Czekamy na dwie kreski rocznik91
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Baś
Ja zaglądam od jakiegoś czasu ale nie potrafiłam się zebrać aby cokolwiek napisać.Niestety jeszcze nie mogę się starać ponieważ dopiero co tydzień temu miałam zabieg lyzeczkowania. Moje serduszko przestało bić w 9 tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 20:40
Mama Aniołka 11tc oraz Wiktorka 34 tc
PCO, niedoczynność z Hashimoto, laiden hetero, niedobór białka s, dodatni antykoagulant tocznia -
Jakoś się trzymam :)niestety wiem, ze nie ja pierwsza i ostatnia. Choc kazdy by wolał być w tej wiekszosci, ktorej sie udaje donoscic ciaze. A Ty Baś od kiedy sie starasz o malestwo?Mama Aniołka 11tc oraz Wiktorka 34 tc
PCO, niedoczynność z Hashimoto, laiden hetero, niedobór białka s, dodatni antykoagulant tocznia -
nick nieaktualnyDonek, smutno, że Ciebie też to spotkało
następnym razem będzie lepiej
Baś - to już konkretne starania oby owocne )
Ja jestem dzisiaj z siebie dumna. Wykupiłam narzeczonemu na urodzinki lot paralotnią
Ale bedzie miał mineWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 12:52
Baś lubi tę wiadomość
-
Baś o tym wynalazku z pastą imbirowa i octem to nie słyszałam ale mam nadzieję, że Ci pomoże:)
Buziulka dziękuję za dobre słowo, czytałam Twoje posty wiem,że sama już wiele przeszłas, przytulam:)ps narzeczonyr bedzie zadowolony ja lecialam kiedyś motolotnia i wrażenia niesamowite:)
Madziu bardzo mi przykro czy wiadomo dlaczego tak się stało?Mama Aniołka 11tc oraz Wiktorka 34 tc
Dzisiaj byłam u endokrynologa najprawdopodobniej to nie wina mojej niedoczynności i Hashimoto, bo wyniki w ciąży miałam ok. Zastanawiam się nad zrobieniem badań na zespół antyfosfolipidowy wiem,że trochę kosztują. Jednak lepiej je zrobić niż później żałować. Jak myślicie?Mama Aniołka 11tc oraz Wiktorka 34 tc
Lucy widziałam,że też jesteś tarczycowa kobietka, hormony się informują i na pewno uda Ci się zajść
Lucy91, Baś lubią tę wiadomość
No walczę z tarczyca, prolaktyna i na dzień dzisiejszy z infekcja
Waleczna ze mnie kobietaBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Madziu jedyne co mogę Ci teraz polecić to płacz kiedy tylko chcesz. Nie tłum w sobie emocji bo i tak w koncu wybuchniesz. Ja mialam zabieg 3.10 z kazdym
Dniem jest łatwiej. Trzymaj się! jeszcze bedziemy tulić swoje maleństwaMama Aniołka 11tc oraz Wiktorka 34 tc
Nawet pogoda nie sprzyja dobremu humorowi;) co do stresu to wiem co czujesz niestety w pracy mam bardzo nerwowy okres ze względu na likwidację oddziału.Tak jak piszesz Baś na nas też przyjdzie czas w końcu nadal jesteśmy młode i możemy walczyć o spełnienie marzenia o dzieciątku.Mama Aniołka 11tc oraz Wiktorka 34 tc
nick nieaktualny
-
Mozemy byc tylko szczesliwe,ze nie zwlekalysmy z decyzja o dziecku Pewnie nie jednej z was rodzina i znajomi mowia, ze jeszcze macie czas ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 19:22
PCO, niedoczynność z Hashimoto, laiden hetero, niedobór białka s, dodatni antykoagulant tocznia