Conceive Plus - lubrykant wspomagający płodny śluz
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia * wrote:fasia mnie wlaśnie żel głownie wtym pomógl żeby nawilżyc bo bez to nabawiłam sie otarć i jak mi gin powiedział zajechałam się
Po to go właśnie kupiłam żeby się nie "zajechać" hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:widze Fasia że też masz aniołka do d..... to zycie coraz nas więcej co się dzieje z tym światem
Tak mam Aniołka .. niestety .. już mija prawie rok a tu dalej się nie udajeKasia * lubi tę wiadomość
-
ja chciałam w tym cyklu z żelem, ale nie wiedziałam kiedy dokładnie owu i nie użyłam, przegapiłam a szkoda, bo miałabym nadzieję ze będą większe szanse... cały ten cykl zresztą miałam dziwny, bo za dużo stresu było.
ogółem to u mnie śluz się polepszył, bo piłam codziennie ocet, brałam wiesiołka i jeszcze zioła ojca sroki. codziennie miałam śluz. -
Witam, niedawno pisałam na tym forum, że zakupiłam żel i to będzie pierwszy cykl z tym żelem. Wcześniej miałam dość sucho, bez śliny się nie obeszło. Dziś miałam na teście II kreski i mam wrażenie, że to jednak sprawka tego super żelu
santoocha, Rybeńka, pszczola2000, Foto_Anna lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Waszka88 gratuluję tez mam duże nadzieje w związku z tym żelemOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Nasz pierwszy raz z C+ był wczoraj Mam 8 aplikatorów. Moja ocena - bardzo pozytywna Niezłe nawilżenie i poślizg, lepsze doznania, jak dla nas. Mężowi się podobało Takie fajne było to serduszko, że "po" miałam niewielkie plamienie. Nie wiem czy to od 'ostrości' czy to może plamienie owulacyjne. Nieważne, ważne że było fajnie i mam nadzieję, że zadziała, bo w tym cyklu coś owulka się opóźnia.
-
No właśnie o ślinie dowiedziałam się między 6 a 7 cyklem starań. A żel pomógł i jestem mu wdzięczna ) Mam nadzieje, że u Was również zadziała pozytywnie i po pierwszym cyklu z nim zafasolkujecie
Czekam na wynik bety.Rybeńka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
roxa mam to samo. poki co mam 2 tubki conceive i tubke preseed. conceive jest ok jesli nie uzyjesz za duzo. a preseed bede testowac dopiero za 2 miesiace. chyba nie ma miedzy nimi roznicy patrzac na to ze dziewczynom udaje sie zafasolkowac. Powodzenia i mam nadzieje ze zel pomoze
-
nick nieaktualnySzczęśliwie zaciążyłam i mam do odsprzedania 4 aplikatory conceive, ważność do kwietnia 2015r. w necie to ok. 40zł za 3, ja odstąpiłabym za 30 zł (w pudełku po 8 sztukach, dorzucę 9 testów owulacyjnych), zużyliśmy 4 (było naprawdę fajnie, ale teraz muszę kupować inne leki).
marsylianka lubi tę wiadomość