Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Hejka
JennyXS i jak sytuacja u Ciebie?
Cordy i violett a wy?
Anulk88k dasz znać co u ciebie się dzieje?
powodzenia testującym, życzę dwóch kreseczek i pięknej bety
hej dziewczyny
U mnie dzisiejszy popołudniowy test negat niestety. Spróbuję jeszcze jutro, jak @ nie przyjdzie.
Już sama nie wiem co myśleć, nie mam żadnych objawów ani na ciążę, ani - co dziwne - na okres. Zawsze miałam mega trądzik już tydzień wcześniej, a teraz cera idealna Może to zasługa Metformaxu.
Będę się meldować, choć tracę nadzieję. Powodzenia wszystkim -
To chyba tylko zbieg okoliczności.
kofeinka lubi tę wiadomość
-
Idę jutro na drugą betę i trochę się martwię. Już się zdążyłam przywiązać to tego 2-milimetrowego zlepka we mnie, paranoja. A termin @ mam dopiero we wtorek, więc tak naprawdę równie dobrze mogłam się wcale o nim nie dowiedzieć i mógłby zniknąć Oby mi ta beta wzrosła!!!
Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko, bo coś na chwilę tu ucichło!Agnesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:Idę jutro na drugą betę i trochę się martwię. Już się zdążyłam przywiązać to tego 2-milimetrowego zlepka we mnie, paranoja. A termin @ mam dopiero we wtorek, więc tak naprawdę równie dobrze mogłam się wcale o nim nie dowiedzieć i mógłby zniknąć Oby mi ta beta wzrosła!!!
Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko, bo coś na chwilę tu ucichło!
A na kiedy masz przypuszczalny termin porodu? -
coffee wrote:dziewczyny mozecie na mnie nakrzyczec... zrobilam dzis test... prawie na 100% ovu byla 8 badz 9 dni temu... no i jedna kreska.. eh, wiedzialam ze tak moze byc i jednak skusze sie na test
-
Agnesia wrote:Masz identycznie jak ja a jaką ty wysoką bete miałaś. Ja ide na bete we wtorek w drugim terminie @, bo pierwszy termin był na dziś ostatnie 2 dni niepewności okresowej:)Trzymam kciuki zobacze po pracy jak u Ciebie z betą
A na kiedy masz przypuszczalny termin porodu?
Napiszę jutro tutaj jak tylko wrzucą wyniki do systemu Poród mi wyznaczono na 12 lutego - ale to na razie absurdalne
Boli mnie cały czas brzuch, coś tam się ewidentnie dzieje
JennyXS bardzo mi przykro Ale już zaczęłaś nowy cykl, za chwilę znów owulacja - i tak to szybko na pewno poleci Wierzę, że Ci się szybciutko uda! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja już padam. Piersi mam ogromne, swedza- nie jakoś bardzo ale mam wielkie sutki, bolace jak nie wiem co.. Podbrzusze dalej pobolewa. Nie wiem czy to wszystko na @ czy nie.. Zmęczenie sięga zenitu. Pierwszy raz tak mam. Pomijam już fakt, że właśnie nakrzyczalam na narzeczonego, bo ma czkawke i mnie wkurza to, a sikam co 15 min. Śluz też dziwny - raz kremowy rozciagliwy a raz (znacznie częściej ) wodnisty .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 23:07