Cykl z 15 marca
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja zaczynam cykl dokladnie 15 - to dla mnie szczegolna data, bo dokladnie 11 lat temu urodzilam mojego synka (10 miesiecy pozniej zaczelismy starania o drugie dziecko i z przerwami tak do dzisiaj i dalej nic...).
niestety nie licze na ten cykl, bo moj maz ma miec banania doklanie w czasie mojej ovu, do tego okres abstynencji przed...
ale Wam za to powodzenia zycze. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny! -
Anutka wrote:dziewczynki jestem załamana... napisałam wszystko w pamiętniku, za długi post by był ...
Anutka, mam dokladnie taka sama sytuacje.
wiem, mam juz jedno dziecko i moze mi latwiej, ale ja czekam 11 lat na rodzenstwo, a oprocz slabych chlopakow u meza, u mnie nie ma na razie zadnych przeciwskazan. marzylam o malej roznicy wieku i niestety nie wyszlo.
glowa do gory, potraktuj to jako kolejny miesiac na wzmocnienie i poprawienie warunkow do zmajstrowania dzidziusia i troche wiecej cierpliwosci, bo widac z natura na sile sie nie da...Anutka lubi tę wiadomość
. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny! -
totsima wrote:ja zaczynam cykl dokladnie 15 - to dla mnie szczegolna data, bo dokladnie 11 lat temu urodzilam mojego synka (10 miesiecy pozniej zaczelismy starania o drugie dziecko i z przerwami tak do dzisiaj i dalej nic...).
niestety nie licze na ten cykl, bo moj maz ma miec banania doklanie w czasie mojej ovu, do tego okres abstynencji przed...
ale Wam za to powodzenia zycze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny