WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Conceive Plus - lubrykant wspomagający płodny śluz
Odpowiedz

Conceive Plus - lubrykant wspomagający płodny śluz

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wtym samym czsie stracilam co ty koniec sierpnia ok nie pytam bosama juz rycze jak tylko o tym pomyśle :((((((((((((((((((((((((((((((((

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 13:41

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu niestety jest bardzo nie sprawiedliwe :-( ale trzeba żyć dalej. Mnie tylko dołuje to ze teraz nie umiemy zaskoczyć drugi raz. I to mnie dobija najbardziej. Tez chce jeszcze zamówić tez żel przez neta i kupiłam juz strzykawke 10ml. Nie wiem ile tego potem ładować do tej strzykawki!?

Kasia * lubi tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu wiesz ze mieszkamy od siebie jakieś 10 km hehe bliziutko :-)

Kasia * lubi tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wcześniej pisały że wystarczy ok 3mlm żelu w aplikatorach jest 4 albo 5mlm i jak dla mnie ilość z aplikatora była ok, a część dziewczyn pisała, że za dużo jak dla nich,,

Daisy, samira lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Zaruzaz Koleżanka

Wysłany: 5 maja 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raz sprobowalam bez aplikatora tylko i wylacznie zeby zobaczyc jak to jest.
    Szybko wysycha... Plus taki, ze nie ma zapachu jak np zele durexa, ktore kompletnie odrzucaly mojego meza i mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka hmm :) tak blisko siebie mieszkamy ja obejmuje cały mikołow katowice łaziska :) a co do żelu ja nakładam na łyżeczkę 1/3 lżeczki deserowej potem fiuuuuuu wciągam to strzykawką ii do ...... byłam popłakana ze smiechu jak to robiłam 1 raz napinałam mięśnie ze smiechu iwszystko mi wypływało na zewnątrz teraz jest idealnnie nic nie wypływ awszystko zostaje wśrodku :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Rybeńka, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka ja tez nie mogę zaskoczyc od 4 mieisecy a najgorsze jest to że wtedy udało sie nam za 1 razem nawet sie specjalnie nie staraliśmy fakt było z żelem ale za 1 razem a teraz to mnie dołuje ze chce anic z tego zobaczymy teraz moj pierwszy cykl zżelem leci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze mnie ktos o narkomanie posadzi że wciagam cos strzykawką taa narkotyzuje się żelem intymnym :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Rybeńka lubi tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh rozbawiłaś mnie tymi postami :D no ja zacznę też pierwszy raz tym żelikiem :) mam 3 aplikatory i dziś w aptece odbieram tubkę. Strzykawkę też mam już zakupioną :)
    A mieszkam w Orzeszu dzielnica Jaśkowice :D więc bliziutko. W mikołowie leżałam na ginekologi na zabiegu. Teraz zmieniłam lekarza i zamierzam kiedyś rodzić w Rybniku :) A to dlatego, że dr. Student(przyjmuje też w Mikołowie) dla mnie nie jest odpowiedni.

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzę, że nam się uda z tym żelem! zobaczysz Kasieńko, że za kilka miesięcy będziemy razem chodzić z wielkimi brzucholami :*

Zaruzaz lubi tę wiadomość

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez lezałam w mikołowie tam miałam operacje moim dr jest dr Kiełbasinski .ja tez mam nadzieje że już nie długo nam sie uda i bedziemy miały sliczne dzieciaczki i bedziemy się chwaliły brzusiami wszytkim dookoła :))))))))))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki za nas wszytkie dziewczyny za zielone kreski na wykresach ijeszcze okraglejsze brzuszki i zero problemów ciaże idealne :*******************

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńko niczym sie nie martw juz nie długo nam sie uda :********* będziemy cudownymi mamusiami

• julita Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj również posłużyłam się strzykawką, wciągnęłam jakieś 2-3ml żelu i było ok :)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Marti09k Znajoma

Wysłany: 6 maja 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    To mój pierwszy cykl z żelem Conceive plus kupiłam w aplikatorach i używałam w czasie dni płodnych jeszcze kilka dni i się okaże czy podziałał.
    To już lata starań i nadal nie wiemy z jakiego powodu nam nie wychodzi niby wszystkie wyniki ok a dzidzi jak nie było tak nie ma.

ei4a75jm8sqy7sci.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie te 4ml z aplikatora to zdecydowanie za duzo i jakos sie zniechecilam i przestalam uzywac..mam jeszcze cale opakowanie 3 szt bo oczywiscie zaszalalam i kupilam od razu 2 opakowania :D
    Teraz zaluje ze nie kupilam normalnego zelu i strzykawek :D Te 4ml to dla meza nawet bylo za duzo bo mowil ze czuje sie jakby moczyl w szklance wody :D No smiech po pachy :D Powodzonka Wam zycze z zelem! <3

• Fasia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Ja zamówiłam żel przez allegro, bo w żadnej aptece nie mogłam go dostać. Dziś może mąż odbierze z poczty, a jak nie to może ja jutro. Niestety choroba mnie rozłożyła w związku z tym chyba ten cykl będzie stracony. Dziś mój 8dc, drugi cykl z clo no i chcę zacząć z żelem C+ bo u mnie jest totalna susza przez cały miesiąc, śluzu nie mam nic, nawet śladowych ilości więc może żel pomoże :)

Trzymam za Was wszystkie kciuki :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fasia mnie wlaśnie żel głownie wtym pomógl żeby nawilżyc bo bez to nabawiłam sie otarć :P i jak mi gin powiedział zajechałam się :)

Fasia lubi tę wiadomość

• julita Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka wrote:
    Kasiu niestety jest bardzo nie sprawiedliwe :-( ale trzeba żyć dalej. Mnie tylko dołuje to ze teraz nie umiemy zaskoczyć drugi raz. I to mnie dobija najbardziej. Tez chce jeszcze zamówić tez żel przez neta i kupiłam juz strzykawke 10ml. Nie wiem ile tego potem ładować do tej strzykawki!?

używam strzykawki 5ml i aplikuje jakieś 3ml :)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja około 2 ml ale pewnie jestm od Ciebie nizsza i drobniejsza Julita

‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ