Czekamy na dwie kreski rocznik91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buziulka wrote:A moja była ginekolog zawsze kazała współżyć z partnerem w czasie kuracji globulkami bo niby w tym samym czasie leczy sie i kobieta i meżczyzna
a z doświadczenia wiem, że facet i tak musi mieć oddzielną kuracje bo to nic nie daje
ale leczenie całkiem fajne
też znalazłam w sieci wypowiedz dziewczyny właśnie z identyczną definicja co ty napisalas
moj chłop nie dostał leków
ja mam leki macmiror
nusia, tak 12 i to 1x1 na noc, a rano wszystko wypływa w kolorze globulki- żółtym więc bez papieru czy podpaski się nie obejdzie
niusia moze Tu jest ten haczyk - napisali "nie powinna" współżyć zamiast "nie można"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 22:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej zyrcia!
Kis nie mam pojecia ale dla mnie to branie globułek dyskwalifikuje od razu... Nie mogłabym tak z tym ich proszkiem w środku...bleeeeeeeeee......
Ja brałam kiedyś obydwa leki ten co Ty KIS i ten co Ty Buziulka. A że teraz miałam lekką grzybicę to aby pimafucin. Ale ogólnie one wszystkie wyglądają tak samo-różnią sie składem tylko -
nick nieaktualnyja biorę po kuracji, aby odbudować florę, bo czasem tak jest, że się sama nie odbuduje i zaraz są nawroty. Ja męczyłam się co 2 miesiące z grzybicą a lekarze nie potrafili powiedzieć dlaczego. A teraz używam tych probiotyków i odpukać jest ok.
Ja biorę Lacibios Femine albo Lactovaginalkis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny