz o tym, że my wszystkie tutaj mocno Cię wspieramy 🫂Suzie, Zbuntowana, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
@Prezesoowa byłam na mszy, Ty i Twoja rodzina byliście w moich myslach 🫂🙏 Jest mi strasznie przykro. Bądźcie razem w tych chwilach 🙏
@Speranza ja mam na 25.01. według OM, ale podejrzewam kilkudniową obsuwę, okaże się w czwartek na usg 😉MummyYummy, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
🫂😢
Dużo sił dla Ciebie i Twoich bliskich ❤️Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:@Prezesoowa byłam na mszy, Ty i Twoja rodzina byliście w moich myslach 🫂🙏 Jest mi strasznie przykro. Bądźcie razem w tych chwilach 🙏
@Speranza ja mam na 25.01. według OM, ale podejrzewam kilkudniową obsuwę, okaże się w czwartek na usg 😉
Oooo, to będę trzymać kciuki mocno w czwartek. To serduszkowa wizyta? ☺️Zbuntowana lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"