Czekamy na dwie kreski rocznik91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoja rada, wizyta u gin prEd domniemana owulacja niech sprawdzi czy pecherzyki rosna zrob cyrologie , hormony podstawowe. I maz nasienie. Mowi sie ze dopiero po roku sie robi ale wszystkievwiemy ze chcemy jak nakszybciej wiec nie zaszkodzi. Oczywiscie przyjmowac kwas foliowy magnez i wit b6
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra bo my tak o ciazy i staraniach ciagle podajxie mi jakis pyszny przepis, nie za trudny tez bo ja tak srednio gotuje i cos bez zapiekania w piekarniku bo sie zrypal;) obojetnie czy to ryba moeso makaron obojetnie. Chce urozmaicic jakos kuchnie ale tak nie lubie z przepisow ksyazkowych bo to dla mnie czarna magia
-
Niusia, dziękuje bardzo za miłe słowa. A co do wykresu, to nie umiem jeszcze go udostępniać. Poproszę o instrukcję a na pewno to zrobię
Antea, co do Inofolicu, ja właśnie skończyłam brać pierwsze opakowanie. Wydaje mi się, że wpłynął na @, pod względem długości i obfitości. Dziewczyny z forum na babyboom, twierdzą, że najbardziej odczuwalna różnica jest w okolicach dni płodnych. Podobno czuć że jajniki pracują
Tak jak lenka wspomniała, Inofolic, to tylko sumplement. Rozpuszczasz saszetkę w szklance letniej wody i pijesz. Na opakowaniu jest mowa o jednej saszetce dziennie, jednak najczęściej lekarze mówią o stosowaniu dwóch:) Ja pije rano i wieczorem -
nick nieaktualnyAniuleczka, pod wykresem z lewej strony masz "udostępnij wykres" i tam wybierasz jak chcesz go udostępnić
Antea
Ja inofolic zaczynam dopiero. Gin normalnie kazała mi brać 1 dziennie. To ma kwas foliowy więc nie trzeba brać dodatkowo + jakiś tam składnik który wspomaga własnie prawidłowe funkcjonowanie jajników. Tani nie jest jednak
Mówiła mi że clo poleca brać 5 dni po kolei na poczatku cyklu własnie na wzrost pęcherzyków i przy monicie. Dziewczyny zazwyczaj mówią,że nie odczuwają skutkó ubocznych. Oprócz paru przypadków ciązy mnogiej
Lenka a lubicie groszek zielony? To podam przepis na fajny makaron -
nick nieaktualny
-
CHcesz przepis na obiad? Ja dzisiaj robie de volaile. Wiem, wiem piątek, ale mąż uwielbia
Pierś z kurczaka pokroić w parki dosyć szerokie na ok 3 palce, lekko rozbić, doprawić solą pieprzem i przyprawą do kurczaka. Nsstępnie na każdy pasek cienki paseczek sera żółtego i łyżeczka masła i zawinąć w rulonik, aby nie byłop widać masła i sera bo wycieknie więc boczki też pozaginać, pierś jest kejąca więc łatwo nią obkleić farsz. Obtoczyć w mące jajku i buce tartej, smażyć na patelni na głębokim tłuszczu aż się zarumieni, jak grubsza pierść to dłużej aż zbrązowieje porządnie. Ja podaję z młodymi ziemniaczkami i surówką wiosenną, ale pierśc z kurczaka to prawie do każdej surówki pasuje i do ryżu Smacznego! -
nick nieaktualny