Conceive Plus - lubrykant wspomagający płodny śluz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie kupiłam to "cudo" w aplikatorach ale muszę czekać do następnego cyklu. Poprzednim razem starałam się 7 miesięcy, mam nadzieję, że ten żel skróci moją niecierpliwość. Na pewno zdam relacje
totsima wiesiołek dostaniesz chyba w każdym sklepie. Ja kupiłam w sainsbury - leżał normalnie na półcelenka123321 lubi tę wiadomość
-
mrth666 wrote:Chyba tylko ja jestem złym przykładem staraczki stosującej ten żel... Stosuję już 3 miesiąc po 2-3 tubki najbliżej owulacji i efektu w postaci fasolki nadal brak... to już mój 11 miesiąc starań
-
lenka123321 wrote:sprawdzilam, drogie cholerstwo,ale raczej zakupie.
-
mrth666 wrote:Chyba tylko ja jestem złym przykładem staraczki stosującej ten żel... Stosuję już 3 miesiąc po 2-3 tubki najbliżej owulacji i efektu w postaci fasolki nadal brak...
u mnie niestety to samo,ale czytałam ze wielu dziewczyną pomógł więc może wam się poszczęści powodzenia dziewczynyhttps://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
aniafk wrote:Ja właśnie kupiłam to "cudo" w aplikatorach ale muszę czekać do następnego cyklu. Poprzednim razem starałam się 7 miesięcy, mam nadzieję, że ten żel skróci moją niecierpliwość. Na pewno zdam relacje
totsima wiesiołek dostaniesz chyba w każdym sklepie. Ja kupiłam w sainsbury - leżał normalnie na półce
wiesiolek kupilam w Holland&B i biore 3000mg dziennie i nie widze zadnego efektu.
mysle, ze C+ pomaga przy slabym sluzie (ale u nas jeszcze slabe chlopaki do tego...)
niestety ten cykl zmarnowany, od jutra moje dni plodne i poczatek abstynencji do badan mojego meza...juz myslalam zeby to olac, ale bardzo ciekawa jestem wynikow, zeby zobaczyc czy suplementy cos pomogly.. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny! -
a ja oczekuje wlasnie czekam na @, dziś tempka trochę spadla, wg ovufriend powinnam dziś dostać, ale jak na razie jej nie ma; ale ten cykl w ogole jakiś szalony jest, nie nakręcam się i na razie nie testuje. chyba byłoby za pięknie gdyby udało się w pierwszym cyklu z cs.Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa21 wrote:Ja też używałam żelu bezskutecznie dopiero jak go "odstawiłam" zaskoczyło.
W moim przypadku zablokował plemniczki
gratulacje!
a w jaki sposob moze blokowac plemniki?. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny! -
podbijam, też jestem ciekawa w jaki sposób żel blokuje pleminiki? no i skąd pewność, że to wina żelu? niecierpliwa napisz coś więcej, ile się staraliście?Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
-
niecierpliwa21 wrote:Ja też używałam żelu bezskutecznie dopiero jak go "odstawiłam" zaskoczyło.
W moim przypadku zablokował plemniczkiKayla lubi tę wiadomość
-
hej, a ja dzis jestem cala happy bo udalo mi sie kupic c+ w aptece ( przyp. ze mieszkam we Wloszech), byly tez ampulki ale ja wzielam lubrykant w zelu i od next cyklu bede go probowac. udalo mi sie tez kupic siemie lniane niemielone i olej z wiesiolka . pytanko : jak uzywa sie to siemie lniane? trzeba je rozgniesc ? zalac woda? polykac garsciami?
sharishia lubi tę wiadomość
-
a ja raczej nie powiem czy C+ pomógł czy nie bo byłam dziś na usg i niestety na 90% cykl bezowulacyjny, w prawym jajniku coś jest ale ma 26mm i jest za duże i zbyt kuliste na ciałko żółte choć jakoś dziwnie spłaszczone od góry..więc lekarz nie chciał robić nadziei... teraz wizyta przed @ w celu sprawdzenia czy się z tego torbiel nie zrobiła.... do kitu to wszystko... tyle badań, tyle leków, a i tak "guzik z pętelką" .... ja już przestaję wierzyć, że kiedyś spotka Nas ten CUD...