Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
KejtKa wrote:O matko, nie dziwię Ci się totalnie. Ciężko mi zrozumieć, jak można nie trzymać porządku w papierach, zwłaszcza firmowych 🙈 w domu to ja sprawuję pieczę nad doksami i wszystko ma swój segregator, koszulkę itd. Za to mój mąż jest taki, ze jebnąłby dokument byle gdzie i potem przeżywał, bo nie może znaleźć
KejtKa, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:27
Prezesoowa lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:28
Monk@, Dropsik lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Dropsik wrote:Byłam dzisiaj u lekarza na NFZ i wszystko z bąbelkiem ok Dostałam skierowanie do endokrynologa w związku z niskim TSH i mam wizytę za miesiąc.
Za tydzień wizyta u mojego gina prowadzącego to pewnie dowiem się czegoś więcej, chociaż na tym etapie to mi wystarczy, że dzidziuś się rusza i serduszko bije 🥰 -
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:A mam jeszcze pytanie, bo dziś w apce Ovu wyskoczyło mi info, że mam za duże rozbieżności w godzinach mierzenia temperatury. A zaznaczam zawsze, że 5,30 to godzina domyślna, bo czasem zmierzę 5:20, a czasem 5:40 i wpisuję od razu i nie wiem o co chodzi Ovu, może któraś z Was ma pomysł?
Ovu oszalało i wyznaczyło mi owulację na wczoraj, co za cyrk
Chyba znowu się zepsuło, po tym jak mi wyznaczyło na parę dni temu stwierdziłam, że skasuję info o śluzie, to w ogóle mi wykasowało owulację 🙈Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny 🥰
Tyle stron że ja chyba Was nie nadrobię! Życzę smacznej kawusi! ☕️Dropsik, Prezesoowa, CoffeeDream, Majuna, MummyYummy, Gregorka, elektro96, Platynova55, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Przez Was idę po kebsa 🫣 ale to już koniec. Na weekend jeszcze ciasto z rodzinką i wracam do zdrowszego odżywiania, nie ma bata.
Ale takie mam zachcianki ostatnio, że gdybym nie miała dopiero co owulki, to bym sobie wkręcała, że to ciąża 🙈KejtKa, Prezesoowa, Majuna, MummyYummy, Platynova55, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoffeeDream wrote:Jakie plany na weekend macie?
My chcemy uporządkować taras i może uda nam się odgruzować rowery i zrobić wycieczkę rowerową 🤔 Taak, rowery to zdecydowanie plan na niedzielę 🥰 i może jakiś grill na szybko...
Ja mam nadzieję pójść pobiegać 1 raz w sezonie ♥️ wystawić trochę szmat na Vinted, uporządkować przyprawy (znaczy przesypać do słoiczków, opisać i poukładać oczywiście ALFABETYCZNIE 🤣). A poza tym relaks 😎Majuna, Lauraa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:Cudownie! 🥰🥰🥰 obrzucaj nas wirusami.
Zaczarowan, Monk@, Malinowysorbet, notsobadd, Miś, KejtKa, Prezesoowa, Suzie, CoffeeDream, Vienna, NiedoszlaWielodzietna, Majuna, MummyYummy, Majlen, Gregorka, elektro96, Lauraa, Amira, Rachelka23, ellevv, Platynova55, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Monk@, Dropsik, Zaczarowan, Malinowysorbet, notsobadd, Miś, Fermina, KejtKa, Liyss🧚🏻, Prezesoowa, Suzie, CoffeeDream, Vienna, NiedoszlaWielodzietna, Majuna, MummyYummy, Majlen, Gregorka, elektro96, Lauraa, Amira, Rachelka23, ellevv, Platynova55, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
CoffeeDream wrote:Ja wykupilam ubezpieczenie od rezygnacji. Jeśli lekarz wydaje zaświadczenie o braku możliwości podróży, to na podstawie tego mogą zwrócić hajs
Na bilety lotnicze? Nigdy nie rezerwowałam to nie wiemStart starania: Marzec 2024
11 cs ❔🍀
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie (proszę 🙏)
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Dziękuję ❤ 🥺
Musze zapytać się dzisiaj szwagierki , bo ostatnio przynosi mi szczęście 😅 czy pojedzie ze mną na tą wizytę, bo mąż nie da rady bo będzie spał po pracy 🙈 a to jednak kawał drogi 😅 no i wolę mieć wsparcie 🤭
Oczywiście rozumiem że Wy będziecie ze mną na wizycie ? 🤭😅😁
Oczywiście, że będziemy ♥️Pati2804 lubi tę wiadomość
-
No i zapisałam się w końcu do fizjo uroginekologicznej 😁 To jest czarodziejka, nie wiem jakbym urodziła i do tego porodu przetrwała gdyby nie ta kobieta ☺️
Monk@, Prezesoowa, Suzie, Majuna, damrade, MummyYummy, Gregorka, elektro96, Amira, Platynova55, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Prezosowa- nic innego nie powiem, oprócz tego że mocno Cię przytulam 🫂 niestety w pracy często spotyka się przerzucania odpowiedzialności na kogoś..
Pati- ooo ja tez mam we wtorek wizytę!! ❤️
Dropsik- piękny maluszek ❤️❤️😘 cieszę się, że wszystko OK!
Monk- trzymamy kciuki 😎
Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 16:07
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 16:08
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
@Dropsik @damrade ale nam zrobiłyście dzisiaj wiruskowe 🦠 kombo 🤩
no cóż, mąż dzisiaj znowu nie odpocznie 😂💁🏼♀️Dropsik, Prezesoowa, damrade, Gregorka, elektro96, Platynova55, Pati2804 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
grazka0022 wrote:Na bilety lotnicze? Nigdy nie rezerwowałam to nie wiem
Nam doradzał znajomy męża, który w tym siedzi i mówił, żeby noclegów nie ubezpieczać, bo jest dużo kombinacji, ale loty bez problemu.Prezesoowa, Monk@, CoffeeDream lubią tę wiadomość