Czekamy na dwie kreski rocznik91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja
Ugotuj makaron al dente jakies wstążki, rurki albo coś. Na patelni na oleju podsmaż troszkę cebulki, ze 2 ząbki czosnku- wyciśnięte albo pokrojone; dodaj sól i sporo pieprzu. Jak to się zeszkli dodaj groszek i podsmaż chwilkę żeby smaki się przeszły. Na patelnię (do groszku itd.) dodaj makaron wymieszaj wszystko razem i podgrzewaj jeszcze chwilę.
Gotowe
Ja dzisiaj robię mielone bo wtedy mam obiad na 2 dni z głowy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nie wiem czy być była taka szczesliwa na moim miejscu
Poczekaj jeszcze chwilę zobaczymy jak ten cykl cały będzie wyglądał i wtedy będzie wiadomo Myślę, że bedzie dobrze ♥
Lenka to jest dobry obiad jak masz mało w lodówce heh
Prawie jak coś z niczego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypyzy ziemniaczane z miesem sosem smietanowo cebulowym ?? pyzy oczywiscie kupujesz w sklepie fotujesz. Sos. Smietanke 10% dodaj do maki mikserem wymieszaj zeby grudek nie bylo. Kroisz cebule 2 3 ile chcesz w kostke na olej dodajesz kostke rosolowa jak sie zeszkli wlej wode przegotowana i wlewasz ta smietanke z maka mieszasz gotujesz chwile przyprawiasz wg uznania. Nie wyglada ladnie ale smakuje
-
nick nieaktualnyalbo piers z kurczaka z makaronem i aosem pieczarkowo serowym czy jaki lubisz. Piers kroisz w kostke przyprawiasz wg uznania smazysz . Gotujesz magaron lub ryz. Sos z paczki robisz jak napisalina opakowaniu dorxucasz do sosu usmazone miesa i gotowe. Prostee sycace dania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas raczej dania bezmięsne nie przechodzą TŻ jest mięsożerca ale czasem uda mi sie gdzies wpleść coś bardziej wegetariańskiego
Dań kupowanych raczej unikam ze względu na konserwanty
Co nie oznacza że np nie jem mc Bo od czasu do czasu lubie zaszaleć
O makaronie z kurczakiem właśnie myślałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny