Czekamy na dwie kreski rocznik91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie 42 dc, 2 dni temu robiłam test - negatywny. chyba nieuniknione jest spotkanie z ginemBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Na razie bez jakiś specjalnych wspomagaczy, tyle, że kieruję się radami lekarza i Waszymi, bo dopiero zaczynamy. Jeszcze bez spiny, co będzie, to będzie...ale lepiej żeby było więc jak coś gdzieś usłyszę i potwierdzę, to stosuję.
kis lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Dołączam do Was jesteśmy jeszcze młode wszystko przed nami Ja mam pco i z mężem staramy się już 9 miesięcy póki co na własną rękę jedynie od 2 miesięcy biorę luteinę 16-25dc na wyregulowanie cykli. W pierwszym cyklu z luteiną okres miałam 27dc, a teraz mam 29dc i na razie @ nie widać ale 2 dni temu testowałam i niestety negatywnie może to za wcześnie jak myślicie?4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
cześć chciałam się przywitać co prawda jeszcze nie staramy się o dziecko, planujemy je co najmniej za rok, ale chętnie z Wami popiszę chciałabym się dobrze przygotować, zacząć trochę czytać na ten temat. Jak na razie jestem zielona w temacie
Jesteśmy miesiąc po ślubie
fajnie, że jest Was tu tak dużo, bo w moim gronie znajomych raczej nikt w tym wieku jeszcze nie myśli o dzieciach i rodziniePo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chodzi o to, że biorę luteinę 16-25dc, zrobiłam test przed spodziewaną @ w 26dc dlatego, że bałam się gwałtownego spadku progesteronu po odstawieniu luteiny, a co za tym idzie ew. poronienie. Czytałam na forum że dziewczyny właśnie testują w 26dc ale raczej betą, a ja robiłam normalny test. A jeśli chodzi o moje cykle to bez luteiny @ mam co 2-3 miesiące , a z luteiną miałam w 27dc. Jutro 31dc i będę testować, chyba że @ się zjawi bo coraz bardziej pobolewa mnie brzuch4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny za powitanie na razie muszę doprowadzić swoje cykle do ładu, bo są nieregularne i dosyć długie...
jak myślicie, ile mniej więcej czasu przed pierwszym cyklem starań muszę zacząć się przygotowywać? tzn iść do lekarza, porobić badania i szczepienia? bo jeśli chodzi o zdrowy tryb życia, to już od jakiegoś czasu staram się go wprowadzić z różnymi skutkami jak na raziePo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
czar-nula wrote:Dziewczyny chodzi o to, że biorę luteinę 16-25dc, zrobiłam test przed spodziewaną @ w 26dc dlatego, że bałam się gwałtownego spadku progesteronu po odstawieniu luteiny, a co za tym idzie ew. poronienie. Czytałam na forum że dziewczyny właśnie testują w 26dc ale raczej betą, a ja robiłam normalny test. A jeśli chodzi o moje cykle to bez luteiny @ mam co 2-3 miesiące , a z luteiną miałam w 27dc. Jutro 31dc i będę testować, chyba że @ się zjawi bo coraz bardziej pobolewa mnie brzuch
a w jaki sposób obserwujesz czy i kiedy masz owulkę, mierzysz temp? Bo nie masz pewności, że owu będzie przed 16dc a niby mówią ze lutka blokuje owu ??
a jak owu masz później a lutkę zaczynasz od 16dc to niestety nic z tego nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 19:12