Czekamy na dwie kreski rocznik91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo zostaw pomysł na jutro albo po niedzieli
Za mną dziś w nocy chodziły takie galaretki półokrągle z cukrem kolorowe... Myślałam, że padnę a oczywiście ich nie miałam Dzis jak je zobaczyłam w sklepie to nie mogłam się powstrzymac i kupiłam większą ilośćlenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć w tym roku mam 23 lata, we wrześniu poślubię mojego Łukasza 5 lat temu mój ginek podejrzewał u mnie zespół policystycznych jajników, regulował mi je pigułkami anty ( wtedy nie miałam w planach dzidziusia ) miałam 3 serie po pół roku każda i poskutkowało to o tyle, że ze strasznie nieregularnych cykli po 53-78 dni każdy od ponad roku są to cykle 28-32 dni w czerwcu mój mi się oświadczył i wspólnie postanowiliśmy rozpocząć starania, bo jak same wiecie nie tak łatwo jest zajść w ciążę, a szybko chcielibyśmy powiększyć rodzinkę
w pierwszym cyklu niestety się nie udało, ale to też był pierwszy cykl kiedy zaczęłam obserwacje swojego ciała, więc może tym razem się uda Generalnie daję sobie czas do końca 2014, jeżeli nic się nie zadzieje rozpocznę leczenie.lenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylenka123321 wrote:niusia:) a jakbys mnie zobaczyla to bys nie powiedziala ale ja jem jak glupia a waze niespelna 50 kg
A nie chcesz parę kilo? Chętnie bym oddała
Ja też spaśnięta nie jestem przy 170cm ważę nie całe 61kg.
Teraz zaczęłam się zdrowo odzywiać, jem mniej węglowodanow itp
Gin mnie pochwaliła hehhelenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKicia;) wrote:Cześć w tym roku mam 23 lata, we wrześniu poślubię mojego Łukasza 5 lat temu mój ginek podejrzewał u mnie zespół policystycznych jajników, regulował mi je pigułkami anty ( wtedy nie miałam w planach dzidziusia ) miałam 3 serie po pół roku każda i poskutkowało to o tyle, że ze strasznie nieregularnych cykli po 53-78 dni każdy od ponad roku są to cykle 28-32 dni w czerwcu mój mi się oświadczył i wspólnie postanowiliśmy rozpocząć starania, bo jak same wiecie nie tak łatwo jest zajść w ciążę, a szybko chcielibyśmy powiększyć rodzinkę
w pierwszym cyklu niestety się nie udało, ale to też był pierwszy cykl kiedy zaczęłam obserwacje swojego ciała, więc może tym razem się uda Generalnie daję sobie czas do końca 2014, jeżeli nic się nie zadzieje rozpocznę leczenie.
Powiem szczerze, że dużo dajesz sobie tego czasu...
Ja dostałam opierdziel od mojej gin ostatnio na wizycie, że powinnam już zacząć stymulację bo szkoda czasu i nerwów ale się nie dałam Jak się nic nie ruszy to będę musiała brać clo gdzieś w październiku a to już będzie ponad 6 miesiący starań! Gin powiedziała że jak na pcos to dużo beż żadnych stymulacji.
Cykle masz ładne Dobry gin Ci się trafił! U mnie pcos niestety zostało wykryte niedawno...
Mój mąż ma tak samo na imię
Spokojnie 1cs to dopiero raczkowanie Głowa do góry i zabieracie się za serduszkowanie ♥Kicia;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny
tak do mojego ginka mam zaufanie bo prowadził ciążę mojej mamy kiedy była ze mną hehe można powiedzieć że był pierwszym człowiekiem na świecie który mnie zobaczył prowadził też ciążę kiedy mama zaszła z moją siostrą i przyjmował jej poród więc mam do niego zaufanie i pewien sentyment hehe
przy pierwszym badaniu usg 5 lat temu powiedział że ma podejrzenie pcos ale nie robiliśmy dotychczas badań pod tym kątem, dlatego postanowiłam się nie spinać i dać troszkę czasu swojemu organizmowi, a kto wie może mój organizm w ciągu tych 5 lat się trochę unormował i dam radę zajść bez żadnej pomocy chemicznej
Wiecie z moim Ł mamy termin ślubu na wrzesień, ale prawdopodobna jest wersja, że będziemy musieli go przełożyć na czerwiec, bo niestety moja przyszła teściowa nie jest pewna czy dostanie wolne w pracy a pracuje we Włoszech... chcialabym żeby cala bliska rodzina była przy nas w tym dniu, więc chociaż nie przepadam za jego mamą to nie będę robić problemów z przesunięciem daty a chciałabym żeby ślub odbył się w okolicach lata także następny możliwy termin to termin czerwcowy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny