Czekamy na dwie kreski rocznik91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam . Rocznik 91 . My staramy sie 5 cykl. Mam niedoczynnosc tarczycy, podejrzenie PCOS. Teraz biore donga i czekam na owulke, a potem na II kreseczki . Mam juz swoj jeden skarb, 2,5 letniego synka Kubusia . Teraz chcemy rodzenstwo dla niego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorocia2324 wrote:Witam . Rocznik 91 . My staramy sie 5 cykl. Mam niedoczynnosc tarczycy, podejrzenie PCOS. Teraz biore donga i czekam na owulke, a potem na II kreseczki . Mam juz swoj jeden skarb, 2,5 letniego synka Kubusia . Teraz chcemy rodzenstwo dla niego
Powodzenia w staraniach niestety częto słyszę w poradni gdzie się leczę o tym, że kobiety mają już jedno dziecko a teraz jest problem z drugim, ale zazwyczaj szybko zachodzą w upragnioną drugą ciąże:) także trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
hej! tak jak obiecałam: melduję się. Zrobiłam rano test...i prawie od razu wyskoczyła druga kreska Po 3 minutach była już bardzo wyraźna Tak więc... jestem w ciąży. Objawów coraz więcej. Mam nadzieję, że mi tylko brzuszka nie wywali, bo muszę do końca maja ukrywać ciążę A potem uciekam na L4
lenka123321 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.joanna wrote:hej! tak jak obiecałam: melduję się. Zrobiłam rano test...i prawie od razu wyskoczyła druga kreska Po 3 minutach była już bardzo wyraźna Tak więc... jestem w ciąży. Objawów coraz więcej. Mam nadzieję, że mi tylko brzuszka nie wywali, bo muszę do końca maja ukrywać ciążę A potem uciekam na L4
Gratulacje!!! -
joanna GRATULACJE!!!!