Czekamy na dwie kreski rocznik91
-
WIADOMOŚĆ
-
do lekarza już się umówiłam :)6 maja idę na wizytę. Będę wtedy na początku 8 tygodnia, więc może zobaczymy coś więcej niż kropeczkę W niedzielę powiemy moim rodzicom i braciom o radosnej nowinie. Ale powiem Wam szczerze, że nadal to dla mnie abstrakcja... naprawdę nie wierzyłam, że za pierwszym razem się uda...
lenka123321 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.joanna wrote:hej! tak jak obiecałam: melduję się. Zrobiłam rano test...i prawie od razu wyskoczyła druga kreska Po 3 minutach była już bardzo wyraźna Tak więc... jestem w ciąży. Objawów coraz więcej. Mam nadzieję, że mi tylko brzuszka nie wywali, bo muszę do końca maja ukrywać ciążę A potem uciekam na L4
gratulacje
nos luźniejsze ciuszki i nie powinno być nic widaćBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
ja też mogę się "doczepić"? jestem rocznik 90 i to nasz 13 cykl starań, meża badania ok, ja mam niedobór wit d, za dużo DHEA-S, biorę glucophage 750xr i wit d. ostatnio dostałam skierowanie na laparoskopie z czymś tam nie umiem rozczytać 6 maja ide sie umówić kiedy to nastąpi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gdyby to było takie proste...niestety ale pracuję w sklepie odzieżowym, gdzie mamy przydzielone ubrania. Wszystkie są dosyć obcisłe... liczę, że jakoś przeżyję cały maj. Choć już pomału wymiękam...studiuję dziennie i pracuję na cały etat. Nawet nie mam teraz jak odpocząć...a nie chcę się forsować.
Trzymam za Was kciuki dziewczyny!Lucy91 wrote:gratulacje
nos luźniejsze ciuszki i nie powinno być nic widać
[/url]
-
Joana91 wrote:Pogodziłam się już z tym, choć nieraz myślę o tej fasolce, którą miałam ale jakby dziecko miało urodzić się chore albo coś to może tak lepiej. Może tak właśnie miało być... Nie tracę nadal nadziei... W końcu musi się udać
Mam takie samo podejście, do mojego poronienia, jak i Ty. Życzę powodzenia!
lenka123321, alexandra dziękuję dziewczyny za miłe słowa i za wsparcie! Również za Was trzymam kciuki, jak i oczywiście za resztę "Staraczek"Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 20:42
alexandra lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki:) ja też jestem z rocznika 91 i to nasz 17 cykl. na razie same porażki ale zawsze jakas nadzieja jest... w lutym miałam już nadzieje bo okres spóźniał mi się i w 52dc został wywołany dupkiem i tak brałam do 3 cykle we wtorek byłam na monitoringu i pęcherzyk maił 19mm:) a teraz czekam na owulację i mam nadzieje że to ten cykl:) pozdrawiam i mam nadzieje ze forum zacznie żyć...To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja miałam taką sytuację w lutym na @ i po dupku przyszła w 52dc.brałam całe opakowanie 3Xdziennie i przyszła po 7 dniach po odstawieniu.a zatrzymała mi się rzekomo przez torbiele ale jak byłam 8 kwietnia i już torbieli nie było całe szczęście.
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
masz racje najlepiej iść jak najszybciej bo nigdy nie wiadomo co sie może tam dziać.ale mam nadzieje ze to nic poważnego trzymam kciuki i jak juz bd po wizycie to daj znać
lenka123321 lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.