Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Serioo?! wrote:Powiem wam ze u mnie cos ewidentnie musialo sie dziac zanim przyszla @ bo jeszcze tak obfitej nie mialam. Leci jak z kranu. Ale wole nie myslec co sie wydarzylo.
Postanowilam sie odciac od ovu na jakis czas dlatego nie zapisuje sie na lipcowe testowanie, a wam zycze powodzonka kochane
Kochana ja tak miałam przy ciąży biochemicznej.
Wyszły cienie cienia na 5 testach (chociaż jaśniejsze niż na pierwszych ciążowych w tym cyklu), ale beta 4. Prawdopodobnie już spadała. No i potem mega okres- obfity i długi.
A tu dzisiejszy i wczorajszy test
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/088ada6bdb9b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 15:52
Matleena, basiulkaa_89, Karolucha lubią tę wiadomość
-
cachaarel wrote:Dziewczyny ja już padam. Piersi mam ogromne, swedza- nie jakoś bardzo ale mam wielkie sutki, bolace jak nie wiem co.. Podbrzusze dalej pobolewa. Nie wiem czy to wszystko na @ czy nie.. Zmęczenie sięga zenitu. Pierwszy raz tak mam. Pomijam już fakt, że właśnie nakrzyczalam na narzeczonego, bo ma czkawke i mnie wkurza to, a sikam co 15 min. Śluz też dziwny - raz kremowy rozciagliwy a raz (znacznie częściej ) wodnisty .
trzymam kciuki za ciaze i pewnie tak bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny