Czekając na cud...
-
WIADOMOŚĆ
-
Całe to forum to jedna wielka odpowiedź na pytanie jak przebiegają nasze starania i jakie metody stosujemy na poprawę płodności. Widzę, ze jesteś nowa, może poszukaj najpierw informacji, które Cię interesują na innych wątkach zamiast z marszu zakładać nowy na ten sam temat
Maialen, Summerka, Vuko lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Masakra, dziewczyny, litości...juz wczoraj to pisałam, ze z tego forum robi sie niezły "śmietnik", bo w kółko zakładane sa nowe tematy o tym samym (codziennie przynajmniej jedna nowa osoba zakłada temat, który juz istnieje, zamiast zadać sobie odrobine trudu i przejrzeć najbardziej popularne wątki, zeby przekonać sie, ze na pewno jest taki, do którego można dołączyć)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 16:38
Maialen, momo1009, Vuko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁatwiej jest założyć swój wątek niż umiejętnie skręcić się w istniejący juz wątek gdzie dziewczyny się juz znają.Toszto sztuka;) Z tego miejsca serdecznie pozdrawiam wątek "Grudzień wspaniały prezent pod choinkę " do którego została ciepło przyjęta:*
Natka88, Cigaretta, Lianna lubią tę wiadomość
-
Tak, to sa podpisy pod setnym zdjęciem z druga blada kreska (której najcześciej, z racji kiepskiej jakości aparatu, w ogóle nie widać) i pytaniem: miała tak któraś i była w ciazy?? Nie mam objawów, ale uprawiałam sex, czy jestem w ciazy??
Czekam tylko na pytanie: nie uprawiałam sexu, nie mam objawów (ewentualnie mam, np. bol głowy) czy jestem w ciaxy???
Litości!!!
W ogóle mój number one: pytanie: czy jestem w ciazy?? Cha Cha..,
To ja zadam swoje: skończyłam karmić piersia, kiedy dostanę @?? Albo lepiej kiedy znow zajdę w ciąże??Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 16:52
Maialen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwiasta właśnie to nie jest latwizna,bo ja bym zrobiła test i poszła na bete lub lekarza i to była latwizna bo bym od razu wiedziała co i jak. A pytania na forum o ciążę to jest skomplikowanie sobie życia bo jedna z cienka kreska na teście była w ciąży a druga nie i bądź tu człowieku mądry;)
Summerka lubi tę wiadomość
-
Maialen wrote:Sylwiasta właśnie to nie jest latwizna,bo ja bym zrobiła test i poszła na bete lub lekarza i to była latwizna bo bym od razu wiedziała co i jak. A pytania na forum o ciążę to jest skomplikowanie sobie życia bo jedna z cienka kreska na teście była w ciąży a druga nie i bądź tu człowieku mądry;)
Nie zgadzam sie;) pierwsze zachowanie jest przejawem racjonalnego, rozsądnego myślenia;) drugie natomiast wynikiem histerii, desperacji i nie wiem jak to łagodnie napisać...naiwności (w sensie, ze dziewczyny z forum magicznie napiszą: tak, jesteś w ciazy i to stanie sie faktem;))
Maialen lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Tak, to sa podpisy pod setnym zdjęciem z druga blada kreska (której najcześciej, z racji kiepskiej jakości aparatu, w ogóle nie widać) i pytaniem: miała tak któraś i była w ciazy?? Nie mam objawów, ale uprawiałam sex, czy jestem w ciazy??
Czekam tylko na pytanie: nie uprawiałam sexu, nie mam objawów (ewentualnie mam, np. bol głowy) czy jestem w ciaxy???
Litości!!!
W ogóle mój number one: pytanie: czy jestem w ciazy?? Cha Cha..,
To ja zadam swoje: skończyłam karmić piersia, kiedy dostanę @?? Albo lepiej kiedy znow zajdę w ciąże??
Ekhem... uprawiam sex w dni plodne. Dostalam dzis okres, ale jest bardziej skapy niz zwykle i boli mnie mniej niz zwykle. Czy jest szansa, ze jestem w c-i-a-z-y? ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 16:58
-
Vuko wrote:Ekhem... uprawiam sex w dni plodne. Dostalam dzis okres, ale jest bardziej skapy niz zwykle i boli mnie mniej niz zwykle. Czy moge byc w c-i-a-z-y? ;P
Ha! Tryb przypuszczający: czy moge być w ciazy?? Biorąc pod uwagę, ze cuda sie zdarzają, a medycyna zna rożne przypadki, odpowiadam - mozesz;) a czy jesteś to juz inna historia;) a tak poważnie Vuko, to widziałam, ze wpisałaś sie na keietniowki, wiec w ciazy nie jesteś
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:Ha! Tryb przypuszczający: czy moge być w ciazy?? Biorąc pod uwagę, ze cuda sie zdarzają, a medycyna zna rożne przypadki, odpowiadam - mozesz;) a czy jesteś to juz inna historia;) a tak poważnie Vuko, to widziałam, ze wpisałaś sie na keietniowki, wiec w ciazy nie jesteś
Maialen z tego wynika, ze bezmyslnosc laczy ludziMaialen, Summerka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny