Czekamy na dwie kreski rocznik91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że jak do czwartku się nie pojawi to kupię test i w piątek rano będę testować
Z jednej strony bardzo bym chciała żeby się nie pojawiła ale z drugiej to boję się, że to zapalenie mogłoby zaszkodzić maleństwu. Niby jest niewielkie no ale jednak jest...;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Nie dziękuję żeby nie zapeszyć
Wiem, że się zdarzają ale zawsze ten niepokój jest, szczególnie jak widzę ile kobiet traci dzieci;(
Isia nie myśl pesymistycznie Trzeba zawsze myśleć że szklanka jest do połowy pełna
Nie ma co się przejmowac na zapas bo chyba wszystkie wyladowałybyśmy u psychologa na codziennej wizycieIsia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale chciałabym już wiedzieć czy przyjdzie ta @ czy nie...
W sumie brzuch mnie pobolewa trochę jak na @ ale pobolewa już od czwartku a tu nic, a zawsze bolał tak dzień przed i to cały dzień zazwyczaj...
nick nieaktualnyCięzko jest się sugerowac takimi objawami...
Nie nastawiaj się zbyt mocno, żebyś później nie czuła sie rozczarowana
Ja mam często tak, że co miesiąc (teoretycznie)czuję się całkiem inaczej także juz nie wiem jak ciąże w tym wszystkim bedzie rozpoznac -
Ja również się już kilka razy rozczarowałam więc staram się nie nastawiać ale pewnie sama wiesz jak to jest, że po cichu się liczy na to, że @ nie przyjdzie...
Niusia lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny