Czekamy na dwie kreski rocznik91
-
WIADOMOŚĆ
-
zonaboba wrote:hej dziewczynki:) ja też jestem z rocznika 91 i to nasz 17 cykl. na razie same porażki ale zawsze jakas nadzieja jest... w lutym miałam już nadzieje bo okres spóźniał mi się i w 52dc został wywołany dupkiem i tak brałam do 3 cykle we wtorek byłam na monitoringu i pęcherzyk maił 19mm:) a teraz czekam na owulację i mam nadzieje że to ten cykl:) pozdrawiam i mam nadzieje ze forum zacznie żyć...
Cześć! witamy w naszych skromnych progach ja też byłam tak się składa we wtorek u lekarza i mój pęcherzyk również ma/miał 19mm niestety dzisiaj byłam znowu, lekarz zmierzył, powiedział, że jest piękny i niebawem będzie owulacja i jakie było moje zdziwienie kiedy powiedział, że ma 18mm....??? jeden milimetr to może być zawsze błąd pomiaru, ale żeby przez 2 dni nic nie urósł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie, na NFZ. Też się zdziwiłam, ale jak zapytałam gina o to jak mam się zapisać bo nie ma już miejsc to powiedział, że owulacja nie będzie czekała więc mam po prostu przyjść a pielęgniarka mi dzisiaj powiedziała, że zawsze jest możliwość kogoś wpisać, a właściwie w takim przypadku musi być
Może jeszcze za wcześnie......może owulacje miałaś później??? Mi też ovu wyznaczył już owulke a jej nie było....... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
ja mam dziś 14dc. nie byłam na monitoringu a nie wiem co z moim pęcherzykiem a mój cykl chyba zwariował bo dziś temp. poszła w górę i nie wiem czy gin miał racje ze wczoraj powinnam nieć ovu bo na wykres zaznaczył mi coś innego:(
Alexandra a jakie długości masz cykle??To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
alexandra wrote:Tak na prawdę to nigdy nic nie wiadomo a natura lubi płatać figle nie ma co do końca wierzyć ani lekarzowi ani ovu itp.
alexandra lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny