Conceive Plus - lubrykant wspomagający płodny śluz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasiu niestety jest bardzo nie sprawiedliwe ale trzeba żyć dalej. Mnie tylko dołuje to ze teraz nie umiemy zaskoczyć drugi raz. I to mnie dobija najbardziej. Tez chce jeszcze zamówić tez żel przez neta i kupiłam juz strzykawke 10ml. Nie wiem ile tego potem ładować do tej strzykawki!?
Kasia * lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Kasiu wiesz ze mieszkamy od siebie jakieś 10 km hehe bliziutko
Kasia * lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyRybeńka hmm tak blisko siebie mieszkamy ja obejmuje cały mikołow katowice łaziska a co do żelu ja nakładam na łyżeczkę 1/3 lżeczki deserowej potem fiuuuuuu wciągam to strzykawką ii do ...... byłam popłakana ze smiechu jak to robiłam 1 raz napinałam mięśnie ze smiechu iwszystko mi wypływało na zewnątrz teraz jest idealnnie nic nie wypływ awszystko zostaje wśrodku )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Rybeńka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRybeńka ja tez nie mogę zaskoczyc od 4 mieisecy a najgorsze jest to że wtedy udało sie nam za 1 razem nawet sie specjalnie nie staraliśmy fakt było z żelem ale za 1 razem a teraz to mnie dołuje ze chce anic z tego zobaczymy teraz moj pierwszy cykl zżelem leci
-
nick nieaktualny
-
Heheh rozbawiłaś mnie tymi postami no ja zacznę też pierwszy raz tym żelikiem mam 3 aplikatory i dziś w aptece odbieram tubkę. Strzykawkę też mam już zakupioną
A mieszkam w Orzeszu dzielnica Jaśkowice więc bliziutko. W mikołowie leżałam na ginekologi na zabiegu. Teraz zmieniłam lekarza i zamierzam kiedyś rodzić w Rybniku A to dlatego, że dr. Student(przyjmuje też w Mikołowie) dla mnie nie jest odpowiedni.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Wierzę, że nam się uda z tym żelem! zobaczysz Kasieńko, że za kilka miesięcy będziemy razem chodzić z wielkimi brzucholami :*
Zaruzaz lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
To mój pierwszy cykl z żelem Conceive plus kupiłam w aplikatorach i używałam w czasie dni płodnych jeszcze kilka dni i się okaże czy podziałał.
To już lata starań i nadal nie wiemy z jakiego powodu nam nie wychodzi niby wszystkie wyniki ok a dzidzi jak nie było tak nie ma. -
Dla mnie te 4ml z aplikatora to zdecydowanie za duzo i jakos sie zniechecilam i przestalam uzywac..mam jeszcze cale opakowanie 3 szt bo oczywiscie zaszalalam i kupilam od razu 2 opakowania
Teraz zaluje ze nie kupilam normalnego zelu i strzykawek Te 4ml to dla meza nawet bylo za duzo bo mowil ze czuje sie jakby moczyl w szklance wody No smiech po pachy Powodzonka Wam zycze z zelem! -
Hej dziewczyny
Ja zamówiłam żel przez allegro, bo w żadnej aptece nie mogłam go dostać. Dziś może mąż odbierze z poczty, a jak nie to może ja jutro. Niestety choroba mnie rozłożyła w związku z tym chyba ten cykl będzie stracony. Dziś mój 8dc, drugi cykl z clo no i chcę zacząć z żelem C+ bo u mnie jest totalna susza przez cały miesiąc, śluzu nie mam nic, nawet śladowych ilości więc może żel pomoże
Trzymam za Was wszystkie kciuki -
nick nieaktualny
-
Rybeńka wrote:Kasiu niestety jest bardzo nie sprawiedliwe ale trzeba żyć dalej. Mnie tylko dołuje to ze teraz nie umiemy zaskoczyć drugi raz. I to mnie dobija najbardziej. Tez chce jeszcze zamówić tez żel przez neta i kupiłam juz strzykawke 10ml. Nie wiem ile tego potem ładować do tej strzykawki!?
używam strzykawki 5ml i aplikuje jakieś 3mlRybeńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny