Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:Agnesia, super Równiutko idziemy Dołączysz do lutówek na belly jeśli z betą będzie we wtorek wszystko pięknie?
Dzisiejszy test:D
kada24, miszkaaa, Katarzyna87, coffee, Karolucha lubią tę wiadomość
-
czeeesc:) moj test dzisiaj to juz prawie takie same kreski:) za to wczoraj dluzsza trasa i stres(zawsze mam stresa jak sama jade) i przymusowe siedzenie 10 godzin skonczylo sie bolami brzucha i krzyza:( trzymam kciuki za bety i dzisiejsze testowaniap
miszkaaa lubi tę wiadomość
-
Agnesia, piękna krecha!
Byłam na becie, zostaje czekać. Dziwnie się czuję, bo zupełnie przestał mnie boleć brzuch i nie budziłam się w nocy na siku. Oczywiście mam złe przeczucia, ale nie będę się nakręcać przed wynikiem bety
Jak tam dzisiejsze testerki? Kibicuję wam! -
nick nieaktualnykada24 wrote:Hej a mi znowu temp idzie na poziomie 37,1 chyba se jaja ze mnie robi
Scarletta wrote:I mam pytanko czy macie jakies doswiadczenia odnosnie opalania i potem skokow temperatury ? Czy moze np przegrzanie dzien wczesniej powodowac na drugi dzien wysoka temp?
-
Mona_M wrote:Wiesz co ja wczoraj 9 godzin spędziłam na słońcu, a popatrz na mój wykres. Temperatura spadła na łeb na szyję.
Hej,
właśnie się zastanowiłam nad tym co piszecie odnośnie opalania i temp....
3-4 dni siedziałam na ostrym słońcu, a moja temp spadła i utrzymywała się na niskim poziomie... wczoraj już zimno się zrobiło i nie było szans na słońce, a dziś temp wróciła na "swoje miejsce" sprzed spadku....
No i teraz pytanie czy to ma zależność jakąś??
-
nick nieaktualnykada24 wrote:ide dzis do gin na 19 zobaczymy co tam powie mam tez wyniki cytologii do odebrania....
A co lekarz na tym etapie cyklu stwierdzi?
W 23 dniu cyklu? Coś szczerze wątpie w taką ewentualność.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 11:05
-
mona moze jednak stwierdzic rozpuchlona szyjkie i usg zrobi to po endometrium pozna ja tak mialam przy mateuszku bo szlam po L4 bo testy pozytywne i tak mi powiedzial ze niby za wczenie przyszlam ale rozpuchlniona jest
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam ze u mnie cos ewidentnie musialo sie dziac zanim przyszla @ bo jeszcze tak obfitej nie mialam. Leci jak z kranu. Ale wole nie myslec co sie wydarzylo.
Postanowilam sie odciac od ovu na jakis czas dlatego nie zapisuje sie na lipcowe testowanie, a wam zycze powodzonka kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:32
👩🏻32l.
Hashimoto, mutacja PAI-1 homo
👨🏻31l.
Niskie parametry nasienia.
🔸10.11.2022 - punkcja (4 ❄️❄️❄️❄️)
🔸8.12.2022 cb 💔 16.02.2023 cb 💔 27.04.2023 cb 💔
🔸FET 9.06.2023 ✨ 6dniowy 4BB (embryoglue, AZH)
3 i 4dpt ⏸️
10dpt beta 284 🥳 prog 49.4
12dpt beta 732 😍 prog 33.3
14dpt beta 2015 🤩 prog >60
17dpt GS 7.5mm 🥰 jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy!
27dpt CRL 7mm 🥰 jest serduszko ❤️
9+2 CRL 2.69cm, ASP 174 🥰
13+2 CRL 7.5cm, Pappa niskie ryzyka, wszystko idealnie ❤️
17+3 waga 197g, mała księżniczka. 🧚♀️🥰
21+3 II prenatalne ok, 400g szczęścia 👣
25+1 740g małej akrobatki 🤸♀️
29+1 1250g dzieciątka ♥️
33+2 2050g ❤️
36+0 2700g ❤️
38+2 3270g ♥️ czekam na Ciebie 🎂
40+1 poród sn, 23 lutego nasza gwiazda jest na świecie 🥰🥰🥰 3.5kg, 57cm 🤸♀️
👦🏼2013r.
👧🏼2016r. -
Mona_M wrote:Ja miałam testowac z Tobą ale jak zobaczyłam dzisiaj moją temperaturę bo aż mnei nerwy złapały i chyba już testowanie nie ma sensu.
Spadła ci mocno temp? Ja nie mierze sobie tylko chodziłam na monitoring. A teraz mam lekka nadzieje ze się udało.. No zobaczymy co to będzie.. aż mnie korci test zrobić jak wrócę do domku